Arról én qvára nem tudtam, hogy az is felmerült, hogy Raikkonen 2007-től a Renault pilótája lesz...Robertson így kiszúrt mindenkivel ááá hatalmas üzletemberek ezek...
nekem az jött le, hogy Montezemolo megunta a Todt-Schumacher-Brawn féle hatalmat, megbontotta szépen őket csak, mert ő akart lenni a kiskirály...nem tűrte azt az egoja, hogy egy Francia ember uralja a csapatot vele szemben...Nagyon durva teljes mértékben politikai események zajlottak be és Ferrarin belül mindez már 99-ben elkezdődött, Monti nem kapta meg Hakkinent a csapathoz -> (azt nem hiszem h Schumi nem akart vele versenyezni mivel kb legjobb barátok voltak Mikával ez hülyeség sztem), ezután pedig szépen kivárásra játszott. Ez azért nem gyenge.
Alonsos ügyet tudtuk, egyértelmű volt, hogy kedvezőbb ajánlattal álltak elő, mint a Renault, az tényleg meghökkentő volt h 2007-ben a Mclarenné kezdett Fernando.
na meg még ezen a Valentino Rossis lepődtem meg, nyilván Brawnék tudták h Rossi soha nem lesz olyan jó, hogy Schumival felvegye a versenyt, ezért akarták őt, sőt Massát is főként ezért akarta Schumi csapattársként.