FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
hát te aztán nem vagy elfogult..

"nem vitázok veled mert elfogult vagy Hamiltonnal!
Pedig egy kis köcsög NÉGER!!"

<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Máté94
Felveszed nekem? Nincs Euro 2-õm😞
whiskeyman
remélem kitiltanak innen a picsába ezért a stílusért...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Dietrich
juró2-n most kezd a F2

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az eset úgy nézett ki h Button nagyon belassított és torlódás volt...Hamilton már kapásból bement Webber mellé és végül kiszorította õt a célegyenes elõtt.. nézd vissza ajánlom...egyébként Vettel eléggé bement Hami mellé tehát õ is várhatott volna ám. Majd úgyis eldönti az FIA mi szabályos és mi nem mindenesetre a mai futamon Alonso, Hamilton, Vettel nem volt valami szabályos ezt el kell ismerni😊 1 büntetés vmelyiknek elõbb utóbb járni fog fõleg a kis agresszív Lewiska alatt rezeg a léc bevallom nem igazán tetszik a stílusa...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Christian88
szerintem csak, akkor ha nem hagyja el a pályát

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Érdekes lenne ha SC alatt ne lenne sárga zászló.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Lehet hogy nem köteles, de vissza szokták a pilóták minden gond nélkül.

Miért ad mindenki igazat annak a Niggernek! Maradjon a Rap szólónál!
Igen !!! Csak ez sárga zászló alatt történt!
Christian88
Én úgy tudom visszaengedni se kell ha elhagyja a pályát, amúgy meg, ahogy olvasom hivatalos oldalon 6ról 11 lett webber tehát ne csak hamiltont szídjátok azért ami szerintem egyáltalán nem szabály ellenes

Totti5
Nem volt Webber eset. Ha valaki lemegy a pályáról azt nem köteles megvárni a mögötte jövõ, visszaengedni igen, amint utoléri. Hülyén is nézne ki ha mondjuk Button ment volna le és addig a többieknek ott kell várni és állni? hülyeség.

bakkerman
xdddd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez egy jó futam volt srácok😊 esõ itt esõ ott szárazon is nagy lehetett volna bár ki tudja. helyzetek: jól teljesítettek a srácok örülhetünk h szinte nem volt kicsúszás, ami parádés😮, rengeteg akciós és elõzés volt aminek csak örülhettünk...tetszett Petrov stílusa e mellett még Button,Rosberg, Kubica taktikai érzéke is zseniális volt...Hamilton esetrõl nem vitáznék 1x-i büntetést a Webber eset miatt megérdemelt volna, a boxutcai bejárati esetek is vitathatók ám...Alonso manõvere nem volt szép Massával szemben e mellett a Ferrari és a Red Bull nagyon eltaktikázta magát.
Schumit megint megvédeném méghozzá annyiban h azért egy 100x gyorsabb Mclarent fel tudott tartani 2 körig, az egyenesben a Merci szar, 4 kiállása volt neki és még a formája sem az igazi. Ennek ellenére szép ez a pontszerzés halkan jegyzem meg Rosberg se lett volna 3., ha nincs a jó taktika az elején😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hmm szomjas lettem. 😊

Dietrich
Ez kész 😄D

Túl kövér Schumacher? Ezért lassabb Rosberg-nél?

Michael szombaton paradicsomos salátát evett uborkával, míg a hírek szerint a sisakján lévõ szponzori matricákat is könnyebbekre cserélték.

😄DD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arra akart utalni, hogy schumachert istenitik hogy milyen jo pilota (ami amugy igaz is), de mivan akkor ha a 7 vb cimet ugy nyerte hogy eros folenyben votl az autoja miatt. (ami nem igaz mind a 7 cimere, de sokban tenyleg hatalmas folenyben votl a ferrari)

amugy szerintem most az mezony is sokkal erosebb mint annak idejen. sokkal tobb az eros/jo kepessegu pilota.

Totti5

Attelee
"sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti."
Mivel ez egy autoverseny igy jó h nem a az 5 diplomájának,vagy a jól szopó
feleségnek,vagy az erõsebb processzorának,vagy érted h hülyeségeket irkáltok!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Totti5
Ha Hami nem elõzne ennyit, nem lenne állandóan képen akkor a nagy szakik sem tudnának fröcsögni rá. Tény hogy ez eddigi futamokon elég szép mennyiségû akciót, elõzést, csatát tudhat magának, de ki is lehet jelenteni hogy a legszebb elõzéseket õ hajtotta végre, és nem 1-2õt. Agresszív és nem adja fel. Szabálytalan dolgot meg nem csinált, max a cikázás.

Nézel más versenyt? WTCCben direkt lökik ki egymást, ehhez képest az F1ben semmi sincs, úgy vigyáznak egymásra.

Dietrich
mert azóta megbeszélték és csak 1x lehet irányt váltani 😉

bakkerman
neked hogy esne,ha úgy basznád el a VB címed,hogy egy köcsög boxutcában elakadsz egy szaros sóderágyban?????? ezért nyomatja az FIA õt! azért amikor Schumacher az elején rohadt nagy tehetségnek lett kikiáltva neki is el néztek pár dolgot!! sõt,késõbb is,amikor már érettebb volt! mindig lesznek ilyen versenyzõk,akik kitûnnek a mezõnybõl és nem csak a tudásuk miatt!

Igazad van Szocsa! Hamiltont már a múltkori versenyen való cikázásert is figyelmeztették, de úgy látszik neki sokminden meg van engedve! Legalább törte volna össze a fél boxutcát!! :-)
bakkerman
vééégre valaki kinyögi az igazságot

"Sumi meg.. sosem szerettem, és most legalább kap abba a hatalmas nagy arcába. Majd huzigálhatja a szemét ha jön szembe a kamera 😄 sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti. Petrov nagy volt."

<#eljen>

Totti5
Boxba Vettel volt a vétkes mert õ nyomta ki, azt meg ne várjuk el tõle hogy Hami el fogja venni a gázt... ez nem az a játék.

SC alatt meg Haminak semmi köze nem volt a dolgokhoz.

A box bejárata elõtt meg lehet elõzni még.

a lényeg alonso ha nem ugrik ki a rajtnál +25 másodperc

FIA meg benyal haminak !a boxban végig a többi csapat helyén ment és safety car alatt elment webber mellett!

szóval szabálytalankodhatunk majd az fia a verseny végén dönt pénzbüntetés vagy esetleg idõbüntetést kapok!

következõ futamon letolok mindenkit a pályáról, cikcakkban autózok és elõzõk safetycar alatt!

de legalább schumi szívatta kicsit hamit ezzel a ritka szar autóval
LaszloLedzenyi
és ha lelöki ívrõl. de ez majd kiderül míg nincs róla felvétel addig úgyse derül ki a dolog így vitázni is felesleges

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Hamiltont eddig se büntették meg és nem is fogják. Sok balhés ügye volt az elsõ évében is. Pl: olyan helyen elõz, ahol nem lehet; úgy elõz, ahogy nem szabályos; cikázik a pályán....De õt nem lehet megbüntetni, mert õ az egyetlen színes bõrû a mezõnyben.

Totti5
Honnan veszed hogy kapna? Vettel fog kapni? ha nem akkor mi lesz? õ is kivételezett?

LaszloLedzenyi
nem Ulvar csak ezt azé büntetni kéne. Alonso is kiugrott a rajtnál és megbüntették, lajoska is kapott volna egy boxáthajtást azt nem hõbõrögne egy pilóta se de egy ejnye bejnye?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Christian88
Ha elhagyja a pályát elmehet rajt cél elõtt

Ulvar
Jogos lenne ezek után a többi pilótától ha ilyet csinálna és büntit kapna hogy akkor Hamilton miért nem?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hajrá KUBICA!!! Go-Go-Go!!!
ja mar tudom mi lehetett, totti5 irta be az elobb a buttonos belassulast, csak aztan kitorolte.

Remekül elbeszélgettünk..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

LaszloLedzenyi
akkor is megelõzte a rajt-cél vonal elõtt ami szabálytalan,sõt bement mellé ami szintén szabálytalan ráadásul még rá is legyezett a kigyorsításnál. egyébként jó pilóta hamilton csak ilyeneket nem kéne megengedni, érdekes a 4x-es ív változtatásért is ejnye bejnyét kapott. és ez gáz

Ulvar
Nincs VIP jogom ember 😄.

kicsit tenyleg mogotte volt, ez igaz.

Totti5
Hamit is letolták elõtte, igaz csak egy pillanatra mutatták.

na mi a fene megvaltoztattad a hozzaszolast?😄 elobb meg arra valaszoltam hogy sc kozben kitoltak hamit.

-hat de epp ezaz hogy nem mind hidegveruek, ezert is irta bakkerman konkretan ugy, hogy "button angol hidegverrel". de ezekszerint te tenyleg nem ismered ezt a szolast hogy angol hidegveruseg.

Christian88
de hamiltonnak balról vettel nem hagyott helyet..

Madmanic nem vitázok veled mert elfogult vagy Hamiltonnal!
Pedig egy kis köcsög NÉGER!!
micsoda futam volt emberek!!! fantasztikus!!! hamilton, button, alonso volt a legjobb! azt érdemes megnézni h alonso büntivel együtt jött be 4.-nek míg massa hátul ragadt. ezek után van kérdés h melyik pilóta a jobb? sztem nincs. GO ALO GO HAM GO BUT!!!!!

Szerintem Alonso-t nem fogjak megbuntetni a Massa-eset miatt, illetve Hamilton-t sem, mert az meg versenyhelyzet volt. Az ismetlesnel - mikor kiirtak, hogy vizsgalni fogjak Vettel es Hamilton kozotti esetet - akkor csak azt jatszottak vissza, mikor Vettel elkezdte leszoritani a szerelok fele Hamiltont...

http://gaborszantai.co.uk/

Ott én úgy láttam hogy Hami még mögötte volt félig mikor Webber lement.. Sztem csak megijedt hogy nekimegy.

hat igen ott kezdodott a kaosz amikor button nagyon belassult es egymasra torlodtak, de ez nem lehet kifogas erre.

Ulvar
Hamilton, Mansell, Hill...soroljam? ÕK mind hidegvérûek szted? 😊. és még sorolhatnám. Vagy úgy alapból az angol nemzet szerinted hidegvérû? 😊.

Ez nem az M7 es baszod..

en hamilton es webberrol beszelek a safety car lejovetele utani celegyenesre fordulo kanyar kijaratnal.

Madmanic ! Szóval azt állítod, hogy a záróvonalat át lehet lépni? Szóval csak akkor büntetik meg Hamiltont ha balesetet okozott volna!!! Ez nevetséges!