Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én ezt egész egyszerűen nem hiszem el :)
Miért tettek volna ilyet, és ha igen....akkor a petíciót miért csak 13 ezer +párszázan írták alá?
...és hogy manipulálta volna a Ferrari egy országos sportoldal szavazását?!
..rávették hogy töröljenek, vagy megadták milyen eredménynek kellene kijönnie, és más esetben miért nem manipulálták?..tudod mekkora botrány lenne abból amit te igaznak akarsz beállítani.
..egyszerűen komolytalan, és jól alátámasztod hogy miért van értelme még is leállni ilyen hülyeségekről is vitázni, amiért én leveleket írtam a MotoGp közvetítőinek hajdanán...képtelen hülyeségek ne menjenek már szélnek.
Gondolod tolmácsolom a feltételezéseidet az említett arcnak..kíváncsi lennék hogy milyen érveket tudnál felhozni, ha egyáltalán hajlandó válaszolni..
Ezért tud felmerülni a 'Kimifürdetés'..mint izé, mert ilyen képtelenséget is hajlandó vagy állítani (bizonyítani persze nem), csak hogy valamit elérjél...és képtelen vagy elfogadni a linkeket, a logikát..bármit ami ellenkezik az elképzeléseddel, és inkább azt állítod hogy Kimiútáló vagyok (mondjuk én), csak mert egyáltalán nem veszem ezeket a dolgokat készpénznek.
Legközelebb meg ha a Ferrari fórumán törléseket látsz, reagálj az oldal felé....azt sem gondolom hogy balhé nélkül megúsznák, ha ez valóban így lett volna.