182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nekem ez tetszik nagyon...
-
Rosberg: Csak "átmeneti" a Mercedes autója
Noha Valenciában a csapat egyik versenyzője sem tudta az élbolyba kormányozni az új Mercedest, és Nico Rosberg a valenciai tesztelés első napján is 3.254 másodperccel lemaradt vele az élen végző Felipe Massától, úgy véli, még korai aggódni a W02 tempója miatt. "Számítottunk erre. Ez csak egy átmeneti autó, nem sok köze van ahhoz, amivel majd Bahreinben versenyezni fogunk" - mondta. - "Mindössze az a dolgunk, hogy minél több kilométert pakoljunk bele. Gondoskodnunk kell róla, hogy az olyan rendszerek, mint a KERS vagy a hűtés, megbízhatóan működjenek." Egyelőre azonban a Mercedesnek ezt sem sikerült elérnie: bár Rosberg csütörtökön 67 kört teljesített, ami durván egy versenytávnak felel meg, a nap folyamán gondjai támadtak a váltóval, egy szenzorral, és az a hidraulikai hiba is visszatért, ami a múlt héten, Valenciában egyszer már a pálya szélére kényszerítette. Ráadásul egész nap nem működött a W02 mozgatható hátsó szárnya sem. Mindennek a tetejébe napra pontosan egy évvel ezelőtt, a 2010-es jerezi tesztelés első napján éppen Rosberg volt a leggyorsabb: akkor 1:20.927-es kört futott a tavalyi Mercedesszel is, míg ma csak 1:23.963-as időeredményt ért el. "Nem működött a hátsó szárnyam, ami rengeteget rontott a köridőn" - nyugtatott meg most mindenkit. - "Még nagyon korán van."
Értam én a többi ótón is fejlesztenek még a tesztek tapasztalatai alapján, de honnan tudják a Mercinél hogy jó az autó ha lassan mennek vele és komplett napokat pazarolnak el, ráadásul még megbízhatónak sem megbízható. -
Én sem akarok vészamdár lenni, de azért a teszt nem lassúsági verseny, akármennyire is teszt. Ma már volt az autón oldalsó légterelő? nem vagyok aero mérnük, de ha mindenki használja, akkor biztos nem csak dísznek van és nem ártana ráéerőltetni az autóra az elemeket. -
G_ArchAngel #106577 Nagy remenyeket nem fuznek hozza, valahol olvastam Rosberg kifakadasat, hogy elcsesztek az autot.
Tudod, hogy teszt, de azert a Renault, McLaren, Red Bull, Ferrari mar villantott, minthogy elvarhato is volt.
A Mercedesnel meg azt neztem, hogy mikor mozdul el az utolso helyekrol.
Nagyon kemeny masodpercekkel le vannak maradva, itt valami nagyon komoly gond van.
Egy-ket masodpercet lehet finomitassal, beallitassal nyerni es veszteni, de ok konstans le vannak maradva. -
shumika #106576 csak nem lesz 0 pontos :/ -
IXEMGabeo #106575 ez még teszt, addigra van még idejük kijavítani a hibákat...nem hinném, hogy gyengébbek lesznek, majd meglátjuk: amúgy is Bahrein lesz mérvadó -
The Mercedes was also the cause of one of the day's red flags as Rosberg stopped out on track mid-way through the day.
volt már problémamentes napjuk? 0 pontos év ütni fog Schuminak -
-
"A Ferrari továbbá jelezte, hogy nem volt szándékában rontani a Ford üzleteit Amerikában, ám a félreértések elkerülése végett megerősíti, hogy a jövőben sehol nem fogja használni a rövidített nevet, mindenhol a teljes nevet, a Ferrari F150th Italiát tünteti majd fel." -
Nagyon jó lett ez a vidi!
Amúgy az autó szépségét tekintve idén a kis csapatok kitettek magukért!
Nálam a top3: Hispania, Team Lotus, Lotus Reanult -
nekem csak a szine tetszik.. -
Ez az autó gyönyörűséges :) -
-
Renault motor, plusz Red Bull váltó vagy hidraulikus rendszer.. :) -
Remélem sikerül feljebb kerülniük tavalyi pozíciójukhoz képest. Egyszerű, de jó vidi! (Még mindig Cosworth motor lesz bennük ugye? Mert akkor már hátrányban vannak véleményem szerint, nem volt jó tavaly és most se lesz jobb az a motor... -
Team Lotus 2011 - Let's Get Started (HD)
-
Remelem a fasomat meg hivhatom igy es a Ford nem perel be az F betu hasznalata miatt.
-
de az F60 nem volt levédve, az F150 meg le van. De a Ferrari már meg is változtatta a kocsi nevét, szóval ők is belátták hogy hülyék voltak. -
ennyi
-
2009es Ferrari neve F60 volt, mert 60 éve vannak a Forma 1ben. ( F(eri)60(éves) nickű júzer sem perelte be a Ferrarit mert ellopta a nevét... )
F150 pedig az olasz történelem előtt tiszteleg.
A Ford csak azért kapta fel a témát mert a hülye piárosok kitalálták hogy ez most napi vezető story lehet... csak nincs igazuk mert amit ők használnak az F-150 és nem pedig F150. -
Inkább a Ferrari a szánalmas. Legközelebb inkább találjanak ki egy új nevet és ne lopják el másokét akkor nem akasztanak pert a nyakukba. -
-
G_ArchAngel #106558 -
-
pitjou #106556 Köszi,de tv közvetitésre gondoltam nem adatokra, mert az az A5.hun is van. -
66-ban repülő autókkal versenyeztek? :D
Kurvajó kép amúgy :O -
szánalmas USA -
[URL=http://directo.caranddriverthef1.com/]Itt van elo "kozvetites".[/URL] -
G_ArchAngel #106552
Jackie Stewart followed by Graham Hill at the Nürburgring (1966). -
pitjou #106551 Sziasztok!
Nem tud valaki egy linket, ahol lehetne nézni a jerezi tesztet? -
G_ArchAngel #106550 
Lehet optimistak az orvosok, de a hirekbol az jon le, hogy iden meg vezetni fog a lengyel.
Szoritok neki. -

-
-
G_ArchAngel #106547 Megint egy halom uj nevet es a hozzajuk tartozo sisakokat kell megjegyezni, szegeny RTL-es kommentatorok:))) -
A jerezi teszt menetrendje
a HRT nem lesz jelen, ők ugyanis Monzában a Pirelli vendégeként vesznek részt filmforgatáson
A többi alakulat már mind a 2011-es autóval fogja róni a köröket
Red Bull
Csütörtök: Mark Webber
Péntek: Mark Webber
Szombat: Sebastian Vettel
Vasárnap: Sebastian Vettel
McLaren
Csütörtök: Lewis Hamilton
Péntek Jenson Button
Szombat: Lewis Hamilton
Vasárnap: Jenson Button
Ferrari
Csütörtök: Felipe Massa
Péntek: Felipe Massa
Szombat: Fernando Alonso
Vasárnap: Fernando Alonso
Mercedes
Csütörtök: Nico Rosberg
Péntek: Michael Schumacher
Szombat: Michael Schumacher
Vasárnap: Nico Rosberg
Lotus Renault GP
Csütörtök: Vitaly Petrov
Péntek: Vitaly Petrov
Szombat: Robert Kubica helyett Nick Heidfeld, és Bruno Senna
Vasárnap: Robert Kubica helyett Nick Heidfeld, és Bruno Senna
Williams
Csütörtök: Pastor Maldonado
Péntek: Pastor Maldonado
Szombat: Rubens Barrichello
Vasárnap: Rubens Barrichello
Force India
Csütörtök: Adrian Sutil
Péntek: Adrian Sutil
Szombat: Paul di Resta
Vasárnap: Paul di Resta
Sauber
Csütörtök: Sergio Perez
Péntek: Sergio Perez
Szombat: Kamui Kobayashi
Vasárnap: Kamui Kobayashi
Toro Rosso
Csütörtök: Daniel Ricciardo, Jaime Alguersuari
Péntek: Jaime Alguersuari
Szombat: Sébastien Buemi
Vasárnap: Sébastien Buemi
Team Lotus
Csütörtök: Jarno Trulli, Karun Chandhok
Péntek: Jarno Trulli
Szombat: Heikki Kovalainen
Vasárnap Heikki Kovalainen
Virgin
Még nem nevezte meg a tesztelőket -
jah,valóban még nem
Petrov tesztel holnap és pénteken
hétvégén pedig Senna és Heidfeld fog -
Infó? -
G_ArchAngel #106543 Jo lenne, de ha jol tudom, akkor ez eddig csak Red Bulletinben volt... -
Heidfeld már Jerezben teszteli a Renault-t
-
És az nem gyerekes, hogy állandóan csak szidod azt aki valami jót mond Kimiről?
Nem tudom neked mit ártott, hogy így utálod.