FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egy magyar pédával élve:Egy Formula2-es autó (használtan ) itt nálunk kb 10 guriga,de + ugyenennyi a beálitások is hozzá..
Amit én állítok az az,hogy majdnem fontosabb a jó beállitás,mint maga az autó,fõleg,hogy ennyire egyformák a vasak..
A fejlesztés,hát az is ugy müxik,hogy lelesik egymástól,de az igazán fontos dolgokat nem lehet látni,ez már a versenyzõkön múlik.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Igen abban a bizonyos szakaszban lágy gumin ment, amikor meg lassú volt, akkor keményen, ennyi a nagy titok és a balansz probléma:)
És ha esetleg a Ferrari lágy gumit rak az elsõ etapra, akkor még a 3. hely is meglehetett volna.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tehát leginkább balance próblémáik vannak,amit a mérnökök se tudnak orvosolni..
Dehát nem akarom tovább taglalni,elég ha én értem
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ja, bocsi, mindig elfelejtem, hogy azért, mert háttérbe volt szorítva Alonso mellett szegénykém...<#zavart2>#zavart2>
Ale Alonso! poppe fan club™
Azt tudták hogy kapa lesz egy idõre, tuti átbeszélték ezt egy ügyvéddel, meg az apjával.
Amire sztem nem számítottak az a szponorok lelépése, ami bár õket nem érinti, de behatárolja a lehetõségeiket. Azaz bizonyos szponzorok már soha többé, míg mások jóval keményebb feltételekkel állnak vele szóba.
Amennyiben egy 'ismeretlen' versenyzõrõl van szó neki reszeltek volna örök életre, mehetne a hazai bajnokságokba, vagy a világ végén valamiben.
De Piquet vissza fogja dolgozni magát (meg persze az apa), mert akkor tökéletes a 'bosszú'...és rájuk nem vonatkozik örökös eltíltás. Innen nézve viszont már csak szponzor kérdése.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szegény KisPiquet! Nem is tudom miként képzelte, hogy elmond egy sztorit, ami vagy teljesen úgy volt, vagy nem, aztán majd folyatódik a fényes F1-es karrierje (mintha mi sem történt volna) ami eddig is csak azért nem volt világbajnoki színvonalú, mert Alonso jobb technikát kapott. Észre se vette, hogy elindított valamit, amit egy idõ után már nem volt képes kezelni, és az egész szarkupac rádõlt. Rá is igaz, hogy ha már megtörtént (ha így történt), jobb kussolni róla, mint bosszúból, hirtelen haraggal belefolyni egy olyan ügybe, amivel csak rosszul járhat. Mellesleg, az apja kezdte el komolyan kavarni a szart. Nem is tudom, hogy mit vártak? Megnyílik elõtte a Ferrari vagy mi?
Szerintem, soha többé nem kerül az F1 közelébe.
A medve nem játék.
..egy hangyányit más technika <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
The 23-year-old Brazilian, fired by Renault for underperformance earlier this season and then embroiled in the crash-gate race-fixing scandal, has travelled to the US this weekend, according to Brazil's Globo television.
Piquet is headed to Mooresville, North Carolina, where he will reportedly have a seat fitting for the Red Horse team's Toyota Tundra racer. The outfit competes in NASCAR's Camping World Truck Series.
:D
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Ezek addig tapadnak amíg tapadnak. Aztán ha nem tapadnak akkor baj van"
Nem gondoltátok volna mi ? :DDDDDDDDD
Es ki az isten allitotta be Raikkonen-nek 2007-ben? MS vagy Te? Es elotte? Coulthard es Montoya beallitasait hasznalta? Azert tudott az elso finn rallyn a kieseseig a 3. helyen menni kategoriajaban kezdokent, mert nem ert hozza?
Feltunt - bar ahogy latom MS visszavonulasa utan abbahagytad az F1 koveteset - hogy a Ferrari abbahagyta az auto fejleszteset?
Sajat magadnak mondasz folyamatosan ellent, sajat magadat cafolod meg - jo ez Neked, ha nevetsegesse teszed magad? Ezek utan mar a gokart iskolahoz valo hozzaertesedet is megkerdojelezhetnem...
En legalabb nem jatszom el, hogy tudnek Vogue-nak cimlapfoto kesziteni, csakmert mar fotoztam studioban. Csak hogy ertsd a gokart es F1 kozotti kulonbseget.
http://gaborszantai.co.uk/
köszi :)
...
De fejtsd ki, hogy mitõl is egy dobogós autó, amely az idei fejlesztésekkel is jó esetben 3. erõ volt, most meg már lassan 2 hónapja hozzá sem nyúltak.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ha te mondod, biztos így volt. Sõt, Schumi minden futamot megnyert volna amin indul, csak így nem lett volna fun a többieknek, így hagyta a fenébe az egészet ...
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Irvine csak azért nem lehetett bajnok,mert olyan nyilatkozatai voltak Sumi gyógyulása közben,amit nemigen lehetett tolerálni,ebbõl adódóan Sumi nem akart vb-t nyerni csapattársának,igy Hakkinen lett a bajnok..
Az,hogy othagyná a Ferkát,ez akkoriban fel se merült.....
Az egy más kérdés,hogy a pilóták ebbõl mit tudnak kihozni.
Idén az is kederült,bele lehet találni 1-1 jó beállitásba,de mint már oly sokszor írtam,egy igazi versenyzõ ezt már megtalálja pénteken,de max szombatra..
Nálam ez nem vita kérdés,hanem tény,hogy a jelenlegi mezõnyben,erre 3 pilóta képes..
De hogy mennyire fontos ez az adotság? hát nagyon,kb a 25%-a a versenyképességnek..
De,hogy példával is éljek.: mi már a 6-7 éves gyerekeket is 20-30 óra gokartozás után,már arra tanítunk,hogy eltudja mondani,hól mikor hogyan viselkedik a technika..
Sõt! nem egyszer egy vödõr viz kerül a pálya egyik kanyarjába hirtelen,ami szintén a jó reagálást és autóval való együttélést ellenõrzi..
Ezek azok a nélkülözhetettlen dolgok,amivel leginkább születni kell,mert megtanulni szinte lehetettlen,lehetsz te akár milyen gyorsés fejben jó ezen adotságok hiányában,leginkább szerencséd lehet...
Mellesleg, ha Kimi alulmotivált lenne, akkor nem nyilatkozna olyanokat, hogy keményen kell hajtanunk, ha el akarjuk csípni a 3. helyet ...
Prost és Lauda is leléptek, aztán mindkettõ visszatért, és világbajnok lett. Akkor se mondták, hogy mekkora alulmotivált marhák, csak Lauda a Brabhammel szenvedett 1978-ban (a szó szoros értelmében), Prost meg a teherautóhoz hasonlatos Ferrarival 1991-ben. És mivel világbajnokok voltak, és sokszor gyõztek, szar kocsival minek szenvedtek volna még éveket? (Schumacher is elmondta a 2000. év végén, hogy ha akkor nem jött volna össze a cím, nem biztos, hogy hosszabbít és akkor azt is elmondta, hogy ha 1999-ben Irvine nyert volna, akkor otthagyta volna a Ferrarit ...)
A medve nem játék.
Sajnos Schumi is elnézte, amikor leszerzõdtették, szerintem e volt élete hibája...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Minek szenvedjen esélytelen autóval?
Azt fogja csinálni amiben örömét leli...
respect
Schumi es tanacsai... Ostoba, aki nem hallgatja meg.. Nem muszaj egy az egyben figyelembe venni oket, szerintem Massa se ezt teszi, de mindig mindenbol lehet epitkezni.. Kimi eseteben pl. hasznos lett volna par gondolatot meghallgatni arrol, hogy Schumi hogy volt kepes ennyi even at, folyamatosan 100%-ot adni, meg akkor is, mikor az elbaltazott Bridgestone gumi fejlesztes miatt egy evet vegigkuszkodtek a Michelines csapatok ellen.. Vagy arrol, hogy lehet a csapatanak a tagjait motivalni a szerelotol, a takaritonoig bezarolag, es igy tovabb...
Sose szerettem Sennat, Alonsot.. Hamihoz, Kimihez inkabb semleges a hozzaallasom.. De azt sose vontam ketsegbe, hogy alapvetoen tudnak vezetni, es nagyok jok.. Igaz azt is latja az ember, mik a hibaik...:)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Meg be sem mutatkozott a technikusoknak, de mar javitotta is ki, amit a falabu finn elcseszett. Par het alatt sajat, igencsak finom stilusahoz igazitotta az autot. Alonso meg hozta a fel masodpercet. Fenymasolva.
<#zavart1>#zavart1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem hinném, hogy ez csak a 2006-2007. évi téli tesztek eredménye lett volna.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
LOOOL, mekkorakat osztotta mar egymast, a s*ggnyalas csak most kezdodott, csak Neked nem igazan mukodik a nemhogy hosszu-, de a kozeptavu memoriad sem:)))
Kimi-vel is vegignyaltak egymast, de meg interjuszobaban is rohejes volt a szirupos, brazil sorozatba illo bejelentese a Kimi szerzodtesenek.
Olaszok - ketszinuek, hazugok, megbizhatatlanok minden teren...