FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom igen 😄. és arra fogjátok, h Ferrari, meg Michael Schuamcher drukker, aztán emiatt nem látja 😄. de neeeeem... vitázzunk csak 😄DDD.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de már megmondtuk, ne itt sírj. menj, szervezz tüntetést f1nél, azt jóvan.
lámájamá...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
a motogp-ben is hsonló<#eljen>#eljen>
alonso massa 1:0😄😄😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
http://gaborszantai.co.uk/
Egy kalap szar futam volt, és aki azt mondja hogy õ ezt élvezte az vagy Ferrari vagy Alonso drukker
???
Mi van én valami párhuzamos dimenziójú F1-et néztem? (persze kell a parasztvakítás hogy a Hungaroringre vegyék a jegyet, és mondom én mire? hogy másfél órán át azt nézem hogy az élboly hogyan vonatozik körbe körbe, mert elõzni nem lehet az új szabályok miatt)
Még Hamilton is megmondta hogy nem nagyon lát esélyt arra hogy elõzni lehessen.
Aztán meg ezek az új szabályok:
- nehogy az legyen mint Summinál volt hogy a félévnél már világbajnok lett, na ez az új pont rendszer aztán ezt tuti megakadályozza majd <#falbav>#falbav>
- kevesebb szett gumi és motor miatt meg spórolnak a végén az üzemanyag miatt meg az elején és a nagyobb súly miatt olyan gumit kaptak hogy két kör a másik autó mögött túlmelegszik hát ez röhej még aki elõzni akar az sem tud.
Hiába lenne Schumacher effektus ha nem tudja kamatoztatni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
nézz magadba.
és ne offolj 😄. maradj f1nél, sírj, ha akarsz, bár totti már megmondta, hogy azt se itt kell, de még itt vagy 😄.
És Massával mi van? Úgy fordult be mint egy buzi az elsõ kanyarban.
4 autónak hagyott helyet...
Lehet már a 2. helyéért is kapott egy taslit, hogyan mert Alfonz elõtt végezni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
muszáj elrontanotok az örömöm basszátok meg? nekem tetszett és kész. részben a Ferrari gyõzelem miatt, részben Michael Schumacher miatt, részben meg azért, mert én úgy gondolom nem volt rossz.
de cseszegessetek csal felaá, majd kaptok bünti pontot a modiktól, ha nem bírtok magatokkal.
lámák.
viszont hogy pozitiv dolgot is mondjak az elso 7-8 egeszjol egy szinten vannak, szoval nem jelentheto ki, hogy egy adott pilota/csapat magas folenyben van. bar a ferrarik nagyon odatettek magukat ma.
örüljetek annak, ami van 😛. és ne hisztizzetek 😄.
Lotus befejezete a versenyt, de Trulli úgy szállt ki mint aki össze akar esni... minden esetre a megbízhatósággal nincs bajuk és ez is nagy dolog.
Ferrari kettõs gyõzelem, jeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Alonsonak még nem örülök annyira, mer régen renault volt, de most mivel Ferrari, ugye kénytelen vok. meg nem rossz arc annyira így már, bár soha nem volt semmi bajom vele. örülök gyõzelmének, Massának is, ügyesek voltak mindketten.
Vettelt de sajnálom! 😞 Megérdemelte volna a gyõzelmét :S. Jól ment nagyon. Ha nincs az a probléma, valszeg nyer, de kitudja. Hamilton meg így 3dik lett 😛P.
naéééééééssssssss..... hatooooddiik Michael Schumacher, jeeeee!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
király volt<#eljen>#eljen>.
és figyeljetek Alonso szavaira. az elsõ négy-öt futam semmit nem mond, legalább ennyi idõ kell, míg tisztán látunk.
Remélem nem a " safety car " után kell hazajönnöm..😄😄<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hát ez szar volt!<#levele>#levele>
Nem, hogy izgalmasabb lett inkább unalmasabb.Remélem a következõ futamokon már több akcióra számíthatunk.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A verseny elsõ felében az agyig tankolt autókkal vonatoznak majd a verseny második felében az elkopott gumik miatt kell óvatoskodniuk ...
Szép idény lesz.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Azt hittem palik kinyogi a vegen, hogy az idei szabalyvaltoztatasok szart se ertek...de inkabb hazudott.
Az a gaz hogy nem megoldott az elozes ha az uldozo nem gyorsabb legalabb 1 mp-el. ezt jo ideje nem sikerul megoldani.
raadasul 1 boxkiallas lesz csak. uldozni nem lehet mer melegszik a gumi, az autok azonos sulyuak mindig...jo kis vonatozasok lesznek iden is😊
En meg mindig a plusz sulyban latom a megoldast.