FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtaláltam : Az akkori vegytiszta Renault hozott minden porcikájában minõségi autókkal 2vb- címet. A mezõny legszebb autója volt. A mostani csapat Kubica hiányában teljesen érdektelen és Petroval egyetemben egyenesen hulladék...

Falcon83
Azért adnék neki még néhány évet, mert elég mélyre került a Ferka hála kisalkesz csodálatos fejlesztõ munkájának. Meg ki tett le többet az asztalra? Nekem úgy rémlik csalonzónak két vb-je van és jelenleg is a királykategóriában versenyzik. Kimszikét meg kirakták f1-bõl mert szar volt, kirakták vöröcöbõl me szar volt, most meg befizette magát a NASCAR teherautó szériájába. Az ám a nagy karrier :D. De azt azér thozzáteszem, hogy Kiszikébõl lehetett volna valaki ha legalább annyit foglalkozott volna a vezetéssel, meg a fejlesztésekkel mint a sérójával meg a piálással.
"Kimi letolta volna Petrovot tavaly"
Inkább aszfaltozott bukótérben legyorsulta volna, rá az volt a jellemzõ, meg a zúzás.

Kit--Kat
Hát a számok és a hibaszázalékok nem ezt igazolják ;)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Oh, remélem megtalálod a szignifikális különbséget az akkori és mostani Renault között:D

Megjegyzem, hogy Petrov képeket kerestem elsõsorban:)

http://gaborszantai.co.uk/

ha azt nézzük a Lotus Renault eltaktikázta az elsõ boxkiállást tehát Heidfeld ott végzett ahol várható volt. Sebességben pedig semmivel se voltak lassabbak a Ferrarinál, ami nem rossz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alfonso hányadik seasonját futja a ferkánal? hányszor nyert VB-t náluk?:) szóval addig csitu amíg nem tesz többet le az asztalra mint a szerinted alkesz Kimi (te sosem iszol gondolom) és tudod mit! Kimi letolta volna Petrovot tavaly .. annyi.

Én is remélem, hogy beleszólnak, nem akarom, hogy úgy veszítsenek, hogy nem is volt esélyük<#gonosz2>

ezt miért nekem linkeled? ez egy másik rekord, amit én linkeltem:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Ha olyan embert lehet szidni, aki már nem is versenyez itt, akkor egy még itt versenyzõ pilótát miért ne lehetne?
bardocz
:ASDDS
A hangsúly azon van, hogy másodszor. Még alig kezdõdött el a szezon, arról nem is beszélve, hogy másodjára csak szerencsével került oda Heidfeld, egyébként csak 5. hely lehetett volna belõle.
én nem temetném a Ferrarit, nagyon remélem, hogy beleszólhatnak a vb alakulásába.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Falcon83
Amikor kimszikét elengedte massa hogy vb lehessen akkor a Ferrari volt az isten, most meg, hogy lecserélték kis alkeszt egy jobb versenyzõre egybõl õk lettek csúnya gonoszok :D
Szánalamsak ezek a kimifan kislányok.

Firerock
elképeztõ hogy mit mûveltek...
Ha a kis kedvenc már rég nem az F1-ben szereplõ pilótátokról egy rossz szót is mert szólni valaki akkor két napig osztjátok. Most már két napja Fernando fikázása folyik. Vagy fejezzétek be vagy ne háborodjatok fel ha Raikonnent kritizálja valaki is

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

15 perc hírnév

nothing...

Neked meg azt kellene elfogadni hogy nem tényleg nem Hamilton rajongó vagy hanem AntiAlonso szurkoló hogy mindig azt a csapatot piszkálod ahol õ van... vissza lehetne idézni hogy fikáztad a Renault csapatot amikor Alonsoval az élen voltak. 2õsmérce

Kit--Kat
:DDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Az van, hogy a Renault erõbõl harmadik már másodszor. Ezt lassan el kellene fogadnia a Ferrarinak, akik folyamatosan lenézik a francia-angol csapatot.

Falcon83
Mennyi vodkát kellett meginnia hogy ezt bevállalja? :DDD
Amúgy ha már így felhoztad az alkeszt hogy megy a NASCAR-ban neki? Ja meg hogy bírja hogy amcsiban nem lehet nyilvánosan piálni? :DDD

Photographer Unknown

That is none other than superstar racecar driver Kimmi ‘Iceman’ Raikkonen having the time of his life. The planes are flying above the F1 Australian Grand Prix track at Albert Park in Melbourne. Raikkonen, who won the 2007 Formula One World Drivers’ Championship currently competes in the World Rally Championship for the Ice 1 Racing team.

Punkerwork
pedig lehet több pénzt kapnának ha kiegyeznének a gúglival.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mcmoha
Neki koszond. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

MaSzKa
Mekkora szemétség a Formula One Managment részérõl, hogy törlik futam után a videómegosztókra feltöltött videókat?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Sebastian Vettel (Heppenheim, Németország, 1987. július 3. – ) német autóversenyzõ, a Formula–1 2010-es világbajnoka, egyben a sportág történetének valaha volt legfiatalabb világelsõje

Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte, jelenleg a Red Bull Racing Formula–1-es csapat tagja. 2008-ban az Olasz Nagydíjon a pole pozíció megszerzésével a legfiatalabb idõmérõ-gyõztes, és a nagydíj megnyerésével pedig a Formula–1 minden idõk legfiatalabb futamgyõztese lett.
Rekord
1 Legfiatalabb pontszerzõ

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

igen...és mindkétszer ugyanott bukott az az irónia ebben...

Ulvar
Idõvel letudták gyûrni félelmüket, de bennük is volt egy megingás. Valaki letudja gyõzni valaki nem.

Ott van Ralf Schumi. 2005 USA. "Nem indulok mert fosok" (az elõtti évben volt a nagy bukása az oválon). Ebbõl lett a balhé...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

igen Panis nagy tehetség volt, õt valamennyire tényleg befolyásolta.

De pl Schumacher és Hakkinen is a balesete után még gyorsabb lett, mint volt...

Barrichelloval semmi baj nem történt csak az orra volt évekig betapasztva a baleset miatt...nem befolyásolta nagyon, mert utána még gyorsabb lett, csapaton belül Irvine-t is verte a Jordanban majd a Stewartnál is szép évei voltak aztán a Ferrarinál kötött ki, ha nem lett volna egy Schumacher simán vb az egyik évben ugyhogy én nem mondanám, hogy olyan nagyon visszavetette õt a 94-es Imolai practice eset

Ulvar
ohh...tessék csak Panisra gondolni, vagy Barichellora...azért Barit nagyban befolyásolta az a baleset, Panisról nem is beszélve...neki konkrétan ketté törte...balesete után nem merte már úgy nyomni, pedig isten adta tehetség volt. És még hogy folytathatnánk, a potenciális bajnok jelöltek névsorát..."ha"...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem tolta rosszul a Camel Lotussal

eltört végül mind a két lába abban a bizonyos balesetben? 1990. Jerez?

Dietrich
Brack is a fizika törvényei szerint megkellett volna halnia, szerencsére még sem ez történt. igaz minden csontja eltört ami eltörhetett 1 évig épült fel de az ow karrierjének vége lett.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
A durva az, ahogy fogja a kormányt még azután is, hogy összetörte magát (koponya, kar, lábszár, combnyak, boka, csukló, ujj, gerinc, nyak). Túlélte, versenyzett is, de nem semmi, amin átment. Hatalmas tehetség volt, jól ment, gyors volt, és sajnos nem az utolsó (Wendlinger) akinek hatalmas balesete volt és abba kényszerült hagyni ...

A medve nem játék.

<#eljen> Biztos nem veletlenul intett be a mester :)

legjobb:))

Neue Zürcher Zeitung: Ki állítja meg a Bull-dózert?

bakkerman
igen,utánaolvastam,de azért régebben egy ilyen baleset 95% hogy halállal végzõdött

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Minstrel
amúgy Donelly se halt meg mikor ez a balesete volt

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
úristen szerencsétlen <#shakehead> hálistennek ebben az évezredben az F1-ben még senki nem halt meg

Totti5
Kubicának hatalmas mákja volt... haltak már meg pilóták úgy is ütközéstõl hogy nem szakadt szét az autó, sõt látványra semmi nem volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
biztos valaki beszólt neki,hogy mivan papa aláznak a fiatalok?

passatgt
részvétem, de szar lesz így, hogy beraknak oda egy lassítót...

A mai F1-esek nem fognak így szétesni egy baleset után. Kubica kanadai balesete is mutatta, a karbon fülke szinte sértetlenül egyben marad. Szerintem inkább az ütközéstõl elrepülõ alkatrészek jelentenek veszélyt, ahogy Massa példája is mutatja, a sisak még sebezhetõ.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

desigo
a.carkey
Rubens is feltámadt a Brawnban, pedig ha valaki, akkor õ középszerû.

A medve nem játék.