Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem kell ez a műanyag okoskodás a 3. évről, mert úgy hülyeség ahogy van, lehet itt mellébeszélni de egy futam az nem egyenlő egy évvel.
Ogier-nek 1 szezonja volt Kim előtt a WRC-ben ezért újonc.
Aúgy sem kell Kimi-t mosdatni, mert voltak szakaszok ahol rendben ment, ha sokadik alkalommal összetöri a piszok drága technikát, és mellé 21 pont vs. 158 pontra veri a csapattárs, akkor létezik ennél sokkal jobb befektetés is..
Vale' Rossi is elindult már rally versenyeken, és ezt a 21 pontot, ezzel az autóval motorosként hozná, nem F1-s bajnokként..
Említetted a szimpátiámat..:DD
..hát nincs sok az biztos, én nem tartozom azok közé akik helyeslően bólogatnak arra, hogy Kimi leszrja a PR rendezvényeket, mert sztem senki sem szereti, ..és nem tudok sajnálkozva sóhajtozni ha Alonso a saját személyes szponzorának támogatásával kitúrja Kimi-t.
Mert a dolgoknak következményük van...lehet a 20millás fizetésemmel szájat húzni a szponzori felkérésekre, aztán elkullogni.
Lehet hogy ez sok rajongónak nagyon tökös, meg aranyos...de ezek a rajongók sehol nem voltak amikor a Ferrari döntött hogy Alonso vagy Kimi....13ezer ember által aláírt petíció..pff
...és most ebbe a lesajnált, üzleties világba akarna visszakapaszkodni.
bizony ez nem szimpatikus, sőt nekem visszatetsző.
Szal én nem fogok beállni mosdatni, ennél azért több gerincre számítottam...meg egyébként nagyobb eltökéltségre is, mert lehet ő bajnok a WRC-ben, csak akkor kepesszen érte, látszódjon hogy fontos.
De ez nem szokott, lehúzott x évet a McLaren-nél, aztán a Ferrari-nál, majd beleül a WRC egyik legjobb autójába...minden arról szól hogy most aztán tök jól érzi magát és itt mennyivel családiasabb, és jobb.
Aztán ennyi volt a nagy rajongás a rally iránt??!
szal maradjunk annyiban hogy nem kedvelem, és egyre inkább nem kedvelem, pláne nem ájulok el tőle.
De utálni nem utálom, és nem befolyásolna ha dicsérni kellene a teljesítményéért.
Viszont nem is vagyok rajongója...ezért nem fogalmazok habosbabosan.