• BaLeeX
    Ezért szeretjük ezt az áldott jó embert, mert 6 vb címe közül egyiket sem csalással szerezte, és mindig a fair play bajnoka volt, főleg a Benettonos időkben és a Ferrarihoz kerülés után.

Két milliószor leírtam már de leírom még kétmilliószor, ha ez kell úgysem fogjátok fel de addig ez az ember nem lesz még a mostani mezőny legjobb pilótája sem a szememben amíg nem ül át egy másik autóba ÉS nem enged maga mellé egy Kimi szintű tehetséget és el nem veri folyamatosan. Azt azért nem mondom már, hogy ha a ferrarihoz hoznak mellé egy tehetséges pilótát és megveri akkor ez lesz a véleményem, mert az országban egyedül Palik (meg az elvakultabb MS fanok) szerint Schumacher faktor az, hogy 1mp-et ad a csapattársának. Ez kibaszottul nem faktor mert hogy szarul van beállítva Bari autója vagy nem kapja meg ugyanazokat a fejlesztéseket ez 99%, mert egy ugyanolyan autóban még Zsófi sem (na jó ez lehet durva hasonlat volt) maradna le tőle 1mp-re mivel abban az autóban csak tekered a kormányt, nyomod a gázt és élvezed a sebességet, nem nagy tudás kell pályán tartani a ferrarit nem úgy mint egy Minardit vagy akár (főleg mostanában) egy McLarent.

Na jó hirtelen ennyi, izgatottan várom a rajtot már beágyaztam, szerintem az első boxkiállás után amikor az élre kerül bevágom a szunyát az izgalomtól. Már csak a rajt miatt várom meg egyáltalán a futamot.