• Ulvar
    Ütőképes autót KVALIRA! Én úgy tudom hogy a versenyeken osztják a pontokat. Nem szabad ilyen hamar ilyen következtetést levonni. Tudjuk hogy a Merci zabálja a gumikat, figyeljétek meg hogy itt még jobban hátra fognak esni a futam haladtával, a Sauber meg felfog törni mint a talajvíz. Láthattuk Wéber képét az aszfalt minőségéről, és hogy miért zabálja úgy a gumikat. 1, a felület 2, az irdatlan brutális féktávok. Annyi elfékezés volt a visszafordítóban hogy rossz volt nézni.
    De tény hogy jobb az autó legalább 1 körön!

A Mclaren fölény egyértelmű, a Red Bull végtempóját nem láttam, de szerintem megint kanyarra vannak belőve. A Ferka Alonsoval meglepetés lehet, a Sauberek úgyszintén, remélem a Merci azért mégis csak tett valamit a gumi kopás ellen (legalább beállításban), a Lotus meg...kurva nagy kérdőjel. Érdekes a szezon kezdet, tetszik hogy nincs kimagasló fölénye senkinek. Így már érdemes nézni :D. (remélem nem csalódok).

Nem lepődnék meg azon ha sok technikai kiesés lenne (motor túlmelegedéstől kezdve, fék túl melegedés stb...).

Ja és az egész dolog amit írtam most, azt lehet a kukába dobni mert hatalmas vihar várható holnap, legalább is a formula1.com-on ezt jósolják. De megnéztem máshol is és ugyanez volt írva.

Záporok, zivatarok alakulhatnak ki délután.