• Palinko
    szerintem legtöbben azt szeretnék amit te, nem ilyen trükköket hanem kőkemény autóversenyzést. de látod lehet ilyesmire kényszerülnek mert "normális" szabályt úgy néz ki nem könnyű megfogalmazni mert mindég lesz kiskapu és láthatóan ahol van pénz ott jócskán jut embereket foglalkoztatni arra hogyan tudnák a szabályokat betartva valami pluszt vinni a kocsiba ami nekik jó a mögöttük lévőnek lehetőleg rossz.

régen megy ez az érdekellentét és mindég kiskapukat csukják be, régi példa mikor fűkaszáló stílusba ventillátort raktak hogy szívja az autót a talajhoz a levegőt meg hátra fújta ki hogy a hátul jövőnek ne legyen valami jó :D

lássuk be biztos nem 1-2 oldal a kocsira vonatkozó szabálykönyv, nem jártam utána ha valakinek van infója az oldalszámról lehet hogy meglepően sok lenne. és minden évben elég 1 kiemelt dolog ami kiskapus megoldás és az az év máris valószínűleg megpecsételődött ki nyeri, sajna így lassan csukódnak azok a kapuk hogy év közben nem módosítgathatod össze vissza a szabályzatot mert a franc nem tudná követni autó fejlesztésben, meg még több kiscsapatot űzne el.

de az egyen kasztnit meg mindég nem látnék szívesen, meg nézhetek indyt ha jól tudom ott egyen kasztni van.