FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Mintha most kaparták volna ki a vörösiszap alól...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

es egyertelmuen latszik a bal elso kereken hogy annak is kampec lett az utkozes utan.

Nohab
Netán belsõkamerás felvételt kéne nézned.

Megint csak magamat tudom ismételni.
1. Becsapódás elõtt egyenesbe rakta, és elvette a kezét róla (nem akarta, hogy eltörje a csuklóját).
2. Ütközéskor elfordul JOBBRA MAGÁTÓL a kormány, és visszarakja a kezét.
3. Webber nem fogta fel hirtelen, hogy perdült egy fél fordulatot, és enyhén "balra" kormányzott, de igazából csak enyhített az íven.
4. Mire észbe kaphatott volna már Rosberg belerongyolt Rosberg.
bakkerman
muhahahaha,brazíliában majd bekóstolja a falat Alonso is 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
HUN jártá a ganyéba he?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

en meg potn azt mondtam legeloszor hogy baleset utan felmasodperccel, amjd biztos SZANDEKBOL alakitja igy a dolgokat nem? schumcher szandeka meg egyertelmu, hisz o a falnak csapodas utan 5-10 seccel ment neki kb hillnek, tehat volt ideje atgondolni es szandekbol, nem pedig sokkbol/reflexbol/osztonbol cselekednie.

kabel15
2011 es hivatalos WRC kocsik <#taps>

BattleTag: kabel15#2672

Palinko
Jacek
😊

az csak egy ki irónia volt!!
Egyébként meg valami igazság is benne.átlag 1,5mp gyorsabb,de ad 1,utálom a kormányt,mert nem látom a tõle a monitort(már nem vagyok gyerek és a szemem se a régi)ad2, nem reális,tehát idegesít!
talán ha lenne egy G27 másképp beszélnék
OFF! vége

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jacek
Azert toljam billel mert konnyu kormannyal?😄😄😄 vegul is akkor nehezithetek meg hogy fogpiszkaloval nyomkodom a billt😄

K. nagy off volt de nem birtam ki😊 no offense, csak a gamera nezve vicces😊

szerintem véletlenül csinálta Webb, ha úgy is tett, ha direkt csinálta akkor egy állat nem tudok mit mondani😄 benne van a vb harci szellem, ha Schumit fikázták csomóan hogy ki akarta lökni Villeneuve-t, hogy vb legyen, beállt keresztbe Monacoban akkor most érdekes mód Webbert kezdjük el szidni ilyenért? ez sem 100%-os szándék volt, sztem õ maga is meglepõdött, hogy a falban végezte...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mert akkor még nem látta a felvételeket..
Ez nem egy pályára való visszacsapódás,hanem vissza kormányzás volt.
Amire én a magyarázatot keresem és nem azzal vádolom,hogy az volt a célja,hogy a másik versenyét is tönkre tegye

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

tudtam én hogy gáz van vele, ennyire azért nem lassú Button...3-4 tizedre szokott lenni Hamitõl azért nem pedig másodpercekkel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem..mind2 kerék fordult,az eleje csak érintõt kapott,ráadásul merõlegesen,ennyit vígan bír.
a hátsó sem sérült,csak defekt lett,ez meg abból látszódott,hogy felemelkedik a jobb elsõ mikor alácsûrte.

most ezt nem mondjátok komolyan h vitára ad okot...Rosberg eleinte azt nyilatkozta, hogy el tudta volna kerülni, de max így és ez benne van, hogy nem sikerült elmennie Webber mellett, na, de utána mi a francért "kente rá" igen tönkretette a futamát Webb, de nem szándékosan húzta rá ugyan már...

Talán beteszi a pálya közepére,piros zászló,új rajt,törlik a futamot,franc se tudja mire gondolhatott...

Magnumrolcsi
Kormányösszekötõ törhetett el?

Kit--Kat
Ráadásul keresztbe ment vissza a pályára, ki merne megkockáztatni egy Zanardis balesetet???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem hinném, hogy Webber ennyire aljas lenne. Bár van vastagon a számláján de ez azért durva...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyébként nézd meg többször..látszik,hogy az elsõ kerék már elhagyja a falat,de aztán ismét hozzáér,mert jobbra fordítja

bakkerman
próbáld ki hogy dühödben mit csinálsz...beletörõdsz hogy megint egy balfasz voltál 34 éves létedre rámész ESÕBEN arra a kurva rázóra,vagy inkább próbálod elcseszni egy riválisod futamát is,ami ugyan nem jött be neki,mert Rosberg más kategória,no de szándék meg volt! Mesél el milyen volt!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kit--Kat
Így van, lehet azt sem tudta hol van abban a pillanatban.

Hát nemtom..de ha õ balra kormányozott volna,azt így is lehetne látni

Ne a kulso felvetelt nezd.. Volt belinkelve egy nagyobb osszefoglalo, sajna mar levettek, abban volt belso kamera is.. Ott latszik, hogy a csatt visszavagja neki a teljesen alaszdett kormanyt egyenesbe, amit egybol elkezd visszatekerni, hogy a fal fele menjen a hatulja, de ugytunt semmit nem reagalt a kerek allas erre...
A hiba meg benne van.. Schumi is ment mar falnak felvezeto korben Monacoban esoben, ha jol emlekszem.. Itt azt hitte megfogja, es nem veszt helyet.. Rosszul hitte.. Ilyen, mikor nyomas alatt vagy, hogy kellenek a pontok.. Generaljak a rossz megoldasokat..

Ez még a mi szintünkön is gyerekjáték,nem hogy az övékén..
Ráadásul nem falnak csapódott,hanem a neki csúszott.
Minimum 2 mp-e volt,hogy eldöntse mit is csináljon.Ha semmit nem tesz vagy akár ijedtében fékez,akkor sem tér vissza így a pályára.
De õ mind ha vissza akart volna jönni,egy huszáros ipszilonnal talán? nem értem

márcsak te hiányoztál innen mindenkinek😄

Firerock
simán meg kéne büntetni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

próbáld ki, hogy kiló fölött nekimész egy betonfalnak, hogy a becsapódás után pár másodpercben mennyire tudatosan tekergeted a kormányt.. majd meséld el milyen volt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akár hányszor nézem vissza..NEM értem,miért fordija el jobbra a kormányt?
Már leválik a falról,szinte egyenesen megy hátra és õ belenyúl a kormányba..
sztem még a féket se nagyon nyomta

bocs, ha webber 5. vagy annál roszabb

http://gaborszantai.co.uk/

A szándékot próbáltam meg példázni vele,nem a hasonlóságot

Az egesz a finn komuvesek miatt van: isznak, mint az allat, nem lett egyenletes a fal, ezert csapodott vissza Webber.

Ugy megoldva, mehet mindenki vissza a jatszoterre.

http://gaborszantai.co.uk/

Senki nem beszélt arról,hogy direkt a falnak ment..
A pályára való visszatérése volt "furcsa" és ezen a szinten elég nehezen magyarázható..
Az elõzmény egy 2szeres vezetõi hiba,az egyik mikor besokalt a kanyarban,a másik amikor túl korán és rossz helyen adott gázt..
Ezt még a 7 éves kis srácaim is tudják,hogy ilyen helyzetben gázelvétellel korrigálunk,fõleg,ha még vizes is a pálya

én Briatorera gyanakszom, tuti, hogy az õ hibája h Rosberg kiesett <#idiota><#banplz>

raadasul teljesen jol iranyithato maradt az autoja a fallal kocc utan. szemben webber autojaval, es akkro az esorol meg nem is esett szo.

ennek aztan sok koze van a mai esethez... schuminak volt vagy 10 masodperce atgondolni a dolgokat.

Persze direkt nekiment a falnak, hogy kiusse Rosberget.. Ne vicceljetek mar.. Es a fal fele kormanyzott a csatt utan.. Nem neztek Ti felveteleket...?!

Rosszul emlékeztem,Nem Kanadában volt,hanem Ausztráliában

már nem!

bardocz
Látom nem akarod felfogni. Pedig ennyi idõsen már mehetne.
nem

nem Frentzenre gondoltál? anno Schumi kapott érte büntit, de annak ellenére megnyerte a futamot😄

Mikor Kanadában Sumi így rakta ki Hill-t,akkor senkinek eszébe sem jutott,hogy nem volt szándékos..
Pontosan tudta õ,hogy hol áll,ez nem volt akkora ütés..
Ráadásul ennyire béna,még õ sem lehet,hogy a vizes fûvõn gázt ad elvétel helyett,de ha már egyszer ezt elbénázta,akkor is megmagyarázhatatlan,miért nem tartotta a fal mellett

ha alonso nyer braziliában és webber 4. vagy annál rosszabb helyen végez akkor alonso VB!!!! bárcsak így lenne!!! GO ALO GO

xDDDDD

Palinko
nah ne is álmodjatok hogy a red bull világbajnok lesz, már az is megvan ma miért estek ki 😄
cikk
"természetesen a TC a ratyiknak való😛]"
Tudod engem se..