FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
háát, megnéztem a 2. futamot.

nem egyszer elõzés elõtt a megelõzendõ autó elkezdett cikázni ami szerintem elég amatõr, idétlen és nem is etikus dolog. persze szankció nincs.

elõzés volt, de max a tavalyi F1-nél elõznek többet. annyira én nem emelném olimpuszi magasságokba.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jó volt ez a futam jobb mint az F1! itt nem csak vonatoznak!
b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Minstrel
az lesz majd a vége ennek a sok új csapat dolognak, hogy nem tudják milyen motort használjanak és a fél mezõny Merci meg Ferrari lesz, igaz már most is majdnem ez a helyzet.

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Nem mondtam,hogy boxermorort,meg szerintem azt nem is engednék nekik.Dehát japánok,feltalálják magukat😛
Black Ghost
A boxer nem arra lett kitalálva, nem szokás azt 17-18 000 fordulaton pörgetni, inkább menjenek vissza WRC-ben.
Mikor a Micu után a Subaru is kivonult számomra megszûnt a rally, pedig a BAR-Honda mellett õ volt a nagy kedvenc.
bardocz
Prodrive meg kaphatna Subaru motort😊
desigo
ennyit arról,hogy nem indulnak
cc

Máté94
Kit--Kat
A Chevynél örülnek, ha egy eladható kompaktot összetudnak dobni az elkövetkezõ egy évben, ami kirángatja a gyártót a totális csõdbõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Minstrel
ezek az új csapatok most mind vesznek majd mercedes motort? USA team-nek igazán összedobhatna a Chevrolet egy F-1 motort, úgy lenne igazi amerikai csapat.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Ahaa elsõre nem esett le, de jogos!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Úgy biza!😄
b-type
Elég a fejlécre nézni hogy értsd 😊..Subaru-Prodrive..és persze McRae.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Hát hogy megvan a csapat,akinek szurkolni fogok!😄
Kit--Kat
Mirõl beszélsz?

bardocz
Prodrive?!
Hohó,jövõre viszlát Ferrari!<#nevetes1>
passatgt
A Ferrarival együtt valamennyi Forma–1-es istálló benyújtotta nevezését a 2010-es világbajnoki idényre – írta közleményében a csapatokat tömörítõ szervezet (FOTA). Mellettük 14., új csapatként jelentkezett a Lola-istálló is a jövõ évi szezonra.

Szóval a + 4 nevezõ: Campos Meta1, USF1, Prodrive, Lola.

Szerintetek mért ilyen gyengusz most a BMW?
Szerintem aerodinanikailag elszabták az orkúpot és a motor hûtõ nyílásai is igen tágasra sikeredtek(gondolom a bömbi motornak nagy a hûtés igénye)

Amúgy Sumit sokan szídják mostanában hogy csak az autója miatt lett 7-es világbajnok.De lehet mostanság egy gyenge autóval világbajnoknak lenni??

b-type
Sztem nem írogat ide olyan akit nem érdekelne, a pénz és az idõpont az ami számít.
nagyvalszeggel a 11 lovas Honda jó.

Én régen tök szerettem volna indítani egy olyat, hogy nálaunk (Esztergom kb.) a régi Orosz laktanya helyén az aszfaltos utakon menni valami alvázassal kasztni nélkül..csak a VWbogár persze, és akkor nyomni amugy hülyén 😊)
De azóta beépítették sajna. 😊 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja egyébbként minden lehetségés és minden jóra nyitott is vagyok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jaja,a Zsolti..
Van bérgokart is 270-es Hondak (11 paci),10perc/2000.-,a versenygokartok,10perc/4000.-tól (15-50 paci)a LE-vel itt az árak is emelkednek..
Ez volt itt a reklám helye,bocs aki rossz néven vette...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nearo
NYOMD VAZEG!
<#banplz>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
😊)
OFF:
Aki bütyköli a motort, õ nyomja a OB formula-ban is nem ?
Egyébként hogy van nálatok a díjszabás...szvsz lehetne egy topik örömgokartozást csapni, ha van rá érdeklõdés és lehetséges.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JaJa az Arrows,az nálam is bejön<#taps>

b-type
<#zavart1>
Bocsánat a #82077-re válaszolt 5m0k3sh0w, és ott bizony ott vigyorog,...van is nálam egy cucc róla:
-
..az Arrows nálam is kedvenc volt
<#eljen>

bardocz
Nem amiatt kérdezem,meg nem is kérdezek semmit,csak mondom,hogy szerintem az is nagyon szépen néz ki😊 Akkoriban menyire változatos volt a mezõny,most meg a kocsik között alig van valami különbség.Nameg azok a hatalmas hátsó kerekek...
Hol találsz ilyen jó képeket?Wolf témában google-ben átnéztem 5 oldalt kulcsszavanként,de ilyen jókat nem adott ki.
Az rFactor miatt kérdezted?
Bocsánat, az utolsó az Renault, nem Arrows. Az Arrowst elõzi.<#falbav>
arrows nagyon brutál<#eljen>

+++
Az Arrows
++
Ferrari

McLaren

Brabham

(Niki Laudaval!)

Ensign

Ligier
+
Shadow

Arrows

Tyrrell

és a többiek (1979-bõl!):
Lotus

Fittipaldi

Williams

1979-bõl:
Wolf

nearo
Gecc az az utolsó kép O.o válltól felfelé kilóg a kocsiból! Bezzeg ma már a fejük búja alig látszik ki... (kis túlzással)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
1979-es Walter Wolf Racing is marha jól néz ki,csak nem találok róla rendes képet.

Ehh, pedig pont azzal rontották el, sztem a Lucky Strike-os fehér design-nál még nem volt szebb F1-es gép😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

passatgt
"Lehet, azonban hogy Page-nek épp a Brawn elõd Hondánál 2007-ben bevezetett a Földet mintázó festés tetszett meg, az illene a Google-höz."

Már nem azért, de a Google pont arról híres, hogy kevés színt ahsznál, és minden fehér, de ok-.-

Máté94
Pluskast
Komolyan mondom ez a költségvetési plafon egy vicc. Ez egy technikai sport könyörgöm! Mindenki tudja, hogy ez egy drága "játék". Akinek meg nincs pénze rá az ne játszon.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egy focis hasonlat: Idézet:
Az európai bajnokságok második vonalában ugyanis korántsem áramlik annyi pénz, mint az elsõ osztályba, azaz egy rossz idény több évre visszavetheti az érintett csapat bevételeit. Az arányokat jól mutatja a Juventus esete: az olasz csapatot a 2006-os bundabotrányt követõen sorolták vissza egy osztállyal, és bár csak egy idényt töltött a csapat a Serie-B-ben, költségvetése a 2006/2007-es szezonban több, mint 100 millió euróval 145 millióra csökkent (tehát 245 millió euro volt, másod osztály!!!).

És akkor nekik nem kell ürtechnikát kifejleszteni. Akkor hol vannak elszálva a költségek ?
MR ME
" de két csapat, a Ferrari és a Toyota a
költségvetési plafonnak még a gondolatát is elutasította. "

és milyen igazuk van, mindenki abból költsön amibõl van neki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Az F1-Live.com értesülése szerint a csapatfõnökök szerdai
ülésükön megegyeztek, hogy elfogadják a Max Mosley FIA-elnök
által felkínált kompromisszumot a költségvetési plafon
bevezetésére, miután felfüggesztették a FOTA egységét megbontó
Williams tagságát. A javaslat - melyet a békítõ szerepét magára
öltõ McLaren és Mercedes dolgozott ki - 45 millióról 100 millió
euróra emelné a költségkorlát összegét a 2010-es szezonra, bár
arról nem szól a fáma, hogy ez alól is kivételt képzenének-e a
motor- és marketingköltségek, valamint a versenyzõi gázsik.
Mosley eleinte ellenezte, hogy több mint kétszeresére nõjön a
határ, de a csapatok felajánlották, hogy cserébe ügyfélautókkal
segítenék az új csapatokat jövõre, mielõtt 2011-ben tovább
csökken a limit. A megoldás állítólag már Monacóban is
látótávolságra volt, de két csapat, a Ferrari és a Toyota a
költségvetési plafonnak még a gondolatát is elutasította.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
csak felfüggesztették õket és csak ideiglenesen, azaz szinte semmi nem történt, Williams magyarázata egyértelmû.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
hisztis ribanc mind, a Williams jól döntött

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
omg-.-

Kit--Kat
Ne vegyétek már fel, ez kamu, meg is lett már cáfolva.