Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
...egyébként ha már off, régebben olvastam ezt a cikket az autós játékokat űző hülyesofőrőkröl, meg aztán volt erről egy kis vita.
Sztem qva jó dolog az szimezés, ..ami az autós játékok egy komolyabb, kimilyenkomolyankamion válfaja..
akkora jellemnevelő hatása van mint egy-két óriási pofonnak, egyszer-kétszer megtanulja az ember milyen tehetetlenül nekisodorni egy versenytársának aki aztán lehet hogy közben már a cimborája is lett, a nagy online játszogatásban, és annak tönkretenni egy hetes kőkemény felkészülését..
...az felér egy árokbaugrással szvsz,..persze könnyű ostorozni a játékost, mert nem kockáztat a valóságban millás értékeket, és pláne ember, állat..élőlény életeket.
De még mindig sokkal,..sokkal jobb mint a sok hülye aki még életében nem volt veszélyhelyzetben akár szimulált körülmények közt sem, és azt hiszi magáról hogy Vin Diesel (remélem jól írtam, mindegy).
sztem brutál sokat tanít a szimezés, jobb vezetővé tesz,..igen lehet hogy kicsit átalakul az ember vezetési stílusa...nem fogja tördelni a kanyarívet, hanem szépen rajzol, talán itt-ott még technikázik is....de szvsz semmiképpen sem kockáztat többet mint az átlag autós.
akit ismerek és komolyan szimezett, az vagy versenyez már valahol, vagy virtuálisan jár versenyekre, és ott bizonyít.
ON :)