FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ale Alonso! poppe fan club™
Azért az, hogy Suzuka unalmas legyen, na ahhoz már nagyon ügyesnek kellett lenni szabályalkotáskor, de sajna így történt.
Mondjuk, ez az egész év egy kalap kaki. Talán, ha nem lehetett volna dupla diffúzort használni és ezzel értelmet nyertek volna a béna szárnyak, na akkor esetleg lett volna valami ebbõl a szezonból, de ennél unalmasabb trutyi évek óta nem volt.
A medve nem játék.
mellesleg ez a megoldás sokkal jobban tetszik, mint a kamionos körbehurcolás...
Masik forumon linkelte valaki. Jo kis jelenet! 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
😉)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Futamról ne is beszéljünk....SC után se csinál senki semmit... De én amatõr vagyok ugye, és nem értek ehhez a szarhoz lószart se és nem jó amit pofázok ugyebár hogy hogyan lehetne jobbá tenni neeeem....Faszom kivan...áhhh
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Elmebeteg Börni érmes agymenésében meg már nyert volna..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
simán ottmaradt egyedül pezsgõt locsolgatni
Button bemákolta az 1 pontot amikor a 10-ik helyen autózva ketten megforogtak elõtt
kár,hogy év elején annyi elõnyre tett szert :/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
T.T.
T.T.
T.T.
Makker Button....õ se azért lesz bajnok mert annyira tud...ez az igazság. Akárki akármennyire Brawn fan...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."