Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Autó-motor
Oldal:
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast

F1 naptár
Ugrás a topicra
  • b-type
    #117447 2011.11.13. 09:43
    Persze :)) a Ferrari ugye azzal a kitétellel csengette neki a nagy pénzt, ha nem marad az F1-ben egy másik csapatnál, ez a és a Red Bull pénze több volt mint Alonso gázsija:
    -A Global Motorsport Media kimutatása szerint a Formula–1-ből a 2009-es idény végén távozó Kimi Räikkönen 2010-ben több pénzt keresett, mint Fernando Alonso, akit a helyére szerződtetett a Scuderia. A tavaly és idén is a rali-világbajnokságban induló finn a Ferraritól és a ralis programját pénzelő Red Bulltól 19 millió eurót kapott, míg Alonso 16.4 milliót tehetett zsebre.

A Red Bull kihátrált mögüle és Ogier-t találta jobbnak támogatni, Az hogy Kimi-n Red Bull-s sapka van, az kb. semmit nem jelent, mert az autóját saját pénzből versenyezteti, ha a Red Bull-nak lenne köze hozzá, hát a t'két leszednék mert lespórolja a tengerentúli futamokat és ezért törlik a VB pontversenyből..
    sikeresnek mondható versenyek az Amiknál?! Sztem nem, és valszeg mások szerint sem, mert nincs ott, nem terveztek vele.
    Véleménye sz szerintem is megváltozott, ...nem csak neki, pl. nekem is vele kapcsolatban...nem is kicsit.
    Amikor elment azt mondtam csinálja amit a szíve szerint választ, még legenda is lehet...aztán amikor már ide oda nézegetett, akkor leesett, hogy dehogy is.
    ”~Alonso, Lewis is behind you.
    ~I don’t want to hear that!”.
    videók: http://www.dailymotion.com/b-type
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés