Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hát te meg nézz inkább WSR-t GP2t IndyCart akkor mert ott teljesen egyen autók vannak és csak a pilótán múlik....
Kérlek szépen TÖBB ÉVTIZEDE ILYEN A FORMA 1 !!!!!!!!!! Nem tom mióta nézheted ezt a sportot de nem lehet több 2-3 évnél...
Még amikor Minardi volt, Arrows akkor is ezt mondtad volna? Hogy azok sem ebbe a kategórákba valók? Vagy 2004 Minardi Zsoltika? Ő se??? Vagy csak azt tudod FRÖCSÖGNI amit kitalált a Czollner meg a Palik duó még év elején? Nem néznél inkább a dolgok háta mögé? nem ???
Másik hogy mondatod értelmezni nem tudsz! Még egyszer mondom a kis csapatok tehetnek róla hogy ilyen buzi a szabály hogy nem engedik el őket a nagyok közül hanem ott hagyják őket? És egy utcai pályán nem fog neked kimenni a bukótérbe és satuzni csak a te kedvedért de még egy sima épített pályán se! Mert ez nem versenyzői magatartás!!! És nem láttam volna hogy fröcsögött volna a Red Bull... És a balesetet a Virgin okozta???? Ők okozták? Nem bakker hanem 2 aggresszív pilóta hülye hibája.
Ja még valami. Nem tudom emlékszel-e hogy a futam első felében ki volt az aki feltartotta a mezőnyt a Virginnel...És akkor takarítsuk el őket? Ne legyenek kis csapatok? Ha ezt kívánod tényleg nézzél egyen autós formula versenyeket ott nem kell ilyenért károgni.