• IXEMGabeo
    ezt csak azért mondtam, hogy ne támadják már feleslegesen, vállalta, hogy visszatért, dehogy ilyen szemét módon, ennyi okos pofázik, hogy így vonulj vissza úgy vonulj vissza, meg kell hagyni remekül kezeli őket, leszarja konkrétan ki mit mond, ezt így kell...mellesleg Hakkinenről annyit, hogy amikor 1 teszt erejéig vissza akart térni kb 4,5 másodperccel volt lassabb az élmezőnytől...elhiszem, hogy akkoriban más volt a technika, de ő nyuszi volt és nem jött vissza...

98-ban épphogy világbajnok lett, holott a Mclaren volt a leggyorsabb autó (Newey által) tervezve, 99-ben ott volt Schumi lábtörése, mivel a Ferrari a szezon közepétől óriásit fejlődött azt az évet valószínűleg simán hozta volna...

tehát a nagy bajnok Hakkinen összeteheti a két kezét, amiért van 2 vb címe, nem mondom, hogy nem érdemelte meg, de én sosem bírtam a fancsali finn képét, nekem mindig a mosolygós Schumi volt a kedvencem...az hogy itt a legtöbben utálják én is leszarom...mindenkinek más a kedvence, aki pedig a visszatérése óta szidja, de előtte az ő szurkolójának vallotta magát, az lélekben sosem szurkolt neki csak max divatból...