Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #103628 haha evvel nem értek egyet
Ausztrália: halál izgalmas, akciódús futam 3x néztem meg újra, számomra az egyik fav futam volt, nem csalódtam
Malajzia: szenzációs időmérő, Mclaren, Ferrari balfaszkodás, Webber rafináció a végén, futamon előzgetések voltak pont azért, mert beragadtak hátul a "nagymenők"
Kína: tán a legtöbb előzéssel tarkított futam volt, SC-al tele, nagy eső volt minden...
Monaco: szokásos, marha ritka, ha vannak izgalmak, SC + már az utolsó kör miatt (Schumi manővere miatt is érdemes volt megnézni)
Montreal: szenzációs verseny volt, talán a legjobb szárazpályás verseny díja idén ez...nem csalódtam benne, ha nem láttad magadra vess. gumikopás idén itt mindennél nagyobb volt...
Istanbul: előzgetések, Red Bull kiütötte egymást, Mclaren csata, nekem tetszett az a futam is...
Valencia: remek futam volt, ahhoz képest, hogy a 2008-as és a 2009-es futam mennyire eseménytelen volt, SC- baleset, előzések, büntetések minden volt itt is
Hungaroring: boxutcai baleset, kavarodások, SC, Vettel butaság, Webber gyorsaság, Schumi-Barrichello incidens, Hungaroringnál nem megszokott előzgetések.
Spa: szokásos, egyszer esik, egyszer nem...balesetek, meggondolatlanságok voltak, és élvezetes futam e mellett. Mondjuk azt aláírom nem ez volt a legjobb Belga nagydíj
Monza: meglepően élvezets futam volt, Button-Alonso csata, előzgetések az élmezőnyben is, Hülkenberg, Webber vagy Vettel...
Japán: itt elsősorban Kobayashi miatt volt érdemes megnézni a futamot, de itt is voltak nem várt balesetek, előzések, taktikai küzdelmek...
Szingapúr: nagyon jó futam volt, ahhoz képes, hogy utca pálya, szintén sok előzés volt, Alonso-Vettel csata, baleset is volt, SC nem lehetett panasz a versenyre
Korea: tipikus esős futam volt, voltak, akik hibáztak, voltak akik nem, mondjuk nem volt kellemes annyi időn ár várakozni és látni a körözgetést a SC mögött, de ezután a futam sztem élvezetes lett...
Úgy gondolom ezek a versenyek, amiket leírtam kifejezetten élvezhetőek voltak...