• Ulvar
    Még egyszer megpróbálom elmagyarázni. Ő tehet róla hogy oda betették őket a darálóba? Mi a szart csináljon hát nincs az a reakció idő meg hely meg semmi. Nincs neked se gondolkodásra időd! Be vagy fosva hogy mi a szart kéne csinálni hogy ne okozz gondot. Innen kurva könnyű beszélni de amikor ott ülsz bent és ez a szitu nem tudom te mit csinálnál. Biztos behúznád a satut 21 másik ember előtt és várnád ki pukkan beléd ugye? Ha jól tudom ha már nincs más pozíció harc van és ha egy Virgint megelőz egy Hispánia az elég gáz nem? Pláne ott ahol előzni a nagyok se tudnak lásd Glock esete. Olyan egyszerűen beszéltek mintha olyan lenne mint a biciklizés föld úton. Ha jól láttam Di Grassi az egyenesig elakart jutni hogy ott biztonságosan elengedje az embereket és ne okozzon senkinek galibát mert az széles és jól belátható. Attól hogy kék zászlót lengetnek az nem azt jelenti hogy azonnal tüstént fékezz be menj ki a bukótérbe mert leakarnak körözni, hanem hogy vigyázz gyorsabb pilóta engedd el és ezt lehetőleg a legbiztonságosabban és leggyorsabb módon.