Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #114402 az a gáz, hogy reálisan, ha nem lesz szabályváltozás, akkor a Schumi és Rosberg csapat és a mérnökök által folyamatosan fejlesztett W0-s konstrukció legkésőbb 2013-ra érhet be, de ezt így nem lehet meghatározni, attól függ, hogy a szakemberek mennyire tudják betölteni a rájuk szabott feladatokat, az is sokat nyom a latba, minél több a képzett munkaerő annál biztosabb a siker, az anyagi dolgok úgy tudom rendeződtek a csapatnál, bár olykor felesleges dolgokra is pazarolnak lásd, azt a sátras komplexumot, amit a kanadai esőben oda kitettek:D:D:D
lényeg az, hogy 2013-ban nem biztos, hogy lesz Schumi, viszont Rosbergnek lehetséges, hogy mindent visszaad az élet, Button is majdnem 7 évet várt egy csapatnál, szenvedett, küzdött, dolgozott, türelmesen, kitartott a csapat mellett és lazán nyert egy vb-t 2009-ben, meg is érdemelte, azért kitűnik, hogy 7-ből 6 futamot nem egyszerű nyerni ugye ugye, még a tavalyi szuper RBR-al se tudott Vettel annyit nyerni zsinorban, idén is eddig 6 győzelme van, és szinte egyik se volt sima neki, talán az ausztrál és a török győzelem volt igen igen jelentős neki. Én azt veszem észre, okulva a RBR sikereit illetően, hogy bizony kell egy alakuló csapatnál legalább 4-5 év, mire minden stimmel a vb címhez. Mai napig nem értem a Toyotánál mi a jó francot csináltak, hogy még futamgyőzelem se jött össze, állítólag a 2010-es autójuk vb címért harcolhatott volna, de ezt innen nehéz megmondani, minden esetre talán Trullin kivül (aki nem volt nyerő típus) nem is volt épkézláb pilótája a csapatnak, talán ez a másik ok, de ő nekik illett volna 2002-től kezdve legalább egy futamgyőzelmet szerezni.