Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De ember csak gondold végig mit csinálsz, írom hogy Kubica-t szerették volna az olaszok, erre írod hogy olyan nem volt a tifosik mindig Kimi-t akarták, erre linkelek egy szavazást ahol 30valahányezren leszavaztak, és ott Alonso-Kubica-Massa-Kimi a sorrend egetverő különbséggel egyébként.
Erre azt mondod hogy az olasz média manipulálva van a Ferrari által, kilóra megvesz újságírókat, és nyomást gyakorol a szavazatok meghamisításra.
Mondod mindezeket egy link, vagy bármiféle tény közlése nélkül.
..és engem szoktál vádolni elfogultsággal...
Én elhiszem hogy te ezt elhiszed, csak nem tudom magadat hogy győzted meg ha egy kibeba tény nincs az egész mögött, és semmit nem tudsz mutatni amin legalább elgondolkozhatnék...semmit csak ez a sok én mondom ha nem akarod nem hiszed, de egyébként mások is mondták...
Leveszed hogy ez mennyire semmi? Ennyi erővel én is mondhatnám hogy teszem azt Bruno Senna valójában Szigeti Etelka néven született Furkótelepen (létező hely) többen mondták és én is hiszem ha te meg nem hiszed el te vagy a hülye...