182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez igaz..amit tévesen teherautónak hívnak..pedig inkább pickup-nak mondanám :)
de ha a rallyból indulok ki ahol esik-kel akkor mit csinál majd oválon ahol 0 az autó tapadása?
ő ahhoz szokott ami a F1-ben van..nagy tapadás rövid féktáv -
Nem tudom mi a bajod ezzel. Színvonalasabb versenyek vannak ott, mint a csodás F1-ben. -
IXEMGabeo #108057 ne félj bejön valami Hamiltonról én leszek az első, aki viccelődni fog kíméletlenül;) -
Ne muszáj, de ott fog:). Majd nyomhatja kis Pikével :D Az ám a színvonal.
Raikkonen set for May debut in Trucks -
Nem muszáj a Truck. Danica is az ARCA bajnokságba ment és utána egyből Natonwide. -
"Jééé megy az autóm,talán még pontot is szerezhetek" jó képaláírás lenne xD -
Schumi! Akarsz körszakállat? :)) -
-
nem kell 2-3 év ha komolyak a szándékok..jövőre már a sprintbe nyomhatja. -
Wlanseraf #108050 Milyen 2-3 év?:) jővere ott megy majd a sprintben:D -
Durva lenne 2-3 éven belül ha a Ganassi leszerződtetni Monti mellé Sprintbe. xDDDDD. -
Kimiről is azt mondták, hogy előbb truck-al megy, utána esetleg a sprintben
"A többi kezdőhöz hasonlóan a pick-up-kategóriában kezd, majd a Nationwide-széria után veti bele magát az elitligának számító Sprint Cupba. Itt versenyez Juan Pablo Montoya, akivel a Forma-1-ben csapattársak voltak a McLarennél. " -
nem biza..
truck-->busch-->sprint -
"kispiké" nem a fő bajnokságba indul hanem eggyel alatta.
Kimi pedig majd ott fog ahol Montoya, ahol a mezőny nagyon kemény :)
Mondjuk nem tudom, hogy a lépcsőket, hogy fogja megjárni mert egyből azt hiszem nem is indulhat a legnagyobb kategóriába. -
Tudom most azért vagy ilyen frusztrált mert kiderült hogy kisalkesz mégsem a kihívásért nyomult a tuning ladákkal, és ahogy jött egy nagyobb lóvés ajánlat egyből feladta az "álmát" :DDD Sebaj. Én jót nevetek rajta mikor kispiké kört ad neki :DDD. -
G_ArchAngel #108044 -
Igen-nem Gyulay Zsolt Hungaroring-vezérrel
-
BBEEEEEEEEERR!! -
Komolyan néz ki a fogszabályzóval XD -
-
Red Bull. Gives you wings*.
Warning: wings might be flexible!
toom, szar :D -
a red bull már csak ilyen. Szárnyakat ad. -
szal a RBR-nek nemhogy állítható hátsó, hanem automatikusan állítódó első szárnya is van (((: -
G_ArchAngel #108036 1., Te kattogsz egy hulyesegen, ami szabalyos, nem forum szaGertok fogjak elmagyarani mit lehet es mit nem
2., Senkit nem erdekel a tema, azert zavar teged, mert a Red Bull-on van, nem a kedvenceden
3., Szo sem esett a finnrol, forocsogni meg te szoktal, ezert kell ulve pisalnod
-
na..
Tamás Pál Kiss confirmed at Tech 1 Racing -
300 fölötti tempónál nem éppen a biztonságot jelenti az aszfaltot súroló szárnyak. Egy kis bukkanó és meg is van a baj. Nem véletlen TILOS flexibilis szárnyakat használni. Attól mert a FIA beismertze hogy hülyék a dolgokhoz és nem képesek kiszűrni ezért legálisnak minősítették, attól még nem lesz biztonságos. Ja és sztem ne te döntsd már el hogy mikor zrunk le egy témát. Ha nem tetszik a téma menj a kimis topikba fröcsögni. -
G_ArchAngel #108033 kb. annyi erre az esely, mint Massa-t eltalalo rugora...
Szerintem a temat le is zarhatjuk. -
Ők is látják hogy hajlik, de ismerik a saját határaikat és tudják, hogy nem tudnak olyan vizsgálatot kitalálni ami ezt kiszürné, ezért inkább engedik a dolgot. Aztán ha valaki ottmarad a pályán emiatt a csapatok majd elgondolkoznak hogy ez kell-e. -
72 éves ember tudja hogy hajlik,az efájéjnél nem :) -
Nem szeretem ezeket az összeesküvés elméleteket, de erre már én is azt mondom, hogy új hős kell az F1-be, ezért nem látnak a szemüktől a FIA ellenőrök ! :)))
Anyósom 72 éves, ő kapásból rávágta, hogy az a szárny hajlik :DDDD
Ne tolják már le a torkomon hogy nem ...! -
IXEMGabeo #108029 csak amig Newey ott volt, ennek ellenére 10 évente, ha egyszer bajnok valaki a Mclarennel;) -
persze hogy az lesz,most ő az F1 reklám arca,zsíros csapatban,zsíros szponzorokkal,fiatalon,az FIA bizalmát is élvezi,mi kell még? néha az FIA csinál egy két mclarenes meg ferraris hétvégét,ahol győzhet egyszer egyszer hamilton,meg alonso,de amúgy vettelre írják ezt a szezont is -
NLN #108027 
-
IXEMGabeo #108026 Vettel hülye lenne elmenni onnan:D
miért van olyan érzésem, hogy ő vb lesz idén? -
ha pedig elmegy a ferrari,meg a mclaren,meg a renault,akkor meg szia van,ennyi. -
költségcsökkentés kell az FIA-nak???!!! tessék bazmeg,legyenek egyen autók,amit úgy mond bérelnek évente a csapatok,kapna minden csapat szezonra 10m€-ót,és abból tessék feljesztgetni az autót. ha itt nem változtatnak gyorsan,akkor jó pár évnyi RB hatalom lesz...a világ egyik legnagyobb cége a red bull,folyamatos bevétellel. nem hiába vannak már ott mindenhol. -
IXEMGabeo #108023 lényeg az, hogy 98 óta nem tudják megnyerni a csapat vb-t... -
IXEMGabeo #108022 érdekes a Ferrarit mondják a nagy balhés csapatnak ehhez képest a Mclaren, az aki sír:D pont ők nem tudnak vb autót építeni önerőből. bizonyított tény, hogy amikor Newey ott volt 2005-ig szinte a legjobb konstrukciókat építette e mellett szép is volt csak éppen megbízhatatlan... -
szerintem ez természetes, hogy ők "nyávognak". Kitől várod, hogy kifejezze a nemtetszését, a HRT-től? Nekik nem ezen fog múlni mondjuk egy VB cím. -
Most tapsoljak nekik, hogy elveszik azt a kis élvezetet is ami az F-1 ben van illetve nincs is már hosszú ideje a nyafogós pilóták és a csaló tervezők miatt. Persze milyen jó is ez mint tavaly az F csatornával. Kitalál valamit x csapat ami elvileg tilos lenne de FIA engedi év végére mindenki lemásolja elkölt 1 halom pénzt rá következő évben meg az FIA betiltja ja és közben azt hirdetik, hogy költségcsökkentés milyen fontos. Egy büdös nagy LÓf**** az sohasem lesz így izgalmas F1 amíg ezeket a köröket futja az FIA újra meg újra csak azért, hogy valamelyik csapatnak kedvezzen.