• b-type
    Most komolyan mit is akarsz...mert messze letojom, hogy szerinted hogy kellene fogalmazni.
    Azt írtam amit gondolok, és bele lehet kötni a részletekbe a Kimiféltés miatt, de az a mondanivaló egy lfsznyi része, azt írtam hgoy a jelenlegi zsongásnak egy oka lehet, ha a Red Bull ki akarja tenni Kimi-t, mert ha minden rendben lenne akkor miért akarna visszapróbálkozni az F1-be????!
    Szereti a rally-t és az egyik legjobb autóban ül, semmi nem utal arra hogy nem tenné ezt jövőre is, ha felmerül hogy nem teszi, annak egy kézenfekvő oka lehet, ha a Red Bull ki akarja tenni.
    ...és ha a RB kiteszi a támogatásából, akkor igen valószínű, hogy nem fog az RB F1-s csapatába beleülni, pláne hogy mindkét RB versenyzőnek szerződése van.
    ...Ogier-meg igen újonc...persze körbecsomagolhattam volna a mondatod habos babos csipkékkel hogy nehogy bele lehessen kötni, de az egész mondanivaló nem erre lett kihegyezve.
    Az meg hogy az RB miért akarja kitenni Kimi-t annak az az oka, hogy nem jött be...és nem engem kell meggyőzni hogy maradhasson még...lehet írni még egy petíciót, ..ezúttal a Red Bull-nak hogy ne rúgják ki.
    ..ha annyira bejött volna nekik Kimi akkor most mindenki mosolyogva lovagolna a naplementébe a jövőt illetően.