182273
  • Serpa
    láttom nem igazán jutunk előre.
  • Tuvok #12806
    Nemafene, már évszázadokkal előtte is kereskedtek dohánnyal .
  • Punkerwork
    akkor még nem is volt cigi :)
  • Punkerwork
    A BAR-okat feltartotta Michael Schumacher
  • Tuvok #12803
    Hát én úgy tudtam, hogy az 1600-as években egy Marlboro nevű német alapította ...
  • Punkerwork
    "Még a futam legelején rámentem egy letört alkatrészre, emiatt megsérült a deflektor, és az autó egyensúlya megváltozott" deflektor???? az nem a Star-Trek hajókon szokott lenni?
  • Punkerwork
    Räikkönen 2 nem tervezett kiállással lett hatodik

és még azt mondták fejlődik a merci.....
  • Punkerwork
    Egyetlen ezredmásodpercen múlt Schumacher győzelme
  • Punkerwork
    Philip Morris a cég neve és amerikai az anyacég
  • Punkerwork
    Alonso csak a dobogóra állás esélyét sajnálja
  • Tuvok #12797
    Nem egy Marlboro nevű német pali alapította ?
  • Punkerwork
    A versenyzők vasárnapi nyilatkozatai
  • Serpa
    német tulajdonú a Marlboro?
  • Punkerwork
    Baumgartner elmondhatatlanul boldog
  • Punkerwork
    Marlboro mióta német?????
  • Punkerwork
    Montoya autójára nem ment rá az indító

Ralf deffekt miatt csattant a Michelin valamit nagyon elszúrt...
  • Tuvok #12791
    Bizonyos országok az import cigaretta reklámját tiltják, a Marlboro német, így nem lehet az USA-ban reklámozni, viszont a LuckyStrike amcsi, így azt lehet .
  • Serpa
    Marlboro pedig nem volt a Ferrari -n.

érdekes.
  • Punkerwork
    nem tom
  • Serpa
    akkor miért lehetet Sato -n a felirat tegnap ?
  • Punkerwork
    de, miért?
  • Serpa
    a Lucky Strike nem cigaretta márka ?
  • Punkerwork
    A5-on szokott ilyen lenni
  • Hellhammer
    Most olyan oldalt keresek, ahol a pilóták köridejei vannak feltüntetve körről-körre, de nem nagyon találok ilyet.
    Ha valki tud ilyen oldalt, légyszi mondja már meg az url-t :)
    Egy ilyenből kiderülne az, hogy Sumi tényleg aludt-e, illetve Bari mennyire vett vissza...
  • G_ArchAngel #12783
    Igen, Barrichello nem volt túl happy a végén, ezért is dobtam fel e témát...
    Ha MS saját erejéből hagyta volna ott, akkor elfogadta volna a 2. helyet és örül a "főnök" sikerének...
  • Hellhammer
    Hát nemtom. Suhamer már többször megmutatta, hogy ha mögéje érnek, akkor tud ritmust váltani (nem csak Barival szemben demonstrálta már ezt). Mondjuk tényleg érdekes a dolog, hogy Kanadában is és most is látványosan gyorsabb volt (minimum 5-6 tizeddel körönként) a 2. pilóta, aztán egy előzés imitáció, és lemaradás... A fene tudja, nem dolgozok a Ferrari-nál, így csak találgatni lehet :)
  • Shaman
    Nem mondod,hogy ebben egyetértessz Palik Laci bácsiékkal....
    Nem aludt ő semmit,hanem Baricsra rászóltak,s visszavett. Elég volt csak megnézni a fancsali képét a végén....
  • [Jakuza]
    Te mirol beszelsz ? Mar olyan regota fent vagyok, hogy mindjart ejjel van. :PPP
  • G_ArchAngel #12779
    marha jól gépelek ma reggel...:)
  • Shaman
    Sztem addig a manőverig szabad volt az előzés,aztán szépen rájukszóltak a boxból,hogy elég legyen. Ennyit a szabad versenyről...
  • Hellhammer
    Esetlegf Suhamer rákapcsolt, mert addig "aludt"?
  • Shaman
    Igen,az a Sato manőver hihetetlen volt. Nem kis reflexe van a srácnak.
    Király gyerek ez a Sato nagyon!!
  • G_ArchAngel #12775
    Kérdés:

Barrichello utoléri Schumit, megpróbálja megelőzni, Schumi odalegyez neki, majd nem letolja - közben mutatják a boxot, ahol RB és JT dermedten mézik az eseményeket (holott állítólag ők tettek egy olyan sajtónyílatkozatot, hogy szabad a verseny)

Tehát:
    1., MS visszaverte, RB megijedt és azért maradt le
    2., Szólatak RB-nak, hogy nem kockáztasson
    3., Szólatak RB-nak, hogy idézze már fel magában a szerződőseben foglaltakat...

Szerintetek? Mert Barrichello (és a BAR-ok is) látványosabban gyorsabbak voltak: Button kiállt, Sato rosszul jött vissza, de így is 5 autót megelőzött, Barrichello pedig hirtelen lassabb lett a visszavert előzés után...
  • mukika
    Zsolti, Zsolti, Zsolti!!! :DD
  • Shaman
    Azon kevés alkalmak egyike,mikor egyetértek veled.:-pp
    Persze nem a Sumis mondatodban:-)
  • Hellhammer
    Arra emlékszel amikor az F3000-ben beült a bajnok csapat autójába? Csapattársa folyamatosan az élmezőnyben harcolt 1-2-3. helyen, ő meg a 8-9. hely környékén körözgetett.
    Az is lehet, hogy Zsótinak nem fekszik a nagy erejű, gyors gép, túl lassú hozzá. Formula Renaultban viszonylag jól muzsikált, F3-ban már kevésbé, F3000-ben alig-alig volt jó pillanata, F1-ben meg szopja a .... egyfolytában az utolsó helyen.
    Van egy Paár Barna nevezetű 18 év körüli srác, aki eddig a Formula Königben nyomta, most ment át a Formula Renaultba (kb. olyan ugrás, mint az F3000-F1). Ő is elmondta, hogy nagyon nagy a különbség, és nem is a motorerő miatti nagyobb gyorsulás és végsebesség, hanem a kanyarsebességek és féktávok miatt gyorsabb sokkal az egész. Azt mondta, hogy nagyon "ott kell lenni" ha az ember nagyobb kategóriában is jól akar szerepelni.
    Az F1-ben annyira a határon van minden, hogy valóban csak a legjobbak tudnak maradandót alkotni, ott nincs helye bizonytalanságnak, végig kell tudni 100%-osan koncentrálni azt a kb. 1,5 órát, különben vagy kiesik az ember, vagy nem lesz eredménye. Elnézve Sato hárítását, amikor asszem Panis rálegyezett a Toyotával, sztem nem volt 1 tized a reakcióideje Satonak. Egy szerényebb képességű versenyző, vagy aki nem tud annyira koncentrálni szvsz szétzúzta volna a Honda-t és a Toyota-t is abban a szituban (lásd pl. Alonso vs. Coulthard valamikor a múltban, DC nem igazán tudta helyesen lereagálni a helyzetet - Alonso lassítása, vagy említeni lehet Montoya vs. Sumi esetet idén - nem figyelt oda 100%-ban mert nem volt verseny, meg is lett azeredménye).
    Szal sztem Zsótinak gyors az F1. Nem annyira tud odakoncentrálni, és pár tized vesztés ebben a kategóriában annyit jelenthet, mint pl. Formula Renaultban pár másodperc. Ezt kell megtanulnia, de ezen nehéz fejleszteni mert nagyon adottság kérdése a dolog...
  • Punkerwork
    Sony????? miért nem marad a Panasonic :(((
  • G_ArchAngel #12770
    Hol?
    nálunk dögivel van BMW-s roma is, sőt talán már több, mint Mercis...
    Bár ezeknél most az amerikai cirkálók vannak előtérben...
    Én meg kuporgatok benzínre...:(
  • [Jakuza]
    Meglatszik, hogy a cigok inkabb a Mercedes, mint a BMW mellett dontenek. :P

• Random_
    Mint Toyota tulajdonos nekem is az lenne a legszebb ha feljönne a csapat. :) Le se lehetne vakarni akkor a képernyőről.