FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
ezek annak örülnek, hogy visszavette a körét...???
Vagy simán csak elõzött???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Bandee1987
valamint még 1 idézet a cikkbõl

"Fõnökérõl, Flavio Briatoréról is szólt néhány szót, Piquet azt mondta az olaszról, hogy csak veszélyesnek tûnik, különben olyan mint az ugató kutya, nem harap. Hát csak olvassa el pilótája a mai nyilatkozatát!"

Briós úgy bassza ki évvégén a fiút hogy csak úgy nyekken...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Piquet: A Renault csapat el fogja veszíteni Alonsót

Ifjabb Nelson Piquet szerint Fernando Alonso jövõre már nem lesz a Renault pilótája. Igaz, a brazilt elsõsorban az foglalkoztatja, hogy dobogóra léphessen a Magyar Nagydíjon, miután Piquet R29-ese is megkapta azon fejlesztéseket, amelyeket csapattársa már a legutóbbi futamon használhatott

Pffff.....hátezhülye....sztem ha valamilyen csoda folytán eléri a nyolcadik helyet, úgy fog vigyorogni mint egy vadalma. Arról nem is beszélve, hogy a Renault csapat kit fog "elveszíteni" az év végén...inkább õt.

Stohl úgynézki mint valami hajléktalan.
a.carkey
Ez ált. kedd-szerda szokott lenni. Régebben a Williams volt mindig mindenhol legelõször ott (hétfõ délután, kedd délelõtt környékén). Amióta van ez a kötelezõ csütörtöki baromság, ez persze eltolódhatott, de tuti nem azonnal jönnek.

Kb. így néznek ki belülrõl:

A medve nem játék.

Bandee1987
Nelsinho Piquet a Reggeli vendége volt

Kegyetleeeen, ezt az unott fejet, amit levág interjú közben 😊
Természetesen két szakértõ a mûsorvezetõ, Stohl Buci és Horváth Éva<#idiota>

RATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATARATATATATATATATATATA RATATATATATATATA

Norbi1990
Ez hülye xDDDD
RATATATATATATATATATA RATATATATATATATA<#banplz>
ra-ta-ta-ta-ta.. xD

Nohab
Néha úgy érzem, hogy a Palikkal még nem is jártunk rosszul. 0:57-tõl nézzétek!
gee23
Legyen Ön a Forma-1 bajnoka!
július 22. 2009.
Internetböngészõn keresztül játszható Forma-1 játék, amelyben csak Önön múlik, hogy felkerül-e a dobogó legfelsõ fokára
JÁTÉK <#mf1>

zsutyesz
ne fájdítsd a szívemet...<#szomoru1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

DannyL
Igazi verseny popók! 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SrAta
egyik ismerõsöm kamionozik és múlthét csütörtökön láátta a ferraris kamionokat jönni szal gondolom a többi is szerdán, csütörtökön jött

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

DannyL
Gondolom igen, így költséghatékonyabb. Más full extrás kamionokkal ment konvojban, de a többiben nem tudom mi volt. Azok vagy szerviz kamionok voltak vagy más sorozat gépeit vitték.

Bandee1987
Jah, sztem a kamionok már elõzõ héten megjöttek, gondolom egybõl áthozták õket a Nürburgringrõl, nem?

lemaradt: vagy ha nincs ingyenjegy, kb. mennyibe kerülhet csütörtük péntekre ez a jegy?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Üdv
05-ben osztogattak ingyenjegyeket szabadedzésre. Most nem lesz véletlenül ilyen? Mert nekünk nem lenne rossz.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

szigetlakó
Remélem nagy meccs lesz!

<#eljen>

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

DannyL
Én múlt hét csütörtökön láttam a McLaren motor home egy részét szállító kamiont az M3-ason. 😊

Bandee1987
mit fotózzak? Azt, hogy dagadt félmesztelen melósok hogy pakolják össze a bódét? 😊

Sajna kamionokat már csak a távolból láttam, bár 2 gp2-es kamion még a bejárat elõtti parkolóban várakozott (asszem az egyik ardenes volt, a másik super novás)

Bár talán holnapután és azután már lesz mit fotózni.

desigo
holnap fotózz is...
Bandee1987
Helyzetjelentés a Ring környékérõl: Az elsõ kempingesek már megjelentek, az árusok építkeznek, a mörcsöndájz standok (ferrari, brawn gp, stb.) épülnek 😊

Itt lakom a ringtõl 1 km-re, bicajozásra a legjobb 😊

desigo
nézzed jobban 😊
a.carkey
Jéé, bal oldalt is van egy Red Bull ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Csak nem rettentél meg a mai dugótól? 😊

Desigo!

Én a jobboldali lány lába között látni vélem egy Red Bull árnyékát. 😊

A medve nem játék.

passatgt
ez a kép nem kapcsolódik a forma 1-hez, vagy csak én nem látok rajta versenyautót?😄

Bandee1987
Nem akarom nagyon reklámozni, de egy csávó 60 rongyért ad Paddock belépõt péntekre.

Ha lenne most ennyi pénz nálam, tuti megvenném, márcsak az egyszeri élményért is...

részletek

desigo
desigo
Érkeznek szépen a holland és az angol szurkolók.
Nem kicsit szívták be ma a dugót...
Nephrit1985
Sziasztok! Sürgõsen eladó 2 db 3 napos(álló) belépõ a hétvégi Forma-1-re! Jegyirodában bõven 30 fölött van /db, a kettõ most eladó 55.000 ft-ért! Kihagyhatatlan ajánlat, sajnos nem tudunk menni egészségügyi problémák miatt 😞 Remélem valaki elviszi, mert nem két forint... Elõre is köszi!

Mail: [email protected]
Tel: 06-30/872-4868

UI: Még egyszer: SÜRGÕS! Amennyiben valaki gyorsan elviszi, minimális alku is szóba jöhet!

Ede, Bibe, Lude, post Mortem nulla voluptas!

Egy játékba kilépõ menü háttérnek.
passatgt
mire kell?😊

Nagy duzzogva <#buck><#worship> thx
Black Ghost
szívesen 😊
gondolom 92-es nem jó.. 😄

THX ! <#worship>
Black Ghost
Több mint 1 órás kutakodás után is csak ezt a kettõt találtam 😞

oneal1
volt már valaki álló jeggyel versenyen?

hová érdemes állni?

!Forza Ferrari!

oneal1
próbáltam keresni de nem találtam ilyet:S

!Forza Ferrari!

Segítségeteket kérném, olyan képet(eket) keresek amin F1-es autót gurítanak le/fel a kamionról (lehet régebbi kép is, de 10 évnél ne legyen régebbi kép), ha lehet nagyfelbontású legyen, min 800x600, elõre is thx.
autoszimulator
aki kiszáll a videó közepén az, akinek a kereke eltalálta Surtees-t

.: mobilize.hu :.

repvez
valaki le tudja irni hogy hogy volt, mert ezen a videon az látszik hogy a sárga auto pilotáját eltalálja a kerék, de utánna azt is mutatják hogy kiszál az autobol és elmegy, vagy utánna lett rosszul az agyrárkódás és egyéb belsö fejsérüléstöl?
Most pénteken este 8-kor, sõt lehet, hogy kicsit korábban ALONSO és PIQUET ott lesz a Duna-korzón az emberek között. Ott majd kiállítanak f1-es autót, és odamennek. A Marriott szállónál!!!

BIZTOS INFO! Én is bennfentestõl hallottam, és már olvastam más fórumon is!
Eladnám két jegyemet, ami a Hungaroring magyar nagydíj vasárnapi futamára érvényesek a Silver 7 tribünre. (július 26) darabonként 60e forintért. A jegy továbbá érvényes a csütörtöki boxutca látogatásra is.
06308752885
Tom Pryce. http://www.youtube.com/watch?v=vFvGJnrCI3w&feature=related

Triathlon for life

Máté94
1970 valamennyibe volt ilyen hasonló az F1-be.Ott az egyik kocsi elütött egy embert és a tüzoltó készülék a kezében a következõ versenyzõ fejére esett.😞
JGTC
RIP! 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun