FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem vitázok veled mert elfogult vagy Hamiltonnal!
Pedig egy kis köcsög NÉGER!!"
<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.twitch.tv/hegii
Schumit megint megvédeném méghozzá annyiban h azért egy 100x gyorsabb Mclarent fel tudott tartani 2 körig, az egyenesben a Merci szar, 4 kiállása volt neki és még a formája sem az igazi. Ennek ellenére szép ez a pontszerzés halkan jegyzem meg Rosberg se lett volna 3., ha nincs a jó taktika az elején😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Túl kövér Schumacher? Ezért lassabb Rosberg-nél?
Michael szombaton paradicsomos salátát evett uborkával, míg a hírek szerint a sisakján lévõ szponzori matricákat is könnyebbekre cserélték.
😄DD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amugy szerintem most az mezony is sokkal erosebb mint annak idejen. sokkal tobb az eros/jo kepessegu pilota.
Mivel ez egy autoverseny igy jó h nem a az 5 diplomájának,vagy a jól szopó
feleségnek,vagy az erõsebb processzorának,vagy érted h hülyeségeket irkáltok!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nézel más versenyt? WTCCben direkt lökik ki egymást, ehhez képest az F1ben semmi sincs, úgy vigyáznak egymásra.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Sumi meg.. sosem szerettem, és most legalább kap abba a hatalmas nagy arcába. Majd huzigálhatja a szemét ha jön szembe a kamera 😄 sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti. Petrov nagy volt."
<#eljen>#eljen>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
SC alatt meg Haminak semmi köze nem volt a dolgokhoz.
A box bejárata elõtt meg lehet elõzni még.
FIA meg benyal haminak !a boxban végig a többi csapat helyén ment és safety car alatt elment webber mellett!
szóval szabálytalankodhatunk majd az fia a verseny végén dönt pénzbüntetés vagy esetleg idõbüntetést kapok!
következõ futamon letolok mindenkit a pályáról, cikcakkban autózok és elõzõk safetycar alatt!
de legalább schumi szívatta kicsit hamit ezzel a ritka szar autóval
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
-hat de epp ezaz hogy nem mind hidegveruek, ezert is irta bakkerman konkretan ugy, hogy "button angol hidegverrel". de ezekszerint te tenyleg nem ismered ezt a szolast hogy angol hidegveruseg.
Pedig egy kis köcsög NÉGER!!
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC