182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Remélem jól fog menni :) -
nemrossz :) -
-
-
mondom JPS Lotus.. -
én maradok a fekete-arany JSP lotusnál... -
IXEMGabeo #106494 ez a legszebb festés autónál, amit valaha láttam. Anno az Arrowsnak a narancssárga fekete kombó tetszett nagyon... -
még 15 perc és kezdődik a FI bemutatója -
IXEMGabeo #106492 háhá az új designer valóban profi:) szerintem ez érzéki csalódás nagy a gyanúm, hogy még gyengébbek lesznek, mint tavaly -
Egész évben az átalakított tavalyi autóval fognak indulni. -
Jól néz és biztos sokkal gyorsabb lesz mint a tavalyi GP2es. Ám nem úgy volt hogy a régi autóval indulnak az első futamokon? -
-
most látom a motorburkolaton: "NOTHING SPECIAL HERE", az oldalborításon pedig: "SURPRISE" :))) -
a hátsó szárny oldalán, The car ends here:D
első keréknél meg Do not sit here:D -
ez kurvajól néz ki, eddig ez a legszebb:) -
Ezekért röhögtem rajtuk :D. Találni fognak szponzorokat és fejlesztgetnek építgetnek. Tiszta Super Aguri feeling. -
LOL feliratok vannak a Hispanián:
"YOUR LOGO HERE", "DO NOT SIT HERE", "THIS COULD BE YOU", "THIS IS A COOL SPOT" és a legjobb (a cockpitben): "CAUTION: THIS VEHICLE MOVES VERY FAST, ONLY FOR PROFESSIONAL DRIVERS"
Nagy képek:
KÉP 1
KÉP 2
KÉP 3
szerintem szép autó lett :) -
nem mondom, szép nagy templom fal van ott :D -
G_ArchAngel #106482 Hagyd ra...
Kimi is csak a szponzori penzekkel keresett annyit egy evben:) -
Mondjuk, az biztos, hogy a Renaultnál vagy F1, vagy csaó, mert ezek után megnézném azt a szerződést, amiben Kimit hagynák rallizni is. :) -
42 évesen. (Vagy mennyi MS?) Nem mindegy! Kimi korabeliként lazán elkérne vagy 40 millát évente. -
Kubica navigátora a pályát és az autót okolja a balesetért -
-
Ez nem agyatlan kimi utálat. Csak utálom mert megérdemli :D. Igazából csak az a bajom vele, hogy ha egy hétszeres világbajnoknak elég évi 7 milla, akkor ő lecsúszott egyszeres vb-ként hogy kérhet 40 millát? Na mindegy ezt soha nem fogom megérteni :D. Amúgy nem tom sokan mit sírnak az idei rallis szezonja miatt. Ez volt neki az első, igaz gyári támogatással a háta mögött lehetett volna jobb is, de nem azért jutott oda ahova mert tavaly bénázott, hanem a hozzáállása miatt. -
G_ArchAngel #106476 Sikeres lehetnel, ha trollkodasert fizetnenek, mert anti-Kimi attitudod mar ebbe a kategoriaba esik, raadasul fel sem fogod, amit masok irnak neked:)
Raikkonennek eleg vilagos kerese volt: VB eselyes auto es rally vagy jo auto, tobb penz es rally.
A McLaren nem engedte volna rallyzni, a Renault pedig nem tudott volna megfizetni egy VB-t.
Ha a sotet felleget es agyatlan Kimi-utalatodat elhessegetned, akkor eszrevetted volna, hogy a finn evek ota rallyzni akart. Mivel egy fizetos pilotat valasztott a Ferrari a - utolso - vilagbajnokuk helyett es apropenzert nem ult volna be az akkor meg eleg vacak Renaultba, a McLaren meg korlatokat allitott volna szamara.
Ennyi, vagy megerted vagy nem, lerajzolni nem fogom.
Es igen, elcseszte az elso rallys szezonjat, persze meg igy is jobb lett, mint sok oreg roka, de tole tobbet vartak. Csak 2009-ben meg senki nem tudta, hogy a WRC futamokat torestesztkent is lehet ertelmezni.
Amugy latom eleg friss reg vagy, ki voltal eredetileg, vagy miert tiltottak ki? -
Kicsit csúnya lett :D -
Mikor nyilatkozott olyat hogy nemérdekli a pénz? :D Olyat olvastam, hogy a McLaren azt nyilatkozta miután nem szerződtették le, hogy nem akarnak megélhetési versenyzőt, meg a Renault is lenyilatkozta idén, hogy nekik túl drága Räikko. Aúgy ha ez így van akkor miért ment WRC-zni. A kihívás miatt ? :DDDD :) -
WNW #106473 Kubica kocsija, es a szallagkorlat... Brrrrrrr........... -
G_ArchAngel #106472 #106463 -
MS visszavonult .Aztán vissza akart térni, de a Ferrarihoz. Arra meg nem volt lehetősége, de bármelyik másik csapat egyből leszerződtette volna. Kimi meg elment 1 szezonra rallizni mert úgy járt jobban anyagilag, és úgy tervezte hogy idén visszatér. Csak senkinek nem kellett. Azért van különbség a kettő között, ha más ne makkor az hogy MS most az F1-ben versenyzik, Raiko meg nem. -
Valahol azt olvastam idomeron szabadon lehet hasznalni a szarnyallitast, ahol csak akarjak. -
kvalin nem lesz 600m hosszú egyenes
-
HUmanHunter #106468 csak versenyen van megszabva a használata -
És KERS? xD. Áh nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Amúgy már most mondom hogy Todt bácsiék megint hoztak egy tök felesleges szabályt, ez pedig a 107%. MÁR TAVALY!!! Minden autó benne volt a 2. futamtól (de talán az elsőben is) a 107-ben. És nem hiszem hogy most visszaesnének, de persze várjuk ki a végét.
A qualyn ezt a hátsó szárny cuccot nem lehet használni? Csak előzésnél? És ha qualy közben előzök? Ezek nincsenek megfogalmazva? Halál komolyan kérdezem. -
G_ArchAngel #106466 Egy masik cikkben ezert megemlitettek, hogy lesz mozgathato hatso szarny is:)
-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AZT A ROHADT. xDDDD Nagyon jó!! Éljen a HRT! Én nekik drukkolok! Innovatív megoldások tömkelege szerepel eme remek felvételeken. -
G_ArchAngel #106464 Uj Hispania (18+) - beszarsz, annyira durva... -
sokaknak kellett volna, de o csak VB eselyes autoba lett volna hajlando beulni, ami ertheto is. a penz meg nem erdekli, mert van neki igy is eleg, ezt le is nyilatkozta anno. -
G_ArchAngel #106462 A Te ertekrendszered szerint MS is elszamolta kicsit magat. Van ilyen. -
:D Milyen tények? Azért nem kellett senkinek mert túl sokat kért. Nem gondolod komolyan, hogy egy top csapatba azért nem szerződött volna le, mert nem engedték volna rallyzni. :DDD Ő nem akart engedni a pénzből, mert úgy volt vele, hogy ha nem adnak annyit amivel jól jár, akkor egy évet el majomkodik valahol, aztán visszatért egy top csapathoz. Csak kicsit elszámította magát. Van ilyen.