FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Renault azota megerositette a hirt, ennyire volt kamu...

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
apámnak is volt idõs korában.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Mért nem mehetett 100nál többel?
1 hosszú egyenesbe kb 190-200nál tiltanak ezek az autók, ha olyan tempónál defektet kapnak vagy megdobja a kocsit valami, és egy olyan helyen ahol mindkét útszélen fák vannak simán lehet nagy baj.
Dietrich
megbeszéltük errõl az oldalról nem linkelünk mert egy kamu oldal.
nevüket sem adják a firkálmányaikhoz.

az meg a másik az ilyen híren mi az istent lehet lájkolni? ez tetszik embereknek? te jó ég..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

allock
baz <#wow2>

#hhwnd

freestyle666
De erõs lehetett a becsapódás, nem is értem, ezek olyaan erõs koscik, én már borultam is, de csak annyi volt hogy szédülsz, 100 nál többel tuti nem mehetett, annyivel meg simán megvédi a kasztni.
Ez csak egy álhír, holnap már jól lesz.

Mercedes E320 kaszinó rójál

freestyle666
Ez az ember versenyzésben fog meghalni.
3. ra nem fogja túlélni.

b-type
azt a francba 😞(
na ez az csessze meg, addig sosincs baj amíg nincs baj...erre meg most rámehet a szezonja 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Norbi1990
Amputálni kell a lábát?
Remélem nem, és ez csak egy álhír, hogy ennek a oldalnak több legyen a látogatottsága.
mcmoha
Combcsont tores akar halalos is lehet. Megy ott a csont mellett egy bazi nagy arteria, ha a csont torott szele elvagja az illeto pillanatok alatt elverzik.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
egy lábtörés mitõl kritikus?
egy koponya törés az már igen..

Ulvar
Tomikahh
Hivatalos megerõsítésre került, Robert Kubica kritikus állapotban fekszik a kórházban.

Robert Kubica többszörös törést szenvedett. A versenyzõ csuklóját a és a combcsontját is eltörte a balesetben.
Az orvosok jelenleg Kubica egészségéért küzdenek.

Subaru Impreza & Hummer

mcmoha
"Some reports in Kubica's native Poland suggest he has fractured his wrist in a couple of places."

mcmoha
Rossz hir.😞 Pont most amikor a teszteknel szukseg van a tapasztaltabb versenyzore.

Ulvar
na bazdmeg...ennyit errõl...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

A Lotus Renault GP Team lengyel versenyzõje megsérült a Rally di Andorra versenyen, amikor nekiütközött a falnak.

Robert Kubicát jelenleg a kórházban ápolják, egyelõre nem tudni többet az állapotáról.

folyt:

A legfrissebb jelentések szerint Robert Kubica több csontja is eltört a rali-balesetében.

A Lotus Renault GP Team lengyel pilótája nincs jól.

Robert Kubica nagy rali-rajongó, és már tavalyi is számos viadalon elindult a Renault támogatásával, szép eredményeket elérve. Ezen a hétvégén a Rally di Andorra nevû versenyen vett részt egy Skoda Fabiával.

A jelentések szerint Kubica súlyos balesetet szenvedett, több helyen is eltört a csontja. Robert navigátora, Jakub Gerber jól van.

A Lotus Renault GP Team hamarosan hivatalos sajtótájékoztatót tart, és részletesebb információt közöl versenyzõje állapotáról.
Robert reggel 9 órakor bukott hatalmasat az utolsó napon.

Falcon83
Ne itt reklámozd már ezt a lecsúszott divatmajmot. Ez itt F1 fórum, nem a traktor világbajnokság fóruma 😉.

b-type
Nem fekszem le dolgozom 😊
Szal ugye most nem mondod hogy amikor rákerestél a hotdog-s írások zavartak be hogy most euro, vagy dollár...

..bár azok után, hogy az F1live.hu-t cikkét (baszki!!), amit egy Kittina nevû valaki írt <#zavart1>, és még az ottani kommentelõknek is leesett hogy hülyeség (pl. Tiger Woods hogy a rákomba keresett volna ugyan annyit amikor nem indult nagy versenyen)
szal ha ezt így bírod ide linkelni hogy "Ennyi..."
Nost ezek után ez az egész komolytalan.

Ne rugózzunk sztem ezen mert túlságosan ráfeszültél.. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lolSL
menj már innen ezekkel a lassú szarokkal

b-type
ja, lemaradt a lényeg,...szted egy 2009-s cikkben mennyire tudhattak arról hogy 2010-ben mennyit keres Kimi? <#idiota>
Mert amennyire én ki tudtam venni az általad linkelt cikkbõl õk a 2008-s év legjobban fizetett sportolóit hasonlították össze.. 😊
Szal..
hát...
hmm 😊

b-type
Az én lelkemért nem kell aggódni 😊)
Pláne ha csúsztatgatsz...17 milla euro-t kapott lelépésként, nem 17 milla dollárt.
még így is több mint Loeb 8 millája, ami szégyen, de végül is ez tök mindegy, mert ezt a pénzt azért kapta hogy ne versenyezzen, a vezetéséért kapott pénzekrõl év valami ilyesmit tudok:
az futamonkénti 75ezer euro, célbaérve +25ezer, és még 100ezer ha a futamok felén pontot szerez.
Ez ugye nem jött össze, gyors átszámolva, kb. milla és másfél milla euro körül kapott a Red Bull-tól.
...
aztán ami nálam nem tölt be az a Kimi oldalán (tudod kimiraikkonen.com/ 😊 ) lévõ szponzori menü...tudod ahol a személyes szponzoroknak kellene lenni. 😊

szal az én lelkem messze nem törik össze, még akkor sem ha valós tényekkel jösz, így meg pláne.

kabala, vagy babona, vagy pedig ez volt mindig is a kedvenc színe😄

szavaidból ahogy kivettem nem lehetett túl sikeres csapatfõnök. Konkrétan amíg a BAR-nál volt a csapat nem is haladt olyan erõteljesen elõre...talán amikor Dave Richards ült be a helyére akkor kezdett el érdekes módon jó irányba haladni a csapat drasztikusan...jó mondjuk csak egy szép 2004-es évük volt, meg momentumokban maximum a 2005-ös év és a 2006 második fele, ahol már Honda néven futottak és Dave Richards nélkül már

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
nem az volt a klényeg..
hanem Pocok éveken át ugyanolyan kék színû inget viselt..vagy mert volt valami szponzora vagy mert kabala..de aztán a champcarba is ez volt a mániája pedig az autónak más volt a szine.

nem néztem a Champcart...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
és az feltûnt,hogy Pocok mindig ebben a kék szinû ingben volt éveken át (szinen van a lényeg)? Még akkor is amikor már a ChampCarban volt? <#hehe>

V43 1105
😄DDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Norbi1990
Magába azt mondta, hogy jáj most megint készíttethetek el egy új autót több millió dollárért mert ez a két hülye fogadott 😄
Craig Pollock ahogy fogja a fejét?😄 akkor még gyerek voltam, az õ feje nem rémlett, de így, hogy mutattad elég ütõs😄

V43 1105
Én itt a fogadásra gondolok 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja igen Zonta és Villeneuve ugyanúgy bukott Spa-ban...1999., de a 98-as idõmérõi teljesítményét sikerült Villeneuvenek megismételni csak éppen más csapat színeiben😄

V43 1105
Ha már a két szinû BAR-ról van szó ..

Erre emlékeztek még ? <#vigyor>

Remelem meg tudsz azutan aludni, miutan osszetorom kicsiny lelked: Raikkonen 32M Eurot keresett tavaly, azaz 44M USD-t, a Ferraritol kapott 16M USD-t, amit ha levonsz, akkor eleg szep fasorban talalhatod magadat...

(Cserelj bongeszot, mert nekem az egyeni es csapatoldalon is van szponzor.)

"Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa..."
😄DD
Ugy is vezetett 2010-ben, mint aki egy szigeten tanult meg...😊))
Raikkonen a finn Gyermekfalu Alapitvanyt tamogatja, es akkor mi van?

Firerock
milyen szép ez az elsõ szakaszig😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
jaja, mikor 99-ben a BAR akart két külön színû autót akkor Börni nem engedte nekik, ezért lett fele ilyen fele olyan autójuk

http://topgearhungary.blogspot.com/

szabii98
Tudom, mert ilyenvolt a Subaru Rally Team USA is, Travisnak ugye kék, Blocknak Monsteres kocsija volt.
részemrõl off vége 😊

I met God. She's black

Dietrich
WTCC-be tavaly betliztek Monzában..majd kiderül.

freestyle666
De ez nem fog esõbe annyira tapadni, viszont Bahreinbe a poros pályán, én meg merném kockáztatni, hogy valaki felrakja és megnyeri vele a szabadedzést, vagy idõmérõt!!!
ha nem tiltják a szabályok.

Dietrich
jól néz ki!

másik cég még szép, hogy nem hasonlít a japcsira 😊

Dietrich
amerikában számtalan esetben azonos csapaton belül eltérnek az autók festései mert mások a szponzorai. ott nem csapatokat hanem autókat szponzorálnak többnyire.ez csak európában megszokott a szemnek, hogy egy csapaton belül ugyanúgy kell kinéznie az autónak..meg a F1-ben ez a szabály is asszem.

freestyle666

freestyle666
Valaki láttam ár az Intermidient gumikat?
Elég szép mintázatúak!
Egyáltalán nem hasonlítanak a Bridgestone féle Intermidientekre.

b-type
Még jól is elsülhet, az autója jó...igaz hogy csak 10 futamon indul a 13-ból, azaz lespórolja a költségesebb logisztikát kívánó helyszíneket.
De elég lenne egy-két kiugró eredmény, amihez a mûszaki feltételek adottak lesznek.
Amennyiben viszont nem jönnek akkor reszeltek szvsz, marad a Le Mans series, és más sorozatok.
F1-be már nem ül vissza, szinte a nyakamat tenném rá,...nyerõ autót nem kap az ziher, mert 2 év nagy idõ, és az F1 nyerõ autói általában nem ácsorognak üresen sokáig..
Nem lehet megélni szponzorok nélkül, ..ha versenyezni akar akkor ha nem is neki, hanem a menedzserének, de kuncsorognia kell....Kimi-nek meg igen is részt kell venni a támogatói rendezvényeken, meg amit a szponzor megkíván.
Kár hogy nem kerülnek Solber-l egy csapatba, sokat tanulhatna a Norvégtól,..az egyik legelkötelezettebb versenyzõ Petter....és mellette az egyik legjobb persze, pedig aztán dobálta a szerencse nem gyengén...hogy kitartott a Subaru mellett a végsõkig, pedig már a jó idõk elmúltak, aztán meg mindegy volt mivel csak menjen.
Xsara-val is hozott dobogókat tavaly elõtt.

Falcon83
Azért annyira nem bonyolult. A kutyának sem kellett kimszi ezért csinált egy csapatot, mert így kevésbé gáz, mintha befizetné magát valahova 😊.

b-type
...egyébként ha már off, régebben olvastam ezt a cikket az autós játékokat ûzõ hülyesofõrõkröl, meg aztán volt errõl egy kis vita.
Sztem qva jó dolog az szimezés, ..ami az autós játékok egy komolyabb, kimilyenkomolyankamion válfaja..
akkora jellemnevelõ hatása van mint egy-két óriási pofonnak, egyszer-kétszer megtanulja az ember milyen tehetetlenül nekisodorni egy versenytársának aki aztán lehet hogy közben már a cimborája is lett, a nagy online játszogatásban, és annak tönkretenni egy hetes kõkemény felkészülését..
...az felér egy árokbaugrással szvsz,..persze könnyû ostorozni a játékost, mert nem kockáztat a valóságban millás értékeket, és pláne ember, állat..élõlény életeket.
De még mindig sokkal,..sokkal jobb mint a sok hülye aki még életében nem volt veszélyhelyzetben akár szimulált körülmények közt sem, és azt hiszi magáról hogy Vin Diesel (remélem jól írtam, mindegy).
sztem brutál sokat tanít a szimezés, jobb vezetõvé tesz,..igen lehet hogy kicsit átalakul az ember vezetési stílusa...nem fogja tördelni a kanyarívet, hanem szépen rajzol, talán itt-ott még technikázik is....de szvsz semmiképpen sem kockáztat többet mint az átlag autós.
akit ismerek és komolyan szimezett, az vagy versenyez már valahol, vagy virtuálisan jár versenyekre, és ott bizonyít.
ON 😊

b-type
...hát tavaly ugye egyértelmû miért volt a legjobban keresõ autóversenyzõ...talán akkor is az lett volna ha otthon ül és nem is autóversenyez 😄D
A Ferka pénzét a lelépésért kapta, nem azért hogy versenyezzen, ha ezt leminuszolod, akkor kb a fasorban lenne...ez a helyzet.

Na mindegy, nem bsztatásképpen, csak akkorát vigyorogtam amikor Kimi oldalán rákattintottam a -sponsors- kiválasztására, aztán 1perc töltés után semmit nem töltött be <#zavart1>
Isten bizony, és valszeg az énbennem van a hiba, de akkorát vigyorogtam hogy már megérte.

Na mindegy, a lényeg hogy ha nincs szponzor akkor ez igen rövid életû projekt lesz, Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa...de szvsz egy teljes szezon önköltségi áron az brutál.
...és ha ez az év nem sül be akkor pénzügyi öngyilkosság folytatni.
Ahogy én látom a Citroen annyit támogatja hogy megvehette ezt az autót, és valszeg A kittes, azaz megveheti a legújabb fejlesztéseket is.
...ez sem semmi, mert sokan hiába van tenger pénzük, nem kaphatják meg az elsõ lépcsõs fejlesztéseket, és az idei gyári verdát.
..de ahogy én nézem ennyi.
Szponzorokra még ránézek egyszer kétszer, hátha egyszer hajlandó is lesz betölteni a böngészõm 😊

szabii98
De ez hogy is van? Mindenki saját magának csinálhat egy csapaton belül egy szponzori cuccot?

I met God. She's black

Ez kicsit bonyolultabb ennel...
Egyreszt Kiminek megvannak a szponzorai, tavaly is a legjobban kereso autoversenyzo volt.
Masreszt az Ice 1 Team egy uj csapat es nem csak rallyra epitenek, hanem motocrossra is.
A Citroen is tamogatja oket, de sem Kimi, sem Solberg nem hasznalja a Citroen Junior Team elnevezest, mert egyikunk sem ujonc. Solberg pedig a Petter Solberg World Rally Team elnevezest is igyekszik megvaltoztatni.

http://www.ice1racing.fi/