FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jobban faj, ha latod es nem tudsz ellene tenni semmit, mint mikor csak a tenyekkel szembesulsz - szvsz...

http://gaborszantai.co.uk/

Tehat, ha kipakoljak a lakasod, es epp latod, ahogy elviszik a kedvenc TV nezo foteled, akkor szivenut.. Ha epp nem vagy otthon, akkor hazamesz az ures lakasba, es leulsz a nemletezo foteled helyere, ahonnet megnezed a nemletezo TV-den az epp aktualis futamot, mintha mi sem tortent volna..<#crazya>

sumi
szaszika..

nincs online most sehol..??

Count Adyn
"Ez volt az egyetlen arra utaló jel, hogy beleszóltak a futam végeredményébe."

aha😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bakkerman
igen,ami nem a szemem elõtt történik az nem fáj

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Van alternativa, nem nezed.. En nem szeretem az amerikai focit, meg meg sorolhatnam miket nem.. Nem nezem oket, es kesz.. Azt a hozzaallast, hogy most minden szar, bezzeg regen huuu mik voltak, meg egyenesen ruhellem.. 30, 20, 10 eve is voltak unalmas futamok, meg jok, meg olyanok, amiken csak 1 dolog tortent, de azt maig emlegetik.. Ezek most is megvannak, csak, mar kiegtel, es eszre se veszed... Huuuuuuuuu, az RB-t inkabb ne hozzuk fel peldanak, az egy csodtomeg volt, ahogy kommunikaltak, meg ahogy inteztek az egeszet...

Ulvar
Tehát jobb ha a hülyéket átbasszák mert akkor nem basztatják õket, nagyon durván lefordítva magyarra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Az F1 az egyetlen TV musor, amit nezek, kicsit nehez egy dolgot kivaltani masikkal, ha nincs alternativa...
Az sem segithet sokat az eletben, ha becsukod a szemed es azt mantrazod, hogy /nem szar, nem szar, nem szar.../
Persze, ha Neked ez mukodik, akkor hajra - engem masok is elegszer atbasztak mar, szep lenne, ha magam is beallnek a sorba es hazudnek magamnak...

Visszaterve az utasitasra: hazudni igy sem kell, azert Webberek eleg szep terelo nyilatkozatokat adtak a sajtonak, csak egy bizonyos intelligencia szukseges ahhoz, hogy felismerje valaki, mikor es hogyan, de legfokepp mit kell mondani.

Tehat, ha Massaval letekertetik a motort, akkor minden rendben, mert ugyan mindenki tudja mit csinaltak, csak lehet kepmutatni..
Nyilatkozatok.. Hat azt nem mondhattak, hogy na ezt jol megcsereltuk, a kepmutato szabaly miatt jott a duma.. Azt nem varhattad, hogy ott helyben verjek a melluk, hogy mit csinaltunk.. Ezt a McLaren is szepen eloadta Isztambulban, ez van.. A betarthatatlan szabaly hozza magaval a kiseloadasokat..
Ha unod, ne nezd.. Nezzel krikettet, vagy puding evo versenyt.. Engem nem erdekel a Baratok Kozt, nem is nezem.. Igaz nem is jarok a forumukra minden alkalommal kijelenteni, hogy milyen szar is az egesz mufaj...

Ezt szajkoztam, nem?
Nem azzal volt a gond amit, hanem ahogy csinaltak...
Es legfokepp a nyilatkozatok es reakciok utana, az volt az undorito ettol a szinesztarsulattol😞

Es kiemelnem a legfontosabb reszt:
"a Német Nagydíj a Ferrari váratlan szárnyalásától eltekintve még annál is unalmasabb volt, mint amilyennek látszott."

Ha nincs eso vagy balaeset az F1 tovabbra is szar...😞

LordVenom
Sziasztok!
Tudom láma a kérdés,de mivel még nem voltam hasonló rendezvényen,megkérdezem. Van két jegyem a forma 1-re. A kérdésem a következõ: nem muszáj ugyanazt a személyt vinnem a boxutca látogatásra,mint akit mondjuk szombaton viszek,igaz?

Elõre köszönöm a választ. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Count Adyn
errõl van szó😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
A 2008-ban nem volt ilyen amit írsz.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ulvar
Vicces lenne ha a pilóta irányítaná a csapatot 😄

mondjuk õsrégi kis csapatoknál elõferdült 😄.

Totti5
Szarok is voltak😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MaSzKa
A BMW-nél nem volt ilyen amit írsz.

Akárhol olvasok autós, F1-es cikket, mindig tele van helyesírási, stb hibákkal 😞

A Hungaroring rövid történte

Totti5
Most sírjon vagy mit csináljon? Massa lassított le, ha nem teszi akkor nem elõzi meg és nem nyeri meg, de Massa repül a csapattól. Ez van, de nem Alonso tehet arról amit a Ferrari mûvelt.

Ulvar
Nem szent Alonso de az fix hogy nem õ találta ki hogy Piquet forogjon be a falba akkor.

2006ban az tetszett amikor a Renault szólt hogy az elsõ szárnyak flexibilisek más csapatoknál, ezért olyan gyorsak. (Ferrari, McLaren, BMW, a többire nem emlékszem). Erre fel Alonso bácsiék Melbourneben lebuktak, a TV kamerákon jól látszott hogy ott bizony hajlik valami 😊. Ez mind csapat és pénz...ilyen az F1, évek óta.

MaSzKa
Pár éve kitárgyaltuk már itt, hogy valószínûleg nem az átlag egészséggyilkos angol kajákon él.

Szerintem vagy 10 ember figyel rá. (egészség tanácsadó, orvos, tornász, stb)

Ez a szemét még büszke is a csalásra (nah ennek aztán van pofája):
Alonso szerint nagyszerû érzés volt Németországban gyõzni

A Renault-nál is mikor volt csaltak mindig is (nem is értem, miért nem vettél el a vb címeit pl az ellensúlyos lengéscsillapító miatt, mikor a Honda-t meg lazán lenullázták) Sajnos az egyenlõknél is vannak egyenlõbbek.

Bernie papa meg mi másról beszélhetne megint, mint a "Pénz, Pénz meg a Pénz"
Ecclestone: Nem lepne meg, ha elveszítenénk két csapatot

Totti5
Igaza van mindenben.

Totti5
Azt mi nem tudhatjuk hogy van e valami baja, nyavajája, az orvosok meg nem tudnak semmit sem tenni az öregség ellen és akármennyire erõsnek tûnik, ebben a korban már egy kicsit erõseb megfázás is szövõdményes lehet. Legyen igazad és 10 év múlva is legyen ott a rajtrácson, mert sok barommal ellentétben én nem kívánom a halált....

desigo
hidd el,hogy a világ legjobb orvosai kezelik
csak rajta múlik,hogy mennyire vigyáz magára
Totti5
Éljen 90 évig egészségben, nem errõl van szó, de 10 év nagyon hosszú idõ és ilyen idõs korban hetek alatt le tud épülni az ember...

Count Adyn
mér most döntésképes?😄

Oreganyam 90 eves.. Megerte, ugyan mar egy matematikai elmeletet nem tudna megalkotni, de egy par milliocskas szerzodest siman megkotne, foleg ha O kapna a penzt...<#crazya>

90 lesz, amikor lejar a szerzodes, ha egyaltalan megeri vagy donteskepes lesz meg az elmeje...

desigo
idén lesz 80
van azért még jópár éve...
Totti5
A következõ hosszabbítást már nem õ fogja signálni. Várható volt, Monaco fizetett amennyit kellett és aláírtak.

azt nemlehet tudni hogy hova vannak kitéve a masinák ? 😄
egy rõnót meg egy redbullt találtam, de a többi nemtudom merre lehet.. nincs errõl vmi lista vhol ? :S

mcmoha
Itt van megegyszer.😊

10.3.6 In order to help prevent a wheel becoming separated in the event of all suspension members connecting it
to the car failing provision must be made to accommodate flexible cables, each with a cross sectional area
greater than 110mm², the purpose of which is to connect each wheel/upright assembly to the main
structure of the car.
The cables and their attachments must also be designed in order to help prevent a
wheel making contact with the driver's head during an accident.
Each cable must have its own separate attachment which :
- is able to withstand a tensile force of 70kN ;
- is able to accommodate a cable end fitting with a minimum inside diameter of 15mm.
Each wheel may be fitted with one or two cables, dependent upon their performance when tested under
FIA Test Procedure 03/07. If one cable is fitted it must exceed the requirements of 3.1.1 of Test Procedure
03/07 and if two are fitted each must exceed the requirements of 3.1.2.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem alacsonyodik le a szintjükre 😛
bakkerman
mondd meg a tutit!! azért ülsz otthon a gép elõtt,és nem egy formula 1-es csapat mérnöki csapatában dolgozol,mert annyira pro vagy!

Ha a lengokarhoz van rogzitve, az nem jelenti, hogy ez miatt szakadt el.
Inkabb kiszakadt a karral egyutt, nem?

Még szerencse, hogy te itt vagy és megmond, mit hova kellene rakni, mert ez a sok barom mérnök nemért hozzá...
mcmoha
A technikai szabalyzatban, aminek az eredeti szoveget tobbszor is linkeltem mar, pontosan elo van irva, hogy a kasztnihoz kell rogziteni.
Tehat eddig is oda volt rogzitve.😉

Nightt
Eddig nem a kasztnihoz, hanem a lengokarhoz volt rogzitve, ezert szakadt le!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Rossz lehet a forditas.😉 Eddig is a kasznihoz volt rogzitve es ezutan is oda lesz. A kulonbseg, hogy eddig a ket kotel parhuzmosen egymas mellett volt vezetve most az egyik alul a masik felul fog menni. Igy van ra esely, hogy ha az egyik elszakad a masik meg kitart.

Nightt
Baszki, adnak a szarnak egy pofot, ha megint a lengokarokra szerelik a kotelet... a kasztnihoz kene szerelni, mint amerikaban es nem lenne gond... ezek idiotak

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Firerock
és akkor mit jelent a mondat?mire föl mondta?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mcmoha

bakkerman
az m betû milliót jelent

Firerock
10m?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kihelyezett szaGerto vagyok😊

jah ezt elfelejtettem 😊 amúgy szép lassan ti külhoniak hazaszállíngózhatnátok mert õszre nem lesz már 10m

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bakkerman
Az! Miért is?

rucinho
Szánalamas!

zene egyenlő élet