• b-type
    Nem, és nem is akartam reálisnak beállítani, de csapattársak a Red Bull támogatott 'ifi' csapatnál...az összehasonlítás adott volt.
    Ogier azért lett újonc, mert én a rally-ban jóval tovább tartom a tanulóidőt, nincsenek begyakorolt-tudott pályák, nincs sok minden ami a pályaautózásban van.
    Ez az én hibám, ez nem alapigazság csak nem gondoltam hogy ennyire ez lesz a lényeg, aztán meg oda jutunk hogy teszem azt Szabó Gergő egyedik (direkt) WRC szezonját húzza idén csak mert hála az égnek ki tudta juttatni az N-s Mitsu'-ját a norvég helyszínre.
    Szerencsés hazai rallisaink valójában sokadik szezont megjárt WRC menők..
    ..és itt kicsit eldőlt a dolog...pláne ha a sületlenséget még oktatólag erőltetik, mert arra van ész.
    Ne vedd magadra, mert akkor úgy mondanám, ezt csak általánosságban értem.

Szal vágom mire vagy érzékeny, és nem is mondom hogy az összehasonlítás Kimi-vel jó vagy reális...egyszerűen adott.
    Kimi tudta ezt amikor belevágott, tudta hogy jó autója lesz, és szvsz tudta azt is hogy Ogier ki...senki nem várja tőle hogy megverje, vagy dobogón álljon...igazából nekem nincs is nagy bajom az eddigi szezonjával. De el tudom képzelni hogy a Red Bull-nál nem erre akarnak költeni, mert sok pénz ez a technika.
    Lehet hogy ha kisebb kategóriában kezd akkor olcsóbb, és a szponzor is elnézőbb, de ez az egyik legjobb autó.
    Nem akarom bántani, csak kimondom amit gondolok, és az tény hogy nem mint Kimi rajongó gondolkodom.