• Totti5
    Én a következők miatt nem érzem Massa tehetségét pl Alonso-hoz mérten azonosnak/jobbnak.

- az eredményeit nézve élcsapatnál nem olyan meggyőzőek, mint Alonsoé
    - Kimihez hasonlítani nem teljesen tiszta hiszen ennyi erővel Kimi már fél lábbal az autón kívül volt és már gondolatban rallyzott meg nascarozott a futamok közben... ( amúgy Kimi igazi formája a Mekinél volt látható, az ütött. A Ferrarinál nem volt annyira meggyőző szvsz, hozta a kötelezőt, amit az autó bírt és ennyi, majd csöndben lelépett... )
    - Massának volt egy jó éve ahol jó autóval végigküzdötte, kijöttek a lépések, szerzett sok pontot és majdnem VB lett
    - amikor nem jó az autó nem tud olyan klasszis teljesítményt hozni, és nem tud az erős csapattárásán felülemelkedni, így be lesz állítva 2. számúnak
    - Webberhez tudom hasonlítani vagy Barichellóhoz, nekik is voltak olyan éveik ahol bármi megtörténhetett volna aztán egyszer fenn egyszer lenn, miközben a csapattárs "aláz" csúnyán mondva.

Persze lehet nincs semmi igazság abban amit én hiszek, viszont abban sem látom az összefüggést hogy egy kómás esethez hogyan hasonlítható Massa balesete.