Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mi lenne ha a magyar "ujsagirok" vegre megtanulnanak rendesen idegen nyelveken.
Eredeti szoveg:
"He just came to apologise in a way that the team didn't tell him [I was there], but I was on a fast lap and you know you have mirrors and you have everything and you cannot count on everything from the team. I am a little bit sad about the situation because it is only luck that I passed on to Q3 because he really slowed me down."
Ferdites 1:
Ő viszont olyan módon jött hozzám elnézést kérni, ami számomra elfogadhatatlan. Azt mondta, hogy a csapat nem szólt a fülére, hogy jövök mögötte. De ez engem nem értem, miért kellene, hogy vigasztaljon, mivel gyorskörön voltam, és különös, hogy valaki ennyi év után is mindent a csapatától vár el, és ennyi év után se tudja, hogy van visszapillantó-tükör is az autókon. Kicsit szomorú vagyok a történtek miatt, mert tényleg komolyan feltartott a gyorskörömön, és így tényleg csak a szerencsének köszönhetem, hogy végül így is bejutottam a Q3-ba"
Ferdites 2:
„Úgy jött oda bocsánatot kérni, hogy a csapat nem kérte tőle, azonban gyors körön voltam, és tudjuk, hogy vannak tükrök, minden adott, nem lehet mindenben a csapatra támaszkodni. Egy kissé szomorú vagyok a helyzet miatt, mivel csak a szerencsén múlott, hogy bekerültem a Q3-ba, mivel igazán lelassított.”