• Ulvar
    Őszintén: Egy egy futam után feljövök ide azon veszekedik 5-6 ember hogy egyáltalán az az 1!!!! előzés szabályos volt e...ami történt a pályán mondjuk féltávnál, rajtot ne számítsuk. Taktika is kell ebbe a sportba oké, de a pályán való előzést előbbre tartom, ezért nagyok a versenyzők. Nem vagyok, abszolút nem vagyok Hamiltonos, de tény hogy pályán valóban sokat szokott előzni ő bevállalja, de azért láthattuk hogy Koreában Alonso hogy kiszúrt még is csak vele. De sajnos nem száraz körülmények között volt hanem esős. Össze kéne számolni hány hivatalosan is esősnek minősített futam volt ebben az évben. Minimum a fele az volt. Ezért voltak előzések mert ott mások a körülmények de száraz pályán...vonat..na próbálkoznak akkor egyből balhé van lásd Bari-Schumi a ringen.

Én ezt még éveken keresztül marhára nem akarom olvasni, hanem azt hogy hányszor meg miket meg milyen látványosokat előzött és milyen tisztán! Meg ez milyen szépen védte az íveket stb...ezt szeretném, ennyi. Amúgy sohase lesz az F1be egyen cuccok. És mint mondtam az Indycarba se lesznek a jövőben. Tény hogy több motor szállító és gumi szállító kéne az több pénzt hozna mint az egyes országok "turisztikai" bevételei (szerintem). De ez majd kiderül.