Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
de összességében az autóra értettem. bár én button technikáját nem tudom összehasonlítani, mások ezt már látják én még nem. de valami olyasmit emlegetnek hogy előbb fékez aztán kissebb oldalterhelést kap a gumi, cserébe ha gyors szeretne maradni előbb a gázra kell lépjen és lehet hogy alacsonyabb váltó fokazatba kell legyen ami pl az adott fogaskereket terheli. persze váltók viszonylag ritkán mennek tönkre, a gumi meg tud hamar kopni ugye.
egyébként jó téma lehet hogy szak avatott szemek hogyan veszik észre hogy ki hogy vezet, nekem még nem tűnik fel, de sztem csak úgy tudnám észrevenni ha sok belső kamerás kört látnék és nagyon figyelnék.
a motorhibánál pár ok hogy jobb: fejlődött az anyagismeret, számítógépes modellezés, tervezés akkor még gyerekcipőbe járt, gyűlik a tapasztalat jobban tudják hogyan teszteljenek le egy motrot. de látod még így is vannak bakik mint a ferrarinál az a gyenge alkatrész ügy. arról esetleg tud valaki részletesen írni hogy mi is volt az?