FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól láttam megint Massa motorja állt le?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PrisonMan
tényleg jól megy :)
ITT van élõ közvetítés aki keresné.
ITT pedig magyarul olvasható a szabadedzés leírása

2 Red Bull nem mutatta meg az erejét...1 hét alatt nem nõtt föléjük a spanyol...Mclarent érzem itt erõsnek, mert az F-csatorna itt nagyon hasznos és mivel nekik szezon eleje óta beépített náluk mûködik a legjobban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TomSolberg
Alonso nagyon nyomja, most már tuti õ lesz a VB-nok, ha csak a futamon fel nem mondja a szolgálatot a motor.

PrisonMan
Ha úgy veszed Hamilton is ""esélyes"" ugyanúgy mennie kellene, mint a többi aspiránsnak. Kérdés kinek kavar(nak be Buttonnal - ha bekavarnak..) Alonsonak/Webbernek/Vettelnek.

Máté94
Nem nagyon fognak szerintem :DD
desigo
Én meg azt remélem,hogy a Mclarenesek csendben félreállnak és nem szólnak bele az esélyesek dolgába.
Nem lenne korrekt ha bárkinek is betartanának...
PrisonMan
Én meg remélem hogy a mekiknek sikerül úgy ügyeskedniük, hogy Alonsot segítség :) Azért egy szabadedzésbõl még nem lehet túl messzemenõ következtetéseket levonni, de nemsokára lesznek eredmények a másodikról is. Kíváncsi vagyok hogy alakul és miket mondanak az interjúkban :O

most az egyszer nem bánnám, ha a Mclaren bekavarna Alonsonak...az is lehet, hogy az egyik Red Bullos a kettõ közül csúnyán megszívja

PrisonMan
Abu-dzabi Nagydíj 1. szabadedzés
Poz Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Sebastian Vettel Red Bull Racing 1:42.760 18
2. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:43.369 +0.609 16
3. Jenson Button McLaren-Mercedes 1:43.785 +1.025 19
4. Mark Webber Red Bull Racing 1:43.840 +1.080 19
5. Robert Kubica Renault 1:44.080 +1.320 19
6. Fernando Alonso Ferrari 1:44.121 +1.361 17
7. Michael Schumacher Mercedes GP 1:44.199 +1.439 19
8. Kobajasi Kamui BMW Sauber 1:44.604 +1.844 18
9. Nico Rosberg Mercedes GP 1:44.718 +1.958 19
10. Nick Heidfeld BMW Sauber 1:44.737 +1.977 19
11. Felipe Massa Ferrari 1:45.160 +2.400 18

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bakkerman
valami készül ott a háttérben a Lotusnál,jövõre Rönyó motor,szerintem pontokat fognak szerezni,olyan sauber szinten lesznek szerintem,pénzük az van rá.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Punker
mi pénze bekerülhetett ez az araboknak? :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Haha.. Vizes palyan kezdtek az edzest.. Sikerult par esofelhot osszeterelni a sivatagban..<#bee1> Persze hamar szarad....

BSZN<#wave>

http://gaborszantai.co.uk/

Mindig is sok bor volt a pofajan...<#zavart1>

Firerock
úgynézem ezek nem is utálják egymást annyira:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nem kicsit lobog Alonsó arca :D

Airbus A380
Viszont ez a Lotus már nem az a Lotus.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

GhostRider1
http://www.youtube.com/v/ED_VU-knQew&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

&#9733;

desigo
A Lotus visszatér az arany-feketéhez

2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló.

A jövõ évi színezést a szurkolók tervezhetik meg, hamarosan pályázatot hirdetnek a témára, jelentette be Riad Asmat vezérigazgató.

passatgt
"a Red Bull-pilóták közül csak Vettel teszteli a Pirelli gumijait"

szegény webber:D

<#eljen><#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
valahogy idén többször mutogatott,beszólogatott rádión,sírt a szája év elején,mint hogy elõzött volna...brazíliában meg hamilton csúnyán elkurta a kanyart,azért elõzte meg alonso

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Airbus A380
nascar.com-on sokkal jobb vidik vannak :)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Freedom88
már van, keresd az a5.hu-n.
Már tegnap fent volt.
Ime

T.T.

brazil gorbe tukornek nem kellene lennie csutortokon?

pont az, hogy örülhet, hogy mindig jó autóban kellett ülnie motorhiba nélkül...

Airbus A380
Engem a reg nem zavar :) Csak nem tudtam hogy csak reget kérnek e de ingyenes vagy reg és fizessek. már regeltem, azért köszi.

passatgt
ha nem akarsz regisztálni, nézd meg a bugmenot.com oldalt, és írd be a formula1.com-ot, kiad egy csomó felhasználónév/jelszó párost
ami a lista elején van, az a legvalószínûbb, hogy mûködik

Airbus A380
Akkor regisztrálok. köszi a választ, csak nem tudok angolul és nem tudtam hogy csak reg kell e vagy pénz is.

miilann04
igen, teljesen ingyen nézhetõ. ráadásul nagyon jó videok egytõl egyig, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Airbus A380
A villiamst elhagyták a nagy szponzorai szerintetek ettõl függetlenül marad a kék fehér festés vagy ez valamik szponzorhoz kötõdött?

Airbus A380
103763
Hali a hivatalos oldalon az F1.com-nál a video-k nézése reg-hez kötött. Ettõl függetlenül ingyen nézhetõek a videók? köszi

pls....

Punker
már nagyon rég csak esik a színvonal :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

jah, valahogy igy...

az idei ev valahogy nem hagyott mely nyomokat, bar a tavalyi sem...

Punker
így is úgy is szar az egész, amúgy én Webbernek drukkolok megérdemelné az öreg!

Palinko
és koreában valahogy akkor nem mûködött a szárny stb lehet magyarázni a bizonyítványt, de megelõzte akkor is. és az ívrõl való lecsúszás szerintem vezetõi hiba, ha a koreai technikai is volt...
tény hogy hamilton megérdemelne egy jobb autót, de azért alonsot kicsit alulbecsülik itt páran szerintem
Kit--Kat
Akarod mondani Hamilton lecsúszott az ívrõl és elment mellette... :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
azért egy egyenesben összetörni valakit mégnagyobb mûvészet (vettel + webber ugye, külön külön meg együtt is :D)

Amúgy valszeg azért nem elõz Alonso, mert nincs több a kocsiban, és a redbult nem tudja utolérni. Mclarent beelõzi...
ScarY MAN
én leszarom ki lesz vb :D hétfõ reggel ugyan úgy felkelek és csinálom a dolgom :D szóval :D ... majd akkor visszanézek :D kívánom hogy addig szabaduljanak el az indulatok :D have fun :D!

...

Palinko
pont hamiltont elõzte meg legutóbb.......
Aki nem eloz, hanem felreallnak elole, annak nem is igen van alkalma balesetbe keveredni:)

Engem nem zavarna:)

kifli
Én Alonsonak adnám a díjat, az esélyesek közül csak õ nem okozott idén balesetet :D
Peppus
Egy a lényeg. Essen ki mindkét buzernyák Redbullos. Alonso is döngessen neki a falnak. Hami pedig simán zsebelje be a gyõzelmet. És akkor csapunk egy hatalmas bulit, a 2x világbajnok Hamilton részére :)
Jupppiiii. Mindenki ezt szeretné, nem? :D

légyszi Gabor, spiczi hagyjátok ezt nem éri meg vitázni...Úgyse tudnátok dülõre jutni...