182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
HUmanHunter #102942 tömegverekedésre hamarább meglenne innen a jelentkezőszám mint sörözésre :D -
Gabor_(HSF) #102941 Én benne vagyok!
szervezzétek meg..
Az RVS topicban is volt hasonló szitu,(7 évvel ezelőtt)nagy anyázások stb.aztán sörözés hatalmas LAN party-k nálam és évekig jókat játszottunk..
Ebben a topicban is vannak jó néhányan akik még emlékeznek rá -
madmanic #102940 Összeszedték Korea leghosszabb combjait
Feszültségoldás... -
madmanic #102939 lehet, hogy némelyiknek az apjánek kellene kiadnunk magunkat, hogy kapjanak sört... -
madmanic #102938 egy két ember arcára én is kíváncsi lennék 
-
Azon röhögök, hogy ez az a hely, ahol mindenki utál mindenkit :D
Mikor lesz közös sörözés? :D:D -
Gabor_(HSF) #102936 Még akár ezt is,vagy akármit,csak ne a te bőrödben teljenek a hétköznapjaim -
G_ArchAngel #102935 Te aztan tudod, te faluvegi mutatvanyos:)))
Menjel, akaszd vissza a dodzsemek aramszedoit, vedd fel a "Magyar F1 Szagertok Szovetsege" polodat es brummogj almodozas kozben:))) -
Gabor_(HSF) #102934 Igen..az emberiség kb-80% ilyen,bepánikol ha baj van..De ők nem is vezetnek semmilyen verseny technikát..
Akik viszont nem ilyenek,azok ilyen helyzetekben a kiutakat keresik,vagy a megoldásokat és végig tiszta fejjel gondolkodnak..
Ettől még a példád jó és igaz is,csak éppen nem ezekre az emberekre vonatkozik -
madmanic #102933 reméltem, hogy valakinél hamarabb gurul el a pöttyös mint nálam...
akinek már volt balesete, vagy tört össze autót ( nekem 3x "volt szerencsém" ) az pontosan tudja, az ütközést követő pillanatokban annyira nem vagy képben -adrenalin, sokk, ijedtség stb. miatt- hogy azt sem tudod merre van arccal előre, nem hogy pontokat számolgatsz meg kit lökjek ki a törött szinte kormányozhatatlan autóval..
azzal kezded, hogy -a fenti dolgok miatt nem biztos, hogy érzel fájdalmat-, keresed a vért, nézed a végtagjaid, hogy minden a helyén van-e és keresed a kiutat a kocsiból..
tehát az én véleményem, hogy ez az egész egy faszság, még ha Berger állítja is..
És nincs, tehát NINCS olyan ember ( sem született sem képzett ) aki ilyen ütközés közben már azon agyalna, hogy szándékosan kit törhet még össze kockáztatva az életét..
de mondom ez az én véleményem és még "csak" 3 nagyobb balesetem volt.. -
Gabor_(HSF) #102932 Ki más tudhatná,ha nem pont te!( Az Angliában nevelkedett nagy fasza csáko,királyságos mindent megért világverő kis pubi)
Az a te "nagy ütközésed" még akkora erőhatással se volt,mint Monzában a célegyenes végi féktáv..
Tökéletesen tisztában volt mindennel..
Soha nem az volt a kérdés szándékosan ütközni akart-e,hanem hogy mit csinált,ill. mit nem csinált -
EZ AZ! Megmondtad neki! Most biztos beszart úgyhogy most már tényleg nem látjuk többé! :)) -
G_ArchAngel #102930 3 napja olvasom ezeket a baromsagokat, adna isten, hogy talalkozzak Bergerrel, mert gond nelkul a pofajaba uvoltenem a kovetkezo kerdest:
"Hogyan, Te ven idiota barom, hogy tud valaki egy eros fizikai hatasokkal jaro utkozes utan meg azzal foglalkozni, hogy kiusson valakit, mikozben sok nagy balesetet tulelt es latott, tudataban van annak, hogy nem lehet kiszamitani ket auto utkozesenek kovetkezmenyeit???"
Ez a ven labanc azt hiszi, hogy az egyik legbeszaribb, mindenfele biztonsagi intezkedesek mellett kampanyolo pilota, nem torodve sajat testi epsegevel szandekosan utkozik?
A balesete utan ketseges volt az F1-es idenykezdese, most meg eleg jo eselye van VB-t nyerni es ezt feladna?
Herr Berger, huzz el Te is az F1 kornyekerol, soha nem volt egy emlekezetes pillanatod sem, akkor ne most csinaljal majmot magadbol. -
IXEMGabeo #102929 ja matematikailag, etikailag és fizikailag is képtelenség:D:D -
Azt a kanyart padlón veszik, beláthatalan és még esőben is nagy a sebesség, ki az az idióta aki azt feltételezi hogy a testi épségét kockáztatva bevállal valaki egy frontális ütközést? mert az ok hogy a volt a múltban hogy kilökték a egymást direkt, de ez az ért egészen más... mi van ha mondjuk az orrkúpnál kapta volna el Rosberg ahol pl Webber lábai vannak? és megsérül... gondolkozzunk már.... -
IXEMGabeo #102927 Alonso már régen kikerülte, falnak csapódási idő előtt kikerülte Webbert amit tuti látott az ausztrál...ha igaz is lenne, maximum Hamiltonra utazott, mert talán azt hitte ő van mögötte, de ez a feltételezés akkor helytálló, ha nem hangzott el olyan rádióbeszélgetés melyben közöltek volna olyasmit, hogy Rosberg megelőzte Hamiltont...csak az is értelmetlen, hogy Hamiltonra utazzon amikor jóval mögötte van/volt a táblázaton tőle:D:D:D
Alonso látó távolságon volt már, ráadásul Webber sztem fejben tudta, hogy Alonso mennyire volt mögötte, tehát gyorsan lejátszodhatott benne, hogy már Alonso addigra rég elment...kb 3 másodperc volt a megcsúszás az ütközéssel együtt, nos Alonso maximum másfél másodpercre volt Webbtől... -
Gabor_(HSF) #102926 Isten ments újra kezdeni ezt a vitát,hiszen mindenkinek van véleménye róla és sztem már senki nem is akarja se tudja meggyőzni a másikat..
Egy dolog vitathatatlan tény (versenyzői szemmel),hogy semmit nemtett annak érdekében,hogy elkerülje a pályára való visszagurulást,se fék se elkormányozás..
Az is tény,hogy nem sérült a bal első felfüggesztés ez a képeken már tisztán látható..
Nos és az is biztos,egész más lett volna a "leány" fekvése,ha éppen Alonsot találja el,mert ebben az esetben a Ferka már 2 napja a telemetria előtt toporzékolna..
Ez még úgy kikivánkozott belőlem -
Berger: Webber szándékosan ütközött kicsúszása után
úgy látszik nem csak kettőnkben merült fel a dolog (: -
WNW #102924 Azt nem tudom ki nevezte igy, de tenyleg marhara be tud oltozni divatficsurnak...
-
Azt tudtatok, hogy Rosberget Britney-nek becezik? Allitolag Webber nevezte igy eloszor.
-
WNW #102922 Ezekbe az verbalis amokfutasokba az a jo, hogy csak megfelelo rosszindulat kell hozza.. Ha befekez, ami erdekes lett volna egy 2 ellentetes oldali kereken gurulo kocsin, ki tudja merre indul el.. Masfelol, tehat ha befekez, es ott ragad a palya kozepen, ezzel SC, vagy eppenseggel ugyan igy eltalalhatta volna Rosberg, vagy Hami, akkor meg megintcsak azt mondanak, azert fekezett, hogy valaki belemenjen, vagy ott ragadva, leintsek a futamot... Amugy, ha nem vak, amit nem hiszek, azt lathatta, hogy Alonso elmegy mellete mar.. Szembol nezte.. Szoval csak Rosbergre utazhatott.. Biztos nem tetszenek neki Rosberg vitorlanyaku pubi ingjei...Csak ez lehetett...
-
IXEMGabeo #102921
-
Rosszul ertelmeztem, ugy olvastam, hogy Webber fonoke volt. 
-
IXEMGabeo #102919 Ezt Berger csak feltételezni tudja, ami igen rosszindulatú...azért mondtam, hogy Vettel csapatfőnöke volt, mert nyílván őt akarja látni győztesnek, és evvel akarja idegesíteni az ausztrált, akit remélem hidegen hagy az efféle rágalom... -
Akkor jol ismeri. -
Former grand prix winner Berger told Austrian Servus TV: "He could have hit the brakes and stopped the car at the wall. He took out Rosberg, but it was the wrong one. I think in his mind he would have preferred Alonso or Hamilton."
Asked to clarify whether he thinks Webber's move was deliberate, Berger - a former co-owner of the second Red Bull team Toro Rosso - added: "Yes, I think that's very clear. He goes off and he knows it's over. In this moment you're frustrated and a thousand thoughts go through your head. It's very obvious, you can see his wheels are not locked up. Perhaps he had a brake problem, but I don't think so." -
IXEMGabeo #102916 Berger Vettel csapatfőnöke volt. -
Berger velemenye, hogy elkeozelheto Webber direkt csuszott vissza a palyara de valoszinuleg inkabb Alonsot vagy Hamiltont szerette volna eltalalni. -
IXEMGabeo #102914 az fasza...ja az öklendezés alapján, hangja alapján gondoltam rá h beteg...
pedig nagy futama lehetett volna, pont Vettel ütötte ki SC mögül:D -
-
Ételmérgezés azt hiszem és ezért hányt a bukóba bele... -
IXEMGabeo #102911 mit mondott vki lefordítaná? vagy betegen versenyzett? -
-
értettük mind:) -
IXEMGabeo #102908 nem a cikkre reagáltam csak mondtam előre a dolgokat...értettem amúgy nem kell a leugatás köszönöm -
te meg tanulj meg olvasni és értelmezni!
jellemző mai kor betegsége a fiataloknál 1995 a NAT bevezetése óta.
"A "Cochrane-listán" David Coulthard és Jean Alesi neve mellett még több név is szerepel - kizárólag már az F1-től visszavonult versenyzők nevei, hiszen a jelenlegiek szerződése megtiltja a más szériában való részvételt.
"Addig nem szerezhetem meg Schumacher-t, amíg vissza nem vonul... de ne aggódjanak, miután ez megtörténik, meg fogom" - fogadkozott Cochrane vasárnap." -
V8+Indycar/CART/Champcar érában ez a szám 300.000 volt..surfersben az ow-t jobban szeretik nem véletlen, hogy volt idő pár éve hogy eccleston kivetette a hálóját ide Mellbourne helyett.. -
IXEMGabeo #102905 az nem rossz, tudják a módját, hogy csalják ki a nézőket:)
áá Barrichello és Schumi sztem a halálukig versenyezni fognak xD -
Egyszer csak visszafog vonulni, és akkor fog majd a V8-as sorozat rá vadászni.
Egyébként az elmúlt versenyen hétvégére 170.000 jegyet adtak el, szóval elég népszerű ez a sorozat, a nemzetközi versenyzőkkel :) -
IXEMGabeo #102903 Schumi nem fog visszavonulni és nem megy a V8-ba, szerződése van és most az elmúlt 2 futamon egész jó teljesítménye volt javuló tendencia, sőt már a jövő évre készülgetnek a csapattal és Rosberggel együtt...remélem jövőre alázni fognak:P