FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14. helyrõl rajtolt, elõzött, akcióban volt és így is elkapta volna a végén Alonsot, aki éppenhogy elõtte maradt...8. helye nem rossz.
Idõmérõn, mint kiderült simán Q3-as lett volna, ha a szárnya nem krepál be az egyetlen mért körén...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
antikarakter :D
antikarakter :D
Szóval akkor a szabály az most nem volt érvényes vagy mi?
Miért nem ellenõrzik azt hogy mitõl nyílt ki a hátsó szárnya?
Massával is kivételeztek ma pedig átlépte a boxból kivezetõ fehér vonalat. Neki is kellett volna büntetést adni.
😄😄😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Mark (Webber) ma egyszerûen fantasztikus teljesítményt nyújtott. A 18. helyrõl kezdte meg a versenyt és hihetetlen módon esõ és biztonsági autós fázis nélkül fel tudott állni a dobogóra.
Ez a teljesítmény önmagáért beszél, és büszkék lehetünk rá. Úgy gondolom, hogy ezen a délutánon nagyon sokat hozott számára a tapasztalata.
Ez nem volt egy könnyû verseny számunkra, de elégedettek vagyunk, és mindannyian bízunk benne, hogy a KERS rendszer problémája a múlté és Törökországban kifogástalanul fog mûködni az autónkban.
jéé mit evett her Helmut?😄 még azt is hozzátette, hogy SC nélkül érte el ezt az eredményt...
az idõmérõt elismerem, hogy gyenge pontja. Egyéni legjobbját futotta az 1. 2. szektorban utána jött a hiba a szárny miatt. Elismerte, hogy hibázott, de az edzés után megállapították, hogy a szárny meghibásodása miatt volt az a hiba:S ez azért qva nagy pech Q3-ba csak bejut már egyszer...innentõl remélhetõleg csak a fejlõdés várható
http://gaborszantai.co.uk/
múltkor lazán verte Rosberget, most eleve hátulról indult és már az is szép volt, hogy ott tudott lenni 6-8. hely környékén úgy, hogy Kína abszolút nem az õ pályája. Nincs ez még lefutva, nem arról beszélünk h nagyságrendekkel jobb Rosberg. Idõmérõn eddig szinte volt probléma, egyelõre ott lehet mondani, hogy egy picivel jobb nála Rosberg
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem igaz milyen balszerencsés, ha valaki akkor õ már megérdemelne egy gyõzelmet
Massa-Alonso vitákról annyit, hogy Felipe már a 3. futamon rajtolja le Alonsot kb, és a 2. futam, hogy elõtte végez.
Mult alkalommal elszúrták a kerékcseréjét, tehát jogos volt, hogy elõtte végzett, Alonso szúrta el. Mellesleg úgy vettem észre ezek a fene nagy fejlesztések visszafele sültek el számára😄😄
"Borzasztóan csalódott vagyok" – jelentette ki a 25 éves versenyzõ a futam után az RTL-nek adott interjúban. "Ha belegondolok, hogy milyen eredményt érhettünk volna el, dühös leszek. Az autó rendben volt, jó tempót diktáltunk, de a saját hibánk miatt egy nagyszerû lehetõséget szalasztottunk el. Nem sikerült kihozni a szituációból azt, ami lehetséges lett volna. A futam elején jól mentek a dolgok, ezt követõen azonban több problémánk is volt. Például szóltak, hogy spóroljak a benzinnel, így pedig nem lehet harcolni és nem tudod magad mögött tartani az ellenfeleket."
"A futam végén a fékek is problémát okoztak, ami szintén nem vált elõnyömre a csaták során. A dolgok pozitív oldala, hogy eltöltöttem néhány kört vezetõ pozícióban, ami fantasztikus volt. Ez nagy motivációt jelent a jövõre nézve."
/motorsportal.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ennyi mindenesetre nyitott lett a vb picit
Amit Te latsz vagy latni szeretnel: Alonso lehet elol, akkor mindenki boldog, Massa bena, ideje lenne nyugdijazni, Massanak kotelesege tamogatni es elengedni Alonsot, stb...
Amit en irtam, az a nagy budos valosag, ironikus formaban a tavalyi nemet futamra visszautalva.
A legnagyobb gond, hogy Te nem feketen/feheren, hanem egyaltalan nem latod a dolgokat.
Arrol nem is beszelve, hogy Firerock es a masik srac hozzad kepest normalis, mert elrohogunk egymas baromsagain, Te meg komolyan veszed, miota ujra idetalatal. Nem kellett volna, megvolt a topic nelkuled is.
Nézd meg a receptet lejjebb legyen provokatív és kurva nagy faszság olyan jó 50kommentenként rátesz a tûzre ha meg szembe állitod azzal hogy amit beszél faszság eltûnik. nem az elsõ vagyok akinek ez feltûnik máshelyeken simán BAN
Schumi éra óta bevették magukat a tésztazabáló digók , egyre lejjebb züllesztik a csapatot.
ma 10:43 | privát | galéria | válasz erre | #109243
Fernando, Massa has been faster than you. Again."
Másra is ilyen zseniális rálátásod van?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szóval az nemszámít
Mercedes E320 kaszinó rójál
Arra meg reagaltam, de aztan inkabb abbahagytam, Te ennek ellenere folytattad masokkal.
Ennyi.
most árnyékoltan a rbullt csaptot minõséítem.
Mercedes E320 kaszinó rójál