182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #106460 Egy picit elmesz a tenyek mellett, hogy Neked megfelelo legyen a dolgok alakulasa, de Kimi mar a McLaren-es evek alatt kuzdott azert, hogy rallyzhasson.
A Ferrari ezt mar megengedte, amig az marketing celbol nekik is hozott (S2000-es FIAT).
Mikor a Ferraritol mennie kellett, ez volt az elso a feltetelei kozott, masodik a penz.
Semelyik csapat nem engedte volna rallyzni es nem volt az a penz, ami ezt ellensulyozza.
Ha picit beleasod magad a WRC-be, akkor feltunhet, hogy hiaba van valakinek neve - egy-ket szerencses kiveteltol eltekintve - sajat magara van utalva: penzt kell szereznie, szponzoroknal hajlongani meg egy Solbergnek is. Kimi pedig egyelore nem tett le semmit az asztalra. A Citroen adott neki technikat, penze van, ha iden villant es par dobogo melle konstans 6-ban lesz, a 10-bol befejez 8 futamot, akkor jovore elorebb lephet. Ha nem akkor igy jart. Sajnalni nem fogom, mert a meglevo penzebol elete vegeig elszorakozhat. -
Kimivel az a baj, hogy csak a pénz érdekli, ezért jutott oda ahova. Ha vissza akar kerülni az F1-be akkor le kell vennie egy nullát a fizetés igényéből, de még valószínűleg úgy sem szerződtetné egy csapat sem. Ez van. Hosszabb távon így is jobban járt volna ha leszerződött volna negyed annyiért a mercihez 2010-re, mint most hogy tavaly még kapta az 50 milliót idén meg ő rak bele a csapatba 5-öt. Naívak voltak amikor azt hitték hogy Raikkonen van akkora név hogy egy kihagyott év után visszakerülhessen. -
öregember #106458 jól elkapta szerencsétlen :S
"Törése van a könyökében, a vállában és a korábban törött bal felkarjában, de ezekhez még nem is nyúltunk, mert először a súlyosabb sérüléseivel kellett foglalkoznunk - mondta Francesco Lanza ortopédorvos. - Több helyen eltört a jobb szárkapocs- és sípcsontja, a térdénél ínszalagszakadása van. Lábát egyelőre csak kívülről rögzítettük, mert nem mertünk újabb műtétet kockáztatni a lehetséges légzési komplikációk miatt." -
IXEMGabeo #106457 jogos, valóban egy szint alá nehezebben adja az ember,
"Szintén gyakori hiba, hogy azért vállalsz el olcsón egy munkát, hogy majd a következőkön nagyobbat akasztasz. Mert azt gondolod, hogy nehéz bejutni, de ha már bent vagy majd többet fogsz kérni a többi munkáért. Nem fog bejönni. Gondolod, hogy az ügyfél hülye és nem tudja, hogy egy fele akkora munkáért hirtelen kétszer annyit kellene fizetnie? Nem fog."
gondolod, hogy ez volt Button esetében is? következő évben nagyobbat remélt? elméletileg mikor Brawn eszmélt simán megkaphatta volna a nagyobbat:)
-
G_ArchAngel #106456 Olvasd el ezt - en fotos melo miatt kaptam, de kis atfedesekkel minden munkara alkalmazhato. Talan igy jobban megerted mire gondolok. -
IXEMGabeo #106455 nem jó a példa Alonso kétszeres világbajnok tele támogatókkal, Button pedig friss világbajnok volt, Button, ha előre tudja, hogy a Merci GP magas fizetést ajánl neki akkor se biztos, hogy ott marad pont azért, mert tudta előre, hogy nem lesz versenyképes a 2010-es szezonja, ha marad így szépen elmegy egy üres helyre, ahol szinte majdnem minden évben versenyképes lehet köt egy elfogadható szerződést és csá. Evvel ő bebiztosította magát és még nyugodtan nyilatkozhat ilyet, hogy kihívás neki Lewissal versenyezni, nincs mit veszítenie világbajnok...
példáról annyit, nem reklamálnék, ha a meglévő magas fizetésem mellett látom, hogy másoknak magasabb ilyen-olyan okból. Konkrétan leszarnám és örülnék annak, ami van... -
G_ArchAngel #106454 Senkinek nem jo erzes tudni, hogy azonos kepessegukent, a meglevo eredmenyekkel alulfizetett masokhoz kepest.
Attol, hogy vkinek van penze ez nem charity.
Ha Te pl. orvos lennel es azonos munkaert masoknak a duplajat fizeti az intezmenyed, mert Te anno gyakornokkent a jobb pozicio erdekeben tettel engedmenyeket, akkor mit varnal el miutan bizonyitottal es teljeskoru, felelosegteljes poziciot kaptal? Tovabbra is a gyakornoki beredet?
Nem hinnem... -
IXEMGabeo #106453 Button tudhatta valószínűleg, hogy fogy a pénz és nyilván nem szeretett volna egy versenyképtelen autóval furikázni...maximum még ezt tudom elképzelni viszont nincs mire neki hisztizni és pénzéheskedni mivel megvan mindene. Ez túlzás, hogy hisztizett volna -
G_ArchAngel #106452 De azert lattad, hogy tavaly eleg sokaig az elen volt a McLaren Mercedes-szel, nem is igazan szakadtak el egymassal Hamiltontol, talan csak a Vettel altal okozott KO-ra foghato a pontkulonbseg, amivel vegeztek az ev vegen.
Raadasul a 2. legjobb csapatkent, mig a Mercedes GP - Brawn-nal, MS-sel, Rosberg-gel csak kozepmezonyben autozott.
Button nem hulye, ezert nyeri esszel a versenyeket, nem erobol:) -
Force India első számú pilótája... nem fog ő onnan elmenni. Rönó a tartalék pilótákból fog választani, vagy Heifeld, Hülkemberg páros. Jó megoldás nincs sajnos, mert egyikük sem tudná pótolni Kubicát aki tavaly elég szépen összeolvadt ezzel az autóval és biztos hogy rá lett szabva az új modell is. -
IXEMGabeo #106450 Alonso és Kimi az, aki csöppet pénzéhes:) mondjuk világbajnokok, de én Kimi fizetését tartottam indokolatlanul magasnak még Alonsoé úgyahogy elment -
IXEMGabeo #106449 Pedig az egy elég magas ajánlat volt, akár vissza is igazolhatott volna és Jensonnak nem lett volna kötelessége elfogadni a Mclaren ajánlatát. tele van lével elhiszem neki, hogy kihívást keresett...Most többet kereshetne a Mercinél... -
Sutilt szivesen látnám a Lotus Reanultban! De nincs ő már más csapathoz leszerződve? -
G_ArchAngel #106447 De kesobb Brawn mar adta volna meg, ekkor kezdett - nyar vegen, osz elejen - targyalni a McLaren-nel, es a hatterben megkotottek (Whitmarsh-sal, aki valojaban nem is gondolkodott sokat) az eloszerzodest mire Brawn feleszmelt.
Ennyi. Brawn kesobb tette meg az ajanlatot, a korabbi ajanlata vallalhatatlan volt Jensonnak.
Brawn es az exHonda elgyurcsanyozta, ezen nincs mit szepiteni, pedig Jenson igazan kitarto volt, mig nagy volt a kaki a cegnel. -
IXEMGabeo #106446 miről beszélsz? Buttonnak jobb ajánlata lett volna a Merci GP-nél, mint, amit a Mclaren kínált neki...kevesebb pénzért ment oda mert kihívást akart. Mellesleg amikor gáz volt megszűnt a Honda akkor vállalták Rubenssel együtt a csökkentett fizetést kb 1 évig. -
G_ArchAngel #106445 Button is kiverte a hisztit, Alonso is - van egy szint, ami egy VB-nek vallalhatatlan. Ez minden sportra igaz, leginkabb a labdarugasra. Inkabb mennek gyengebb csapatba tobb penzert, mint kevesebbert nagyobb nevhez.
Raadasul Kimi eseteben egy altalanos iskolas is ki tudta matekozni, hogy a Citroen + Red Bull + Ferraritol kapott plusz penz igerete amennyiben nem igazol mashoz = az az osszeg, amit a Renaultnak minimum igernie kellett volna.
Annak a Renaultnak, ami ekkor meg nagyreszt allami befolyas alatt allt (a Renault konszernt a francia allam felugyeli es tamogatja evtizedek ota, mig a PSA onallo vallalat). Azota mar tudjuk, hogy - nem kell szepiteni - a Virgin sorsara jutottak es az F1-es divizio mar eros orosz befolyasra hoz donteseket. -
Két telefon... Nagyon oda akart szerződni, csak amikor a pénz került a szóba rönyóék arcon röhögték. Aztán ezt nvilággá is kürtölték. Ez volt a baja. -
G_ArchAngel #106443 Nem az volt, hogy azert fikazta, mert ket telefon utan a Renault mar Kimi erkezeset tenykent talalva zsarolta Petrovot? -
Erre én is gondoltam. Érdekes gondolat, miután kijelentette, hogy nem megy a Renaulthoz. (Végül is nem menne, mert a Lotushoz menne. :D) -
Briatore: Kubica már viccel, fél év, és visszatér -
majd szólnak Vilinek van egy szabad hely hozzad Pocokot is :p -
IXEMGabeo #106439 jó az új logód...
én úgy mindent összevetve a Heidfeld-Hülkenberg páros közül választanék. Kimi, ha vissza is térne túl drága lenne, ráadásul azt is bele kell venni, hogy kihagyott 1 évet:) -
Azért nem hülyék ők sem. Egy bajnok esélyes autóba olyat kell ültetni aki kihozza belőle a maximumot, nem olyat aki a q2-be se jut be vele. Ezt szerencsére ők is tudják, és keresik a legmegfelelőbb embert. -
ő a WSR-ben nyomta 3,5-ben és nem is rosszul.. -
benne van a senna vér -
Igen, Senna sokkal versenyképesebb lenne ám. -
Ja azok után hogy lefikázta a Rönyót miután nem őt választották, érdekes lenne ha ő lenne a befutó, meg szerintem a csapat versenyképes pilótát akar, szal esélytelen. -
IXEMGabeo #106433 apró cikk, brit értesülések szerint Raikkonen lehet a pótember -
A vasárnap ralibalesetet szenvedő Robert Kubica tegnapi műtéte sikeres volt, mivel azonban az orvosok akkor csak az életét és a jobb kezét igyekeztek megmenteni, további sérülései miatt újabb operáció vár rá. -
én sose szidtam volna senki anyját fordított helyzetbe se.
De neked sikerült kihozni ezt belőlem. -
itt az előzmény
hogy lássa mindenki, nemcsak én vagyok a hülye beteg. -
te kezdted úgyhogy jobb lesz ha nagyonhamar csendbemaradsz.
megérdemelted. -
Coulthard Kubica visszatérésének esélyeiről -
áá még 1 hónap :D -
Hát választék az van. Remélem jól döntenek. Annak külön örülök, hogy nem kis Sennát választották. Két fizetőssel nem sokra mennének. -
IXEMGabeo #106425 tudom, csak, ha megfordulna a fejében arra mondom mostantól lehetetne róla:) -
IXEMGabeo #106424 igen én Heidfeldet szeretném, tapasztalt és jó pilóta... Petrov meg a feltörekvő, tanuló úgymond ez optimális lenne. Viszont én a fiatal Hülkenbergnek is örülnék -
A bukása óta nem is nagyon ült motoron. Ott is lehetett volna nagyobb baj, de megúszta és belátta hogy nem neki való, helyesen. -
IXEMGabeo #106422 Aleshin asszem -
IXEMGabeo #106421 asszem Schumi is letehet a motorozásról