182279
  • applecomputers
    nem volt könnyű helyzetben, az tény. de azért ne emeljünk már neki szobrot a vasárnap produkciójáért, ha nem muszáj.
  • applecomputers
    Majd az adminok kitesznek, mert leírom a véleményem,hát arra kíváncsi leszek :) Mások sértegetése stb. tilos! te ezt megszegted, szerintem ha valaki búcsúzni fog innen az te leszel.
  • n003
    "... Ismét kérdezném, hol volt az amit Schumi tanult mikor jött Button? :D"
    egy valamit elfelejtesz momentán azt hogy Button nem Sumit előzte meg hanem Lajost+Sumit .. suminak védekeznie kellett lajossal szemben ami ugyebár annyit jelent hogy el kell hagynia az ideális ívet ergo lassabb mint ha normális tempót menne ami értelemszerűen belassítja lajost is .. buttonnak meg csak simán jól jött ki hogy ezek ketten egymással vannak elfoglalva
  • applecomputers
    spaban igencsak a motorerő számít na mind1. azt úgylátszik,hogy te is elismered, ha nincs eső és mind3 topcsapat pilótái célba érnek, schumi max 7 helyre jó. vagy 8-ra ha Rosberg megelőzi... viszont a többi autó gyengébb mint a Mercedes, így Schumitól következésképpen, mindig elvárható legalább a 8. hely. Nem ? 8.íként vagy annál előrébb 6x sikerül beérnie idén a 13 futamból! Rosberg Pedig 8-5 arányban verte a futamokon. Úgy hogy mindketten célba értek, úgy pedig kemény 3x sikerült Rosber előtt végeznie.
  • Ulvar
  • Wlanseraf
  • Ulvar
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyre jobb egyre jobb......azért tessékellek mert hülyeséget beszélsz és ahelyett hogy 400000 milliárd hsz. bejöjjön tök feleslegesen flémelés miatt...annak nincs értelme. De már látom milyen szinten vagy úgyhogy hagyom majd Totti vagy adminok tesznek a többiről :D.
  • Master91
    1. és 2. szakasz a pályának mi?
  • Wlanseraf
    Minek vitatkozol egy olyan retardált emberrel aki szerint egy 7x VB nem tud vezetni:D
  • applecomputers
    te ki vagy itt, hogy kitessékelsz ? keltem a hangulatot? te feszengsz itt... szakértő úr... valahogy sejtettem h kanadával fogsz jönni :D lehet nem néztél még f1-et, de az sem épp technikás pálya, főleg hogy a felét teszi ki majdnem a hátsó egyenes.
  • Torzonborz
    spa-ban nem a motorerő számított . egyébként meg ha a feje tetejére áll akkor sem nagyon tud ennél jobb eredményt elérni feltéve ha
    1 kiesnek előle
    2 esős a futam
  • Ulvar
    Jó elmehetsz most már a topicból köszi hogy benéztél :D Ilyen ember itt nincs szükség :D.

Mentálisan retardált Kobayashi....hát öcsém... ehhez csak gratulálni tudok, na viszont látásra légyszíves, ne keltsd hülyeséggel a hangulatot.

Ja és Kanadában Schumi 4. lett szakértő úr....motorerő ide vagy oda....mert szakadt az eső.
  • Master91
    Win :D tényleg, nehogy már az legyen hogy Kobayashi lökte ki Hamit....
  • allock #115639
  • applecomputers
    hú de megmondtad a frankót :D kobayashi egy mentálisan retardált ember, vitatkozhatunk a baleseten, nem hiszem hogy megtudnál győzni.
    és hiába arcoskodsz, nekem ez a véleményem, majd ha schumi jó eredményt ér el egy olyan pályán ahol nem a motorerő a fontos, és nem esik ki előle legalább 2 ember, akkor majd talán máshogy fogom gondoloni
  • Ulvar
    MI VAN!?????????? 3 szót olvastam el de ha Kobára gondolsz hogy kilökte Hamiltont akkor légyszíves távozz a topicból....könyörgöm...

A többi részt is elolvasva marha gyorsan teperj innen ember :D. El is nevezlek szakértőnek innentől kezdve :D.
  • applecomputers
    gondolom ha hamiltont nem löki ki az a félnótás, akkor schumi előtt végez, akkor kapásból már csak hatodik, rosberget meg kemény1,2 tized másodperccel sikerült maga mögé utasítania, na meg massa belgiumban is remekelt :D:D:D így még egy hely "felszabadult" jah és belgiumban is eléggé a motorerő dominál.
  • Ulvar
    Én csak annyit írok hogy, végülis Belgiumban utolsó helyről lett 5. de ne zavarjon ez is tükrözi a te "szakértelmed" ahogy itt próbálsz valami okosat mondani :). (meg ahogy próbálsz beszólni másnak).

BTW Renault motor a legerősebb.

Többit le se írom mert annyi lenne...nem pazarolom én itt az időt ostoba felesleges flémek leküzdésével. :D.
  • applecomputers
    Ott a pont :) továbbá gratulálnék azoknak akik ezen vitatkoztak :D
    nem tudom mi volt veletek néhány éve, mikor nem voltak ritkák az olyan rajtbalesetek amelyeknek köszönhetően a félmezőny búcsúzott az adott versenytől. Kíváncsi lennék meddig rágódtatok az ominózus spa-i rajtbaleseten. :D
  • passatgt
    pontosan akkor jött be a boxba, szerintem már gumi sem volt alatta

de gondolom az előző versenyen elért 5. helyezése is csak a véletlen műve, illetve kiestek előle
  • applecomputers
    Hát ha jól emlékszem, mikor Button megelőzte Alonsot belgiumban, igen csak érződött a DRS hatása. Helikopteres képen kb állónak tűnt Alonso.

...más...
    végig olvasva az 1. oldal kommentjeit, hát elég fura :)
    Schumacher szerez egy 5. helyet és máris ő a futam hőse? :D bezzeg ha kiesik vagy bénázik akkor meg napokig megy a fikázás, hát akkor hogy is van ez ? ;)
    Egyébként ez is tükrözi sokak szakértelmét :) Schumi jó egy futamon, ami egy csak egyenesekből álló pályán zajlik, úgyhogy a mezőny legerősebb motorja pöfög alatta, a kocsija pedig egyenesekre van hangolva. Hát mit n mondjak tényleg le a kalappal :D Vagy ha máshonnan nézzük a dolgokat... A Red Bull, McLaren,Ferrari hármas pilótáji esélyesek általában az első hat helyezésre, mivel Webber kiesett, Massa pedig hátracsúszott, így csak az első 4 hely volt fixen "lefoglalva" ráadásul Rosberg is kieset, így Schumitól kb ez elvárható volt az 5 hely, bár inkább úgy mondanám, h bárkitől elvárható lett volna, aki a 7-es rajtszámú kocsiban ül vasárnap. Nem mondom h Schumi rossz pilóta, sőt régen nagyon ott volt a szeren, a kedvenc pilótám is volt amíg csak versenyzett, de amit most csinál, az szánalmas.Ezért az 5-helyért vagy azért mert feltudta tartani Hamiltot, valahogy nincs kedvem dicsérgetni őt. A körülmények ismeretében nem nagy mutatvány.. No meg hol volt a nagy védekezőképessége mikor jött Button ? :D

"De amit a csávó ma Hamilton ellen művelt, az kers ide, drs oda, a mostani F1 talán legszebb küzdelme volt, és az öreg tanári módon viselkedett. Korrekt volt, kemény volt, agresszív volt, szinte látszott az autó mozgásán az üzenet: velem akartál mérkőzni 2007-ben? Tessék, csillagom, akkor mutatnám, hogy ezt még a legnagyobb példaképed ellenében tanultam... :)"

... Ismét kérdezném, hol volt az amit Schumi tanult mikor jött Button? :D
  • passatgt

Szerintem ez számít többszöri oldalváltásnak
  • M@TriX
    durva, végig is néztem full képernyőn maxi hangal. 3. percnél van a durva, Hami jól jön be a célegenyesbe nagyon durván, lendület megvan DRS-t kinyit és Schumi legyorsulja :)) azért nem semmi a Mercitől.

Bár amikor néztem a futamot is, mintha a hátsó szárnyuk elég durvára lett volna belőve... Mintha pont erre élezték volna ki, hogy őket üldözni fogják.

A Meki meg nem tudom mit gondolt már jópár futammal ezelőtt is emlékszem tisztán látható volt, hogy elérik a DRS zónára majdnem a végsebességet és kinyitva a DRS-t nem tudnak tovább gyorsulni. Szóval nem nem működik nekik, hanem egyszerűen (nem vagyok szaki, de úgy tűnik) az áttételt cseszik el, nem marad lehetőség a DRS kihasználásra.

szép volt srácok, élvezet volt nézni a párbajt.
  • RatBaG #115630
  • pedobear
    http://www.a5.hu/cikkek/52/49438.shtml

http://www.a5.hu/cikkek/52/49420.shtml
  • kifli
    Lehet elsőre is látványosan előzni, csak ahhoz agresszívnak kell lenni.

Button nem agresszív, ő szép csöndben elvan futam alatt. Míg sok más pilóta kerék a kerék ellen csatákat vív. Buttontól nem sok ilyet látni. Nem rossz tulajdonsága, mert jól megy.

MSC előzése gyorsan ment de az se volt valami látványos, elment melette tök egyszerűen. Nekem az a látványos, mikor épphogy befér mellé féktávon, és úgy előzi meg mondjuk.
  • G_ArchAngel #115627
    Vegulis mindenkit a palyan elozget futamok ota, a kerdes, hogy mi a latvanyos:
    - ha valaki korokig szenved, tamad, vedekezik, ezzel lekoti a nezoket
    - megelozi 1-3 probalkozason belul az elotte haladot

Szoval Button nem latvanyos, de hatekony. Azt hiszem ez az, amit minden pilota elfogadna tulajdonsagkent.
  • kifli
     Hamilton azért nem panaszkodik, mert ugyanilyen agreszív tud lenni. Button már kevésbé, ő jobb szeret csöndben autokázva előrelopózni (Többször volt olyan verseny, hogy eléggé hátulról került jó pozicíóba, csak épp nem valami látványosan :D)
  • Master91
    Komolyan, végre izgi hosszú körös támadásokat és védekezéseket láttam, és már jönnek a negatív riportok. Mi lett ebből az F1ből...
  • IXEMGabeo
    zseniális kommentálás:)

• IXEMGabeo
    ezekre mind emlékszem...érdekesség, hogy mindkét esetnél Schumi nyert, sőt Ayrton Senna és az édesanyja halálakor is Schumi nyert:O hihetetlen véletlen...
  • pedobear
    FIA óvatosságra kérte Schumacher
  • Totti5
    Teljesen mindegy hogy Senna, Petrov vagy Nick... itt csak a pénzen múlik a dolog és ezzel a Rönó szépen le is ér a lejtő aljára. Kubica nem fog visszatérni azt továbbra is tartom, de ha mégis akkor messze nem lesz olyan mint volt, így a csapatnak nincs csak 2 közepes pilótája, akik elevickélnek néha a párt pontot érő helyeken, már ha kijön a lépés. Ez a csapat nyomokban sincs már ott ahol Alonso/Briós idejében voltak és nem is lesznek.

S ha netán Kubica visszatérne és ha valami csoda folytán ott fojtatja ahol félbemaradt, akkor minden bizonnyal 1 év után el fog menni onnan, hiszen ott nem hogy VB, de a futamgyőzelem sem lesz meg neki... RB, Meki, Ferrari, talán a Merci... a többiek meg a középmezőny.
  • G_ArchAngel #115620
    Azert Nicktol ez inkabb elvaras volt, sot az alatti teljesites, mig Senna nem olyan rossz, mint gondoltuk.
  • WNW
    Azert Sennat most kicsit tullelkesedik.. Nick kb. ezeket az eredmenyeket hozta, csak O vegiglopakodta a versenyeket..
  • Ulvar
    ..... ez a Melbourne-i tragédia 1 évvel később... nem a 2000es Olasz...
  • pedobear
    Halálos baleset árnyékolja be Schumacher sikerét
  • Ulvar
    no shit sherlock...
  • Máté94
    Hát... ma már inkább az autón múlik, és a Lotus-Renault az az épp a top 10-be tud beférni. Egy McLaren-el vagy RB-vel lehet tudna csodát tenni. :D
  • G_ArchAngel #115614
    Ki nem hisz neki?
    En azt irtam, hogy Kovalainen mar azon a ponton sem hagyott neki helyet. Amit en nem ertek, hogy szerencsetlen Liuzzi buntetese utan ki almodott szebbeket tegnap ejjel.