FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
ja, és emlékszem az elsõ futamon Palikék majdnem elélveztek, hogy hú meg ha, mennyi elõzés van, mennyire faszák az új szabályok...nesze neked <#szomoru1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a.carkey
Gyakorlatilag zérót. 😊

Azért az, hogy Suzuka unalmas legyen, na ahhoz már nagyon ügyesnek kellett lenni szabályalkotáskor, de sajna így történt.

Mondjuk, ez az egész év egy kalap kaki. Talán, ha nem lehetett volna dupla diffúzort használni és ezzel értelmet nyertek volna a béna szárnyak, na akkor esetleg lett volna valami ebbõl a szezonból, de ennél unalmasabb trutyi évek óta nem volt.

A medve nem játék.

zsutyesz
legjobb barátok <#idiota>

mellesleg ez a megoldás sokkal jobban tetszik, mint a kamionos körbehurcolás...

mcmoha

Masik forumon linkelte valaki. Jo kis jelenet! 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Rájnl ...

A medve nem játék.

zsutyesz
a futam felénél kapcsolódtam be, de nem sokat vesztettem <#vigyor3>

ÁjjLe BoBBi
...nem érdemli meg mer köcsög debil hangja van a rádióban...
😉)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

desigo
Az év elején erõbõl letolt mindenkit hibátlanul
ezért megérdemli...
a.carkey
Akkor mit szóltatok volnaPiquet 87-es szezonjához ... 😄

A medve nem játék.

Punker
miért nem érdemli meg? folyamatosan hozza a kötelezõt, ennyi van az autóban nem véletlen hogy Bari sincs elõbbre rendszeresen egymás mellett végeznek. a többi csapat feljavult õk stagnálnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
"Rájnl"<#nyes>

A medve nem játék.

Ulvar
És jövõre bevezeti...fix...hidd el..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Én totál kikészülök Paliktól. Bejön Kubica, azt mondja.."Barichello"...mondom azt a kurva anyád azt...BMW DÍSZELEG BAZDMEG AZ ÖSSZES SZERELÕ FEJÉN BEMONDJA HOGY BARICHELLO...Komolyan úgy feltud cseszni...tutira felkeltem. Nagyobbat ütött mint a kávé...

Futamról ne is beszéljünk....SC után se csinál senki semmit... De én amatõr vagyok ugye, és nem értek ehhez a szarhoz lószart se és nem jó amit pofázok ugyebár hogy hogyan lehetne jobbá tenni neeeem....Faszom kivan...áhhh

jaja.. VB lesz sajnos pedig kurvára nem érdemli meg...

Elmebeteg Börni érmes agymenésében meg már nyert volna..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
Vettel mekkora arc
simán ottmaradt egyedül pezsgõt locsolgatni

Button bemákolta az 1 pontot amikor a 10-ik helyen autózva ketten megforogtak elõtt
kár,hogy év elején annyi elõnyre tett szert :/
Punker
az idõmérõ mennyivel izgibb volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ebben nem látok semmi kivetnivalót <#eplus2>

jaszy
Az hogy legalább dobogón volt..................sajnos

abban mi a mák, hogy megfexik a kers pont mikor kéne..?

ezen a ponton vettem le a hangot...

desigo
gratula Vettel <#eljen>

raklap csajon a piciruhák <#law>
Máté94
Ezt a fos futamot!:/
RelakS
A hölgysorfal volt szép :] <#szeret>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szár, unalmas futam 😞

jaszy
Szép volt Vettel!

Freedom88
újabb gyökér futam

T.T.

Black Ghost
<#idiota>
desigo
"Az vesse rá az elsõ követ aki kõvetõ" <#zavart2>
Punker
esõ nagyon kellett volna.

halmiton mákos, megint...

desigo
de szép volt az aprítás...
RelakS
SC? 😄

Még a kerék is visszatámolygott XDXDXD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
ejj,hogy az idõmérõ izgalmasabb volt...
Freedom88
legyen, nem érdekel...attól még Buttonnak szurkolok, Te meg akadj fent mindenen. Dõlj vissza aludni...reggel van még, morci vagy...

T.T.

akkor jó. jövõre úgy is a honda szintjén lesz 😄

most is szar, és nem

Black Ghost
Attól mert jövõre szar lesz, még ugyanúgy szurkolhat neki, vagy ez nálad valami szabály hogy csak az élmenõknek szabad szurkolni?
Freedom88
olyan logót teszek ki amilyet szeretnék és alapból Buttonnek szurkoltam mikor még Hondás volt (tudom feleslegesen mondom, úgyse hiszed).

T.T.

jajj ez a logó. milyen jók a brawn-ok mi? ha nem lesz vb, és ilyen szar marad jövõre akkor kinek drukkolsz majd?

Freedom88
jaja, igazad van, meg ez a fogyasztás témáról is leszállhatnának, meg a kalkulációkból. Sztem kicsit jobban tudják a csapatok, mint õk itthon a két kis TV-rõl.

T.T.

Ulvar
KI mondta hogy a difivel mi a bajom? Azóta se láttam írni ide. Na mind1. Lehet látni az egész futamon EZ A BAJOM. Nem húzza be a szélárnyék hanem eltolja a pilótákat. (Sutil kivétel mert izom könnyû volt).

Ulvar
Egy ember próbál elõzni azt is kibassza a hülyéje.... és még verseny baleset...simán ellehetett volna kerülni egy nagyobb fékezéssel...most legalább 1 TISZTA ELÕZÉST LEHETETT VOLNA LÁTNI NEM AZT IS MEGTAGADJA TÕLEM... áhh :'(.

Makker Button....õ se azért lesz bajnok mert annyira tud...ez az igazság. Akárki akármennyire Brawn fan...

hamilton ennyit tud? könnyebb a kocsija mint vettelnek, mégis 3 tizedet kap körönként.

Dietrich
http://lsport.we.bs/

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Online közvetítik valahol? Ha valaki dobna egy linket azt nagyon megköszönném 😊
Dietrich
Palik szerint 684 liter üzemanyaggal indul..kretén állat..miért kell ezt a hülyét engedni mikrofon közelébe?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punker
esõt!!!

desigo
reméljük lesz esemény bõven...
jaszy
Apa kezdõdik 😊

Kit--Kat
Ez nem változtat semmin, a hülyék versenyén sanszosnak tûnik a Ferrari címvédés.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"