Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
..hogy ez mennyire így van, nem mintha 'hűha'-ra számítanék:
-[URL=http://www.gokartmagazin.hu/go/olvas/1/379]Meglepetten láttunk itt téged is. Erre nem számítottunk, de gratulálunk. Hogy találtatok egymásra Anthonyval?
Szabó Áron: "Egy kis "hóka-móka" gokartozáson voltam a belga Mariembourgi pályán, amikor egyszer csak megláttam Ron Denissel. Éppen indulni készültek, de még megvárták az utolsó menetemet. A 30 perc gokartozásom után kiderült, fiatal pilótákat keresnek, ezért elkérték a telefonszámomat. Nem is hittem a szememnek, amikor a telefonom megcsörrent a születésnapomon 44-es körzetszámmal. Ez volt a legszebb születésnapi ajándék amit kaphattam. Innentől pedig már történelem, megbeszéltük a részleteket és most itt vagyok. Köszönetet kell mondjak mindenkinek aki eddig támogatott pályafutásom során."[/URL]
..vagy:
-A hír annyira friss hogy még mi sem fogtuk fel egészen mi történt. Már azt hittük valakit ott felejtettünk Balázs buliján, azért csörög a telefon, ám mindenki legnagyobb megdöbbenésére Martin Withmars hívott minket, aki rövid bemutatkozás után a BPG új tehetsége, Pólik Sanyika felől érdeklődött.
Lewis Hamilton: "Figyeltem Sanyika vezetéstechnikáját és lenyűgöző ahogy kezeli a pedálokat. Tökéletes érzékkel engedi be a gokartot a kanyarba végig stabilan tartva azt. Az ívbelső kerekeket a határig elengedi és pont mielőtt blokkolnának rálép a gázra. Ilyet még nem láttam. Annyira gyorsan jön ki a kanyarokból hogy az egyenesek végére óriási előnye származik belőle. Zseniális az is ahogy a dinamikus súlypontáthelyezést kezeli a kanyarokban és féktávokon. A gokart végig nagyon stabil pedig ha figyelembe vesszük a kis súlyát ez szinte lehetetlen. Le vagyok nyűgözve."
Nem kell ezektől nagyon hasraesni....mert ha nem jön be, akkor pillanatok alatt lekerül a tehetség.
Én nem tudom honnan a fenéből szeditek hogy ha valaki 13 évesen beszélt Ron Dennis-szel, és felfigyelt, vagy bekerült egy F1-s csapat programjába akkor már győzelemre van ítélve.
Óriási bebeszélt hülyeség, amit egymásnak generáltok...mert ezt akarjátok hinni, vagy a fene tudja.
Qva kemény munka, és sok minden kell még ahhoz hogy valaki ott maradjon.