Masakari#116648
Teljesen felesleges foglalkozni vele.Vissza olvasva az egész elejére totál egyértelmű hogy fogalma nincs az egészről és csak szájkaratézik/trollkodik!
Én se vagyok rendszeres indycar/nascar néző.Régebben néztem 1-2 futamot az eurosporton,mostanában pedig csak a neten lévő összefoglalókat nézem meg.De engem kb totál sokkolt a baleset felvétele,életben nem emlékszem hogy láttam volna olyan ovál balesetet amin egyszerre 3-4 autó van a levegőben!!!(a többi égő autót nem is említve)Arról nem is beszélve hogy Will Power belső kamerájából látva az ő repülését csoda hogy túlélte!
Sajnos az ovál ennyire veszélyes és tényleg sokszor csak a szerencsén múlik hogy valaki nem hal meg 1-1 komolyabb balesetnél.Amióta pedig az indycar összeolvadt a champcarral lényegesen több a road futam(legjobb tudomásom szerint),ezzel is csökkent valamennyire az esélye az ilyen baleseteknek.
Ezt a sajnálatos eseményt és a nagyobb kockázatot figyelembe véve én évek óta nagyobb izgalommal nézek meg 1 indy összefoglalót mert az alatt is több akció van mint a forma1-es futamok többségén egyszerre,és ez nagyon szomorú mivel nem olyan régen még sokkal több akció volt az f1-ben is...nem jók a szabályok és a pilóták se mernek annyit kockáztatni 1 előzéssel mint régen mert már azt is büntetik ha véletlen bele csúsznak valakibe....