• Master91
    Csütörtökön National Geographic-on:

22:00 Gyáróriások V: A Williams-csapat (ismétlése hajnali 1kor)
    -----------------------------------------------

Március 11-én 14:5-kor az m1-en.

„Melbourne előtt" címmel Forma 1-es magazinnal melegít be a közmédia a március 17-én kezdődő 2012-es világbajnoki idényre.

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjjal tér vissza tíz év után az m1-re a száguldó cirkusz. A köztelevízió a királykategória összes futamát és az időmérő edzéseket is élőben közvetíti. A „Boxutca" című magazinműsor először a malajziai nagydíj időmérőjének élő közvetítése, majd a további futamok időmérője előtt jelentkezik, amelyekben a versenyek hátteréről, és egyéb a Forma-1-hez kapcsolódó érdekességekről is szó lesz.

A futamokat Mezei Dániel, a Telesport munkatársa kommentálja, szakkommentátorként a korábbi közvetítésekből már jól ismert Wéber Gábor segíti, a boxutcából Szujó Zoltán, valamint -- új arcként - a futamokat az elmúlt években a helyszíneken figyelemmel kísérő - Bende Adrienn jelentkezik. Az MR1-Kossuth Rádió és a MR2-Petőfi Rádió hallgatóinak Bera Emese szállítja a legfrissebb Forma-1-es híreket.

Az m1-en március 11-én 14:50 órakor startoló „Melbourne előtt" című élő magazinműsorban Petrovics-Mérei Andrea műsorvezető faggatja az F1-es stáb tagjait a felkészülésről, esélyekről. Első adás, az első sztárinterjúkkal, a műsorban kiderül, hogy a spanyolországi Jerezben, az idei első Forma 1-es teszten, mit nyilatkozott Michael Schumacher, Kimi Räikkönen és Jenson Button.

A közszolgálati média többi csatornája is kiemelt figyelemmel kíséri az F1 világát. A közvetítéssorozat egyszerre lesz jelen az MTI tudósításaiban, a Dunasport híradásaiban, az MR1-Kossuth Rádió és az MR2-Petőfi Rádióban, valamint a hirado.hu portálon.

Az MR1-Kossuth Rádió Déli és Esti Krónikáiban, a sporthírek között aktuálisan hallható minden, a Forma-1-hez és a futamokhoz kapcsolódó fontos információ. A Sportvilág című műsorban a pénteki versenynapok szabadedzéseiről, a szombati időmérő edzésekről és futamokról hallhatók hosszabb, hangképes összefoglalók.
    Az MR2-Petőfi Rádió hallgatói a délutáni zenés összeállításban rövid bejelentkezések segítségével értesülhetnek a legfrissebb eredményekről