Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Lacika 79
    Akkor most leírom töviről hegyire: Szal ez a topic be van tébe könyvjelzőbe. És mikor nincs időm, csak ide nézek be, és gyorsan végigolvasgatok mindent. Szal ma is ez történt. Nem volt időm, ezért csak ide néztem be, olvasgattam, megörültem, és gondoltam megkérdem, hogy hogy a fenébe is sikerült megcsinálni. És mivel a netünk alapból is tetü, nem lett volna időm semmiképpen átmenni másik topicba, megvárni míg betölti, inkább írtam, és azztán reült a fika ezerrel. De ezt már te is tudod, szal nem részletezem.
    Jah, és köszönöm a segítséget, továbbá nem akarok semmit menteni, mert szerintem nincs mit, ugyanis leírtam az indokaimat, és ha te is visszaolvasnál, rájönnél, hogy mindíg normálisan beszélek, olvasok, kérdezek, válaszolok. Szal én is valami hasonlót vártam volna tőled is. Ha nem is emiatt, hanem azért, mert te vagy a topic "házigazdája".
    Na mindegy, részemről téma lezárva, megyek a dolgomra.

Jah, bocsi mindenkitől, ha bepiszkítottam a fórumot, nem állt szándékomban, csak egy két soros válaszra lettem volna kíváncsi.
    Na csumi
    Peace & respect Imike