Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #100869 meglepődtem, hogy mennyit változott a mai Forma 1...és Schumin vettem észre, hogy ez bizony nem leányálom manapság, régen óriási különbségek voltak a Forma 1-es kocsik között főleg időmérőn a 2 legjobb csapat volt, hogy kb 2-3 Seccel gyorsabb volt a többieknél, és azok között is pl Williams (1998-ban) Sauber között oltári nagy különbség volt kb majd másfél másodperccel volt a Williams gyorsabb ma meg mi van? (3 újonc csapaton kívűl) mondjuk a Toro Rosso van közel másfél secre az élen haladóktól kb...újoncok akik épphogy be tudtak ugrani már ők vannak 3-4 sec körül kivéve a Hispánia mely általában 5 sec a Virginnel együtt...nem is ez a lényeg
Schumi a 90-es években, egy nem túl jó vezethető Benettonból vb autót csinált, a hanyatló Ferrariból vb csapatot faragott mindezt úgy, hogy a nehéz időkben is csoda módon tudott nyerni, oly módon amire azt mondták, hogy szinte lehetetlenség, meg ott volt az érzés az emberekben, hogy egy nem vb autóval, hogy a fenébe tud odaérni wtf volt szó szerint...a toronymagas esélyes Williams ellen 2 vb címet nyert, a Ferrarinál pedig az erősebb, ám megbízhatatlan Mclaren ellen fel tudta venni a versenyt (98-99) utána mikor szinte a legjobb Ferrari volt alatta 2002-2004-ben akkor ellentmondást nem tűrő volt.
Ezért mondtam azt, hogy rohadtul meglepődtem amikor év elején-év közepe fele cikizték és szenvedett ezért, azért olyan eredményeket hoz, amit nem vártak tőle, mert magasra tette a lécet, baromi sok csodás dolgot művelt a pályán nem véletlen volt annyi szimpatizánsa, persze, mint mindenkinek voltak ellenzői, rossz akarói, de ez minden sportban így van...