FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy simán csak elõzött???
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Fõnökérõl, Flavio Briatoréról is szólt néhány szót, Piquet azt mondta az olaszról, hogy csak veszélyesnek tûnik, különben olyan mint az ugató kutya, nem harap. Hát csak olvassa el pilótája a mai nyilatkozatát!"
Briós úgy bassza ki évvégén a fiút hogy csak úgy nyekken...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ifjabb Nelson Piquet szerint Fernando Alonso jövõre már nem lesz a Renault pilótája. Igaz, a brazilt elsõsorban az foglalkoztatja, hogy dobogóra léphessen a Magyar Nagydíjon, miután Piquet R29-ese is megkapta azon fejlesztéseket, amelyeket csapattársa már a legutóbbi futamon használhatott
Pffff.....hátezhülye....sztem ha valamilyen csoda folytán eléri a nyolcadik helyet, úgy fog vigyorogni mint egy vadalma. Arról nem is beszélve, hogy a Renault csapat kit fog "elveszíteni" az év végén...inkább õt.
Kb. így néznek ki belülrõl:

A medve nem játék.
Kegyetleeeen, ezt az unott fejet, amit levág interjú közben 😊
Természetesen két szakértõ a mûsorvezetõ, Stohl Buci és Horváth Éva<#idiota>#idiota>
július 22. 2009.
Internetböngészõn keresztül játszható Forma-1 játék, amelyben csak Önön múlik, hogy felkerül-e a dobogó legfelsõ fokára
JÁTÉK <#mf1>#mf1>
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
05-ben osztogattak ingyenjegyeket szabadedzésre. Most nem lesz véletlenül ilyen? Mert nekünk nem lenne rossz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
<#eljen>#eljen>
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Sajna kamionokat már csak a távolból láttam, bár 2 gp2-es kamion még a bejárat elõtti parkolóban várakozott (asszem az egyik ardenes volt, a másik super novás)
Bár talán holnapután és azután már lesz mit fotózni.
Itt lakom a ringtõl 1 km-re, bicajozásra a legjobb 😊
Desigo!
Én a jobboldali lány lába között látni vélem egy Red Bull árnyékát. 😊
A medve nem játék.
Ha lenne most ennyi pénz nálam, tuti megvenném, márcsak az egyszeri élményért is...
részletek
Mail: [email protected]
Tel: 06-30/872-4868
UI: Még egyszer: SÜRGÕS! Amennyiben valaki gyorsan elviszi, minimális alku is szóba jöhet!
Ede, Bibe, Lude, post Mortem nulla voluptas!

BIZTOS INFO! Én is bennfentestõl hallottam, és már olvastam más fórumon is!
06308752885
Triathlon for life