G_ArchAngel#108270
Mondhatod, csak mivel Alonsoval kapcsolatos állítások mögött számodra is könnyen kikereshető bizonyítékok vannak, addig Raikkönent soha nem meszelték le ittas vezetésért, sem közúton, sem pályán, ahol a WADA a drogteszt mellett ezt is könnyen kimutathatná.
Raikkönent lehet baszogatni a beleszarás és flegmaság miatt, illetve, mert képtelen együttműködni a médiával, de a többi esetben hazudna, aki ittas vezetést emlegetne.
S mivel itt is volt róla szó, Schumacher is képes volt leittasodni TV dobálásig. Igaz, ez ferraris szokás, hiszen Montezemolo is megtette:)
Nem hetente jelentek meg róla képek, hanem talán kétszer: a party Hakkinennel és a hajós eset.
9 év alatt? Ha én csak kétszer lettem volna ilyen állapotban, akkor most lenne annyi agysejtem, hogy ne járjak SG-re :D
Közszereplő, fotózzák, figyelik - lehet rólad, rólam havonta kerülhetne ki vicces videó, de az senkit nem érdekel.
Médiához még annyit: legutóbb Alonsonál is kiborult a bili, mikor Madeirán, a téli szünetben baszogatták a fotósok, pedig közszereplőként tűrnie kellene.