Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pedig elég jól kielemzi a szabályok lényegét, legfőképpen az tetszett ami összecseng az én véleményemmel is, hogy a DRS egyszerűen visszaadja a melegszelet, ami pedig mindig is létezett az autósportban.
Az hogy egyenes szakaszokra korlátozzák az is ezt az örökséget példázza...egyfelől. Mert másfelől meg term. nem kis problémát jelentene kanyarkombinációkban gombokat (vagy pedált) nyomkodni váltással és KERS-l összhangban, valamint lereagálni a megváltozott leszorítást..
Szal szerintem is rendben van, legalábbis annyira mint egy bevezetés és alakulás alatt álló új eszköz.
A gumi....háát legyen igaza, bár én spec jobb szeretem a kiszámíthatóságot a technika sportokban, ezért van az hogy nálam csak elcsúszik az esős futam, nem vágyok utána.
Szal a guminál is a kiszámíthatóságot szeretem, lévén az autó teljesítésének egy harmadáról van szó...és ahogy írja is 3-4 mp múlik az időzítésen, ami nálam már veri a lécet.
A KERS viszont lehetne több, ez már nagyon nyilvánvaló kezd lenni szvsz.