FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Hát akkor mik?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Sajnos, azok a privát csapatok, akik régen voltak mind eltûntek. A mai privát csapatok se privátok...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
Te okos vagy,az a lényeg.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem olvastad el az elozmenyeket: Senna tragediaja miatt sokan ideiglenesen hagytak abba az F1 nezeset.
A Ferrari sem okozna mast, mint 6 honap szunetet par F1 rajongo eleteben. A rajongoik jelentos reszet mar MS elso visszavonulasakor elvesztettek.
Ha megnezed a TV kozvetiteseket, akkor mar kozelsincs akkor voros mezo a nezoteren, mint anno volt.
Raikkonen rajongoi sem jelentettek akkora voros tomeget, Alonsonak meg mar akkora sincs, mint a finnek volt.

Vagy maradtak kek-sarga Renault sapkaban😊

Az F1 tradicioi privat csapatokra epultek elso sorban, ezt a korszakot kell visszahozni. A nagypofaju olaszok meg csinaljak meg sajat bajnoksagukat, aztan majd jol rohok a maranelloi aszfalton korozo 4 talicskan.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
BUTAAAA VAAAAAAGY!

1, ha ilyet akarsz nézni ott az indycar, GP2...és had ne soroljam azt 250 Open Wheel bajnokságot amit nem ismersz, de egyen cuccokból áll.
2, Akkor ne nevezzük Forma-1nek azt amirõl beszélsz, akkor szûnjön meg a Forma-1. Az nem ugyanaz akkor, érted a problémát. A Forma-1 a fejlesztési versengésrõl is szólt, de ezt túlságosan is félreértelmezték a modern világban. Egészséges versengés az oké, de az üzlet érdekében átment idiotizmusba.
3, Ahogy itt említették, amikor Senna meghalt sokan befejezték nézni a sportot, ugyanez lenne a Ferrari elmenésével. Nekik is érvágás lenne de az F1nek is, ugyanis az egyetlen õsrégi történelmi csapat kilép. Montezemolo ezt használja ki, tudja, hogy az üzlet nélkülük nem olyan, és te hiába pattogsz a székben hogy jó lesz nélkülük, nem lesz jobb...okosan kell az ilyen dolgokkal bánni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ScarY MAN
én nem.

...

bakkerman
leszarom a bevételeket,engem csak a futamok érdekelnek,ha van ferrári,ha nincs,nem érdekel. inkább választom az izgalmas,jó futamokat ferrári nélkül mint az unalmas vonatozást a vörösökkel. amúgy nem adok 10 évet a mostani F1-nek,szerintem 2021-ben már egységes kasztni lesz egységes motorral,a csapatoknak nem kellesz millió eurókért szélcsatornázni,nem kellenek feljett létesítmények,és csak a pilótákon fog múlni minden. én személy szerint örülnék ennek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mersant
koszi. igy talan mar elhiszi ez a retardalt

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kb. az osszes ismerosom abbahagyta Senna halala hatasara - legalabb '94-re, apam MS miatt tert vissza, en '97-tol kezdtem ujra heti szinten kovetni (nem volt nagyon net, csak autos magazinok)

Attol, hogy Te hisztizel es csapkodod magad a monitorhoz, illetve a kozismerten hazug es paraszt Ecclestonera hivatkozol, nem fogod megcafolni MS-Hill-Villeneuve hatasat a kozvelemenyre.

Falcon83
Jól van na, el ne sírd magad. Ezt Ecclestone mondta, és valszeg õ csak jobban tudja. Azért mert te behisztiztél Senna halálakor és nem nézted tovább, az nem azt jelenti, hogy mindenki így reagált. Legalábbis a tv-s nézettségi adatok szerint az emberek nagy része pont fordítva 😉

Mersant
"Senna halála pont hogy jót tett a nézettségnek. Akkor kezdett nagyon visszaesni a nézettség, aztán jött ez a traqédia és mindenki egybõl az F1-re figyelt. "

persze a halala miatt kezdtek el F1et nezni az emberek. ekkora hulyeseget. tudod miert nott a nezettseg? mert Schumacher elkezdett nyerni es begyujtott 1 marek VB cimet, ezert.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Falcon83
Jó, te a magad kislányos módján élted meg ezt, sokan mások meg elkezdtek drukkolni Hillnek, meg jónéhány millió ember aki beleúnt az F1-be mert unalmas volt meg a politikáról szólt azok elkezdték újra nézni.

pontosabban:

Van egy jo csataruk es egy hatveduk😊

Mersant
tudod mit er a statisztika?! szart sem...aki Senna rajongo volt sokaig nem nezett utana F1et, mert minek. nem volt mar kinek szurkolni...

Dietrich
korral jár 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falcon83
Tavaly 100 millából gazdálkodtak, idén 250-bõl fognak. Szal az anyagi háttér megvan, van egy jó versenyzõjük, szal akármi lehet jövõre.

ja kíváncsi leszek rájuk, örülök h a Renault féle banda leamortizálódott elmúltak a vb címes idõk😊 lássuk akkor az új Lotust Kubival és Petrovval. Remélem odapörkölnek a nagyoknak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Remélem élvonalban lesznek, mert eddig nagyon megnyertek a festéssel<#eljen>

I met God. She's black

Inkabb, mivel az 'is' is kimaradt: Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnok 2011-ben!

azigen...

ezekszerint te több szériát is követsz, mint az F1...Nascar, Indycar, Champcar követed õket mind?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

xDDD

Firerock
Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnoka 2011-ben!

csak lefordítottam amit írtál...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

még mindig nincs...
shumika
De van cak elbasztam.....
Helyesen: Michael Schumacher the World Champion of 2011 Formula 1 Grand Prix

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fingod nincs, hogy mit jelent amit beírtál.
Dietrich
ez is lenne a cél az olcsóbbá tétellel.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

shumika
<#nevetes1><#pias>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Dietrich
amerikában is lehetne az audi elve csakhogy az IC-ben a honda van akik nem csak motorokkal látják el a szériát, hanem nem kevés verseny esetében õk a promóterek is. Õk kijelentették ha nem V6 turbó lesz akkor a szerzõdésük lejártával bucsút intenek a bajnokságnak. Tehát ha az IC rábólint a V4-re akkor nem csak egy motorszállítót hanem egy erõs szponzort is veszít azt meg nem akarták. Így engedtek a Honda nyomásának és V6 turbó lesz hozzájuk csatlakozott eddig hivatalosan két másik gyártó tehát már 3 biztosan lesz.

V43 1105
Megint kezded XD?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

shumika
Michael Schumacher the 2011 World Champion of Formula 1 Grand Prix

Kit--Kat
Én is már elvesztettem a fonalat 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
😊)

én már nem tudom követni 😉

amennyit befektetnének a csapatukba, szerintem a HRT, Virgin féle bandát simán vernék😊

Máté94
Az utolsó 8 helyen meccsezhetnének.<#idiota>
Audit szívesen megnéznék az F1-ben😊

akkor majd jön az Audi, Volkswagen, Porsche, Aston Martin jönnek majd sorban a németek, angolok😄

Falcon83
Amúgy ez már rosszabb mint egy dél-amerikai szappanopera 😄

Falcon83
Akik Sato barátunkat szponzorlják, most azok vásárolták be magulat a Renaultba. A totálisan kamu lotus, ami tavaly volt F1-be azok meg megvették a Team Lotus nevet, mert a másik Lotus(a Sato féle 😄) nem akarta tovább adni nekik a nevet.

Falcon83
Nem V4, hanem soros, na de mind1 😊. Azért lesz soros négyhengeres turbó, mert manapság a legolcsóbb autóktól a prémium modellekig mindegyikben ilyen motor van. Ha ilyen motor lesz az F1-ben az sok gyárat bevonzhat a szériába. Meg elmondhatják magukról, hogy õk milyen zöldek. És olcsóbb is lesz motor, de ez inkább a kis csapatoknak fontos.

Dietrich
egyébként ez a Lotus mizériát lassan nem tudom követni. Ugye ott vannak az IC-ben is.
Most lett egy új Lotus F1 team is 😉

Jelenleg itt tartok 😊
Group Lotusnak a Proton maláj autógyár a tulajdonosa (õk vannak az IC-ben és lesznek majd gyártók is), a Lotus Racingnek pedig néhány maláj vállalkozó (Fernandes és társai)a tulajdonosa.

Dietrich
igen 😊

köszönöm erre voltam kíváncsi, akkor sok sikert nekik, gondolom a mérnökök, szakemberek, szerelõk ugyanazok maradnak, akik a Renault F1teamnek is. Honda megszûnése után a Brawn GPnél is ugyanazok a szakemberek dolgoztak.

miért van ez, hogy egy idõszakban a csapatok már a V10-es motornál tartottak, de most 2006 óta folyamatosan megyünk lefele? minél kisebb a motor hengerûrtartalma annál olcsóbb?

írtátok ezt a V6 turbó-t, V4-et ez mind a költségcsökkentések miatt lett betervezve?

Falcon83
Igen. Õk nem úgy jönnek ide, hogy õk a Team Lotus meg minden, õk úgy jönnek, hogy õk a Group Lotus, a Lotus sportkocsi részlege, szal õk nem csinálják ezt a Fernandes féle megtévesztõsdit.

nem semmi, technikai információkért mindig hozzátok fordulok😄

Falcon83
Na csak nekem volt igazam. Az univerzális motor az soros elrendezésû 😊. Amúgy jó ez a cikk, sok érdekes dolog van benne.

persze, mivel van egy szerzõdésük, ami, amíg nem jár le, addig kénytelenek a sorozatban maradni valamilyen formában...tehát ez a Lotus-Renault, mely Kubicával, Petrovval fog útnak indulni, teljesen új eredménysorral fog indítani?

Dietrich

Falcon83
Az soros négyhengeres akar az lenni nem? Mert audiék mindenhol a soros 4 hengeres univerzális motorért sírnak.

Dietrich
egyébként a V4 1.6-os turbó legnagyobb szószolója az Audi gyár volt.