FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Nem unod még te alreg majom, hm?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
mekbocsátani a kecske szokott mikor mekeg..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mekbocsátok mert szép a logód és aranyos! <#beka2>

nyuny01
Lopom?Bocsáss meg nem tudtam hogy a tiéd...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

jó akkor most már rendes leszek megígérem!
esküszöm!

Lehet, hogy KERS hasznalat kozben jobban koptatjak a hatso gumit, es igy probaltak sporolni vele..?<#whatever>

Ulvar
Keresed a bant? 😊) "mi felénk nem szeretik az al regeseket!"

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hát eszt mondtam énis mit lopod el amit mondtam!!4

nyuny01
Valami olyasmi van benn amit csak a rajtnál használnak,mármint Vettel!
<#fejvakaras>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Az az igazsag, azt nem tudjuk egyelore, hogy mondjuk a Red Bull/McLaren/Ferrari/Merci viszonylatban milyen a gumikopas/sebesseg viszonylat.. Lehet, hogy a Red Bull, vagy a McLaren ugyan gyors 1 koron, de 10 kor alatt felzabalja a gumit... A Ferrari/Merci paros, meg lassabb 1 koron, de kihuzzak 20 korig csere nelkul.. Es akkor meg a versenyzok kulonbozo stilusarol nem is beszeltunk.. Egyelore sotetben tapogatozunk.. Holnap kiderul...

allock
Az fasza
De be van szerelve a verdába, ugye?

#hhwnd

nyuny01
Horner nyilatkozta...

"Stratégiai okokból döntöttünk úgy, hogy nem vetjük be a KERS-t az idõmérõn. De nem fogom elmondani, miért. Csak várjanak és figyeljék a televíziót! Nem szeretném elrontani a nézõk szórakozását" - csigázta az Autosport olvasóit Christian Horner. A Red Bull RB7 a jelek szerint így, állandó KERS nélkül is elég gyors az Albert Parkban."

nyuny01
Nincs kizárva,hamarosan választ kapunk mindenre.

nam ár megy a varija a redbull kersérõl!!!!
már abba is belekötöttek h miért nem használták és elkezdtek vizsgálódni <#shakehead>

Ulvar
Ki tudja hogy hány ezer éves gumi volt. Lehet hogy a gyakorlásról áthozták hogy spóroljanak a gumi szettekkel.

nyuny01
Igen de õk olyan gumit kértek ami gyorsan kopik,nem pedig olyat ami szétesik! 😄
Amúgy egyetértek veled!

Ulvar
De pont ezt kérte az FIA. Pontosan ilyen gumit...Vagy gyorsan megy és többször áll ki, vagy lassabban és kevesebbszer áll ki...taktika és beállítás kérdése, ezért azt mondom hogy a mai kvali se nagy mérvadó...még mindig azt mondom hogy a futamon adják a pontot nem a kvalin. Tavaly nagyon jól megmutatkozott pont a Red Bullnál, hogy azzal a verdával jóval többet kellett volna nyerniük...egy körön tényleg jó, ez fix...de a verseny az más. Pláne úgy hogy nem ismerik versenyben az új cuccok használatát, így balesetek tömege is várható, akár a rajtnál is...

nyuny01
Volt volt,ha jól emlékszem mind a két futamon! 😊

Dietrich
tavaly Monzán a WTCC futamán is volt a pirellivel eksön...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nyuny01
Mondjuk ja,lehet õ lenne az egyetlen aki versenytempóban végig tudna menni ezekkel a gumikkal,kerékcsere nélkül! 😄

tuti lesz defekt !!

kabel15
Akkor itt jön majd Button a képbe aki állítólag a legjobban tud vigyázni a kerekeire 😊

BattleTag: kabel15#2672

nyuny01
"nem tudják megfelelõen használni a gumit"

Miért szerinted mégis hogy kellene megfelelõen használni a gumit? 😊
Inkább a pirellinek kellett volna olyan gumit készíteni ami ki is bírja a terhelést!Itt nem ara célzok hogy gyorsan kopik,hanem arra ahogy ki szakadt egy darab belõle... pl. Vettel autóján!

passatgt
2 kiállásnál egyiknek se lesz több...

Dietrich

Ulvar
Miért kéne? Álljanak ki többször ha nem tudják megfelelõen használni a gumit...kész...mit kell rinyálni? A versenyzõ amúgy is versenyezzen ne rinyáljon. Kész. Ne gondoljanak át semmit.

kabel15
Esélyes. Bár ha lesz ilyen 5-6 defekt akkor átgondolják majd ezt a jobban kopó gumi projektet.

nyuny01
Szerinted lesz defekt holnap? <#wow2>

lol aza fej <#csodalk>

b-type
viccelt??!
'szki hogy jut eszedbe ezt feltételezni?? Ki viccelne ilyesmivel?...talán akinek problémát okoz a 7×8.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ambrus Gergely legújabb regje..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

TomSolberg
én is az vagyok.
Egymás között megengedhetõ a lazaság.
De örülünk neki, hogy ennyire odafigyelnek ránk az emberek!

kabel15
Azért a "fogyatékkal élõ" és a "fogyatékos" között azért elég nagy a hasadék nem gondolod?

TomSolberg
de amúgy a videó végén mi fura már ahogy kiszáll a kosciból, azthittem leszakad az ajtó!
Pár msp vel a vége elõtt

bardocz
A fogyatékkal élõk klubját meg sérüléssel élõk klubjának akarták elnevezni, nem?
nyuny01
Nem hiszed hogy az?Mióta nézel te forma 1-et?Olvass utána és akkor nem írsz baromságokat!
Azt hiszem mikor Hamilton F1-be került még tolókocsiban közlekedett!
Úgy hogy elég szépen javulgat az állapota!

TomSolberg
egyépként meg nem hiszem hogy az lenne, egész normálisan válaszolt ak érdésekre, különben meg mondta hamilton róla hogy olyan agresszívan vezet mint õ.
Tehát nem hiszem hogy az lenne, szerintem csak viccelt.
Én is szoktam így menni néha.

nyuny01
<#wilting> <#fejvakaras>

kabel15
Ennyire ne legyél már tapló? Mi az hogy "EZ" nem egy kutyáról beszélsz. A másik meg hogy "FOGYATÉKOS" sérültet akartál írni nemde? <#ejnye1>

TomSolberg
Hamiltonra ütött.

TomSolberg
ja akkor bocsi <#pardon1>

azt hittem csak hülyül vagy hasonló.

V43 1105
Igen az..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TomSolberg
Ez most fogyatékos vagy mi a szösz?

Dietrich
na de ki nézi Vettelt? 😊

Ulvar
Tipp:

Jobb oldali Lee Holdsworth, bal ...Steven Jhonson 😊

Dietrich

Dietrich

a.carkey
Elég nagy szemétség. Pedig legalább tesztelhettek volna egy jót.

A medve nem játék.

SitatiS
Köszöntem!😊

Let the good times roll.