Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
...hát tavaly ugye egyértelmű miért volt a legjobban kereső autóversenyző...talán akkor is az lett volna ha otthon ül és nem is autóversenyez :DD
A Ferka pénzét a lelépésért kapta, nem azért hogy versenyezzen, ha ezt leminuszolod, akkor kb a fasorban lenne...ez a helyzet.
Na mindegy, nem bsztatásképpen, csak akkorát vigyorogtam amikor Kimi oldalán rákattintottam a -sponsors- kiválasztására, aztán 1perc töltés után semmit nem töltött be
Isten bizony, és valszeg az énbennem van a hiba, de akkorát vigyorogtam hogy már megérte.
Na mindegy, a lényeg hogy ha nincs szponzor akkor ez igen rövid életű projekt lesz, Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa...de szvsz egy teljes szezon önköltségi áron az brutál.
...és ha ez az év nem sül be akkor pénzügyi öngyilkosság folytatni.
Ahogy én látom a Citroen annyit támogatja hogy megvehette ezt az autót, és valszeg A kittes, azaz megveheti a legújabb fejlesztéseket is.
...ez sem semmi, mert sokan hiába van tenger pénzük, nem kaphatják meg az első lépcsős fejlesztéseket, és az idei gyári verdát.
..de ahogy én nézem ennyi.
Szponzorokra még ránézek egyszer kétszer, hátha egyszer hajlandó is lesz betölteni a böngészőm :)