• IXEMGabeo
    Kezdjük ott a 94-es eset is vitás és nem egyértelműen eldöntött, hogy ő a hibás. Ha mondjuk már világbajnok lett volna ezen nem is vitáznának, mert versenybaleset volt, csak éppen egyenlő pontszámmal álltak...94-ben akkor ugyanúgy elvették volna a pontjait, mint 3 évvel később.

97-esre mondtam azt teljesen, hogy ott ő volt a hibás, nem is volt vitatéma mindenki látta és el is vették a pontjait. EKKOR kezdtem el nézni körülbelül az egészet és a korábbi forrű fejű éveit nem igen láttam tudom, hogy Sennával is majdnem összeverekedtek egy ütközés után, meg most betetted a mutogatását is, érdekes mód miután elkezdtem nézni a legsportszerűbb pilóták egyike volt, aki Hakkinent megnevezte a legnagyobb ellenfelének hisz éveken át nagyot küzdöttek (2000-es spai előzés után nyilatkozta ezt), aztán pl nem is egy alkalom volt mikor valakit felvett és bevitt a box utcába, sosem sunyiskodott mindig vigyorgott és gratulált az ellenfeleinek, sőt a mai pilótákkal ellentétben ő még a 3. helyeknek is tudott örülni. Ha ez szted színészet volt sajnálom...

Túlzottan erre a 2 esetre (amiből 1 volt bizonyított) vetíted rá azt, hogy ő valójában mennyire is sportszerűtlen és mennyire nem tisztelt senkit se. Azt gondolod, hogy "mindenki" dícséri holott hozzád hasonlók nem látják az igazságot és szidják olyan helyzetekben, amikben bizonyítottan nem is volt hibás...És akkor még olyanokat is felhozol, ami már kényszerképzet kategória (2004-es monacói eset igen). Az pedig különösen nagy baromság, hogy belevetíted a sportszerűtlenséget a vb-t eldöntő helyzetekre holott pl nemcsak az utolsó kanyarok, hanem a teljes szezon lényeges így nem is fogok neked erre válaszolni, mert ez így igazságtalan tudod.

Mondanék neveket pl. Hamilton, Alonso, Vettel, Webber vagy akár Massa akiknek bőven volt sportszerűtlen húzása azt most éppen az élet hozta úgy, hogy nem a vb-t eldöntő pillanatokban tett keresztbe egyik a másiknak. Egyébként Alonso keresztbe tett Hamiltonnak pl 2007 Hungaroringi edzésen és mindketten a vb címért mentek ez egy példa kapásból, a szezon során ők ketten többször is leszorítosdit játszottak ott van pl Massa, aki megpróbálta Alonsot megkoccolni a 2007-es Nürburgingi nagydíjon és még nekiállt feljebb Alonso ellen, vagy mikor Webber is leszorítósdit játszott egy időben...

régebbi időkben a Montoya-Ralf-Barrichello hármasról már szót sem érdemes ejteni...