182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Webber vagyok, hülye vagyok, rinya vagyok. -
-
Totti után én is megpróbálkoznék a házigazda szereppel,persze ha nincs ellenetekre!
Tottival már beszéltem ez ügyben!
Előre is köszönöm! -
IXEMGabeo #110172 +1 -
De ezt az FIA elutasította, és engedélyezve lesz ami nagyon jó döntés volt szerintem. Aki ügyes és kitudja használni az előnyét tegye meg! Kockázatos, de ezzel jár ez a sport...ezt akarom látni mindig ezt hangoztattam mióta +fav a topic már, vagy 2-3 éve. -
WNW #110170 Na, ez nem DSR elozes volt.. Es mar a hosszu egyenes vegen ugy kezdi a helyzkedest, hogy a csiki-csuki vegen pozicioba legyen.. -
már beszélték a pilóták korábban, hogy monacoban ne legyen DRS -
Hivatalos hogy lesz DRS ott is, hiszen senkiek nem volt eddig semmi kifogása ellene.
Amúgy jó hogy lesz hiszen mi volt eddig? aki előzött az úgy tette álltalában hogy a féktávon beesett, ami vagy sikerült vagy nem... rizikós volt, mert nem volt nagy sebesség eltérés, így relatív messziről kellett betámadni. Most a DRSel ez könnyebb és tisztább lehet és ha megvan a tempó akkor végre is lehet hajtani. -
Egy Monacoban necces lesz, de ehhez is ügyesség kell meg bevállalás, ugyan úgy mint régen. -
Nem értem egyeseknek mi bajuk van...Korábban is ugyanilyen előzések voltak, csak azt az autók kialakítása miatt és a szélárnyék miatt érték el. Ennyi...A 2009es változtatások miatt ilyen elektronikai, és mechanikai elemekkel növelik az előzések számát, mert azóta nem volt egy két előzésen kívül semmi, csak unalom. Ennyi, ezt akarta a többség, és meg is kapta. Akinek ez nem tetszik, sajnálom, ez van. -
IXEMGabeo #110165 tegnap mondtam, hogy pályafüggő, nem hiszem, hogy minden helyszínen működni fog a DRS... -
Wlanseraf #110164 Látom a szokásos... már többször kiderült te az utóbbi években háttal ültél a TV előtt... hagyjuk... -
Aki akart az tudott előzni. Nem csárli bácsival kellett volna rádiózni folyamatosan hanem odatenni magukat. Akkor tudtak volna előzni. -
G_ArchAngel #110162 Amugy amit tegnap Button es Hamilton muvelt egymassal az egyszeruen csodalatos volt, pedig ott sem hasznaltak folyamatosan a DRS-t es KERS-t, hanem csak a tehetseguket. -
Wlanseraf #110161 Figyelj te azt nem fogod föl hogy tavaly hiába melózott valaki az előzésen!!
Nekem az nem előzés amikor Vettel kikerüli Trullit... -
G_ArchAngel #110160 Ez fuggott a gumi allapotatol es a KERS toltottsegetol is. A legjobb megoldas, hogy ne kerulhessen tamadasi pozicioba az uldozo, akkor nem kell aggodni.
-
Wlanseraf #110159 Ez így van.. de:) pl örültek volna az Alonso fanok tavaly egy ilyennek? szerintem igen... -
Csak az idei év előtt egy előzés látványos volt, melózni kellett érte, most meg csak megkerülik aztán hello.
Azért azt hozzátenném, hopgy én is mindig hangoztattam, hogy kevés az előzés, és hogy nem ártana változtatni néhány dolgon, de mindig elmondtam azt is hogy nem kell átesni a ló túloldalára. Most pont az történt. -
IXEMGabeo #110158 igen, védhető csak az utolsó szektor egyenesében szinte valóban kikerülések voltak, Rosberg és a többiek is szinte a belső ívet is hiába védték lehetetlen volt -
de végül is most is azok előznek akik dsr nélkül is előznének, hiába a dsr, mert pl. Liuzzi sose fog megelőzni egy STR-t se vele se nélküle -
G_ArchAngel #110156 Te meg azt felejted el, hogy nem volt lehetoseg a versenyzok kozotti kulonbseg kiaknazasara.
Ez az autokrol szolt. Ha jol megterveztek, akkor egy kozepes kaliberu pilota is kepes volt tartani egy Alonsot, Schumachert vagy Webbert korokig.
A legjobb pilotak sem tudnak semmit tenni a legaramlatok ellen.
Szerintem mar letoltheto a futam, igy be tudod potolni a tegnapi kihagyott verseny megtekinteset es lathatod, hogy igenis vedheto a szituacio es visszatamadasra is van lehetoseg. -
A csapatok a 2013-as szabályokról egyeztetnek
A csapatok már megint hülyék. -
Ja csak azt felejted el hogy az F1-ben eddig sem az utoléréssel volt a baj. A versenyzők közti különbségek akkor jöttek ki amikor előzni kellett. Most meg egy gombnyomás és előtte is vagy. -
Wlanseraf #110153 A nagy fikkatok elfelejtenek egy dolgot!! ami szerintem kurva lényeges.. ahoz hogy használja a DRS-t , utol is kell érni bazz!!:) -
Igen, későbbre is tehették volna, felesleges volt már a kanyarban, de még a szervezők sem tudják, így minden pálya kakukktojás... kell a tapasztalat, a jó és a rossz is, de nem mindig volt egyértelmű sem, és csak pár eset volt ahol olyan nagy volt a sebesség eltérés hogy simán kikerülte, a a többi esetben csata volt még a csiki csukiban és nem mindig jött össze, mert sikerült levédeni az íveket. -
IXEMGabeo #110151 hoppá, Kobayashi 6. lehetett volna, ha nem kap apróbb defektet...ezért volt a hosszas sárga zászlózás, ezért jött ki hamar a boxba és ment rövidebb etapot...így 10. lett -
Hát a topik nem sokat változott a 3 hét alatt 
A Petrov-Sumi balesetet nem vizsgálták=> verseny baleset (bár kicsit fura, hogy megint petrov látszott túlbuzgónak, sumi meg ha nekerül q3-ba, akkor tuti, hogy versenyen ütközni fog)
A DRS meg tényleg kicsit sok volt, de ez nem a DRS hibája, hanem csak azt a szaros zónát kellett volna vagy 50 (csak mondtam egy számot, mielőtt érkezne a kövezés) méterrel arréb rakni. -
Na mivan megint az a CSIRA tehteeségtelen előzni nemtudó Vettel nyert.
Biztos h elcsalta a Red Bull mi más lehetne. -
Ezt hívják divat fikázásnak.
Divat fikázók...cöhh...ez van, én sajnálom őket. Nekik semmi nem jó. Éljetek így akkor. De mondom ha nem tetszik tegyétek azt amit én. Nézzetek mást...kész. -
G_ArchAngel #110147 az a legszebb, hogy egy forumon tema, amit a stewardok magasrol lesz_rtak:) -
IXEMGabeo #110146 egy szóval nem bántottam Petrovot, úgy ahogy mondtad kellően agresszív volt, sajnos ma Schumacher kárára... -
Heifeldhez meg még annyi köze sem volt, mert nem is láthatta hogy mit csinál a német. Petrovot nem kell rugdosni, mert korrekt versenyző, még akkor is ha láthatóan élvezi és kihasználja a Rönó adta lehetőségeket és ha kell akkor agresszív. Tavaly Alonsot tartotta, most Sumit kényszerítette hibába... egy jó pilóta, remélem tart ez a lendület és fejlődés, és már nem hibázik! -
McCartman #110144 ez nagyon alja.:D -
G_ArchAngel #110143 Nem hiszem el, hogy meg mindig nincs hazigazdaja a topicnak...
-
madmanic #110142 

-
IXEMGabeo #110141 szimpla versenybaleset volt, ráhúzott Petrovra, de utána a saját ívén maradt Petrov pedig pont nem fért el. Egyikőjüket se hibáztatom az meg egyenesen baromság, hogy csakis megint Schumi lenne a hibás... -
Ez nem a sarki késdobáló, kicsit próbálj felnőni az embere szintjére! -
Dehogynem tehetett, nem kellett volna rákanyarodnia Petrovra...
-
IXEMGabeo #110138 ne kezd el légyszives, mindenki jól megvolt vita nélkül, fejezd abba, ne gerjeszd a feszültséget!:) -
Blablabla. Lehet alkesz néha ezzel magyarázta a szar teljesítményt ettől még érdekes, de akkor Hami hogy csinálta. Vagy az ő autóját elkerülték midig ezekl a mágikus piszkos légáramlatok? :)