• b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kinek hol a küszöb, ...számomra pl. nehéz megbarátkozni azzal hogy sztem sekélyesedik minden.
    Mindenki azt néz amit akar, de tényleg.
    De bszki...néha csak nézek ki a fejemből hogy mennyire csúszik balra a világ...olyan zenékre mondják hogy hűha, ami egyszerűen összelopkodott 'modernizált' sz@r, és ha megnevezed az eredetijét, akkor csak nézés van.
    Az olvasás egy értékevesztett dolog lett, és egy 'Hakni' lett sok minden..a legsilányabb hakni, zene, televíziózás, kapcsolattartás....baszki egyetlen politikai mondatot engedjetek meg: -tökre örülök, hogy a szocrendszerben voltam kölök..és egy teljesen átlagos neveltetést kaptam.- [pont]

Szal Valóvilág...én büntetném..mert mindegy miért, de úgy alakult hogy a tévé is egyféle szülő lett, ha értitek, és az értéktelent adja mert az olcsó és kevés vele a macera...egyszerűvé téve azt aki él vele. (bocsánat)
    Mert ezzel a célközönséggel jár a legjobban, mert idővel nincs is igény a nehezebben emészthető műsorokra, csak a megfelelő kolompot kell erre arra rázni..(megint bocsánat)

Aki meg nézi, az nézze el nekem, mert hidd el nem személy ellen irányul, hanem kb egy ostoba bús képű lovag berzenkedése aki bűnösnek érezné magát néma statisztaként..mert sztem qva sz@r irányba megyünk
    A barátnőm pl. fele annyi idős mint én (20), és ha nem lenne egyébként csodálatos, és megdöbbentően értékes belső világgal élő ember, képtelen lennék vele lenni, akkora a különbség.