• Hellhammer
    Az idézet valóban gázos lett, de álljon mentségemre, hogy emilben kaptam, és miután bepostoltam ide, utána olvastam el én is az eredetit. Ennek ellenére akkor is gázosnak találom, hogy egyfolytában a forgalomra panaszkodik (olvasd el a régebbi nyilatkozatait is).
    Az tény, hogy a Minardi jobban örül annak, ha végigmennek a pilótái, de elég szomorú az, hogy ezt választják követendő útnak. Így soha nem fog kiderülni, hogy éles küzdelmi helyzetben hogyan reagál az autó, milyen az amikor a fékek végig tűréshatáron dolgoznak, a motor maxra van pörgetve, a lengéscsillapítókat gyilkolja a rázókő stb. Szóval nem szereznek igazán olyan adatokat amik rávilágítanának egy esetleges tartós igénybevétel által kifejtett hibák okaira, így a fejlesztések sem biztos hogy pont olyan irányba haladnak ami az optimális lenne.
    Nemtom miért nem Gian Carlo Minardi a csapatfőnök Paul Stoddart helyett, amíg nem ez a felállás volt addig nem voltak ennyira szarok, hanem a Jaguar és a Jordan szintjén mozogtak...

Te az alapján ítéled meg, hogy milyen versenyző Zsolt, hogy mit szól a közönség. Neki viszont azt kell figyelnie, hogy mit mond a csapat és a szponzor.
    Ha jól tudom azért van F1, mert az emberek kiváncsiak rá. Ha mindenki szarna a nézők ítéletére, hamar megszűnne a sorozat. Szal igen is vegye figyelembe az én véleményemet is. Ott van pl. Montoya bohóckodása mind a pályán, mind a pályán kívül. Az emberek megeszik, mert a cirkusz kell mindenkinek. Bár eleinte nem örült neki Frank Williams, mostanában már a csapat is egyre inkább Montoya mögé áll (lásd a monacoi esetet).